Şimdi Ara

Lise Bitince SSK Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaş 18 olup lisede bitti geçen hastaneye gittim ssk'sız gözüküyor (babam emekli)bu sene ünv. geçicem ama tekrar ssk'lı gösterebilir miyim?18 olunca tekrar göstermiştim ama okul bitince tekrar düşmüş napmam lazım?

• OKula kayıttan sonra öğrenci belgesi götürmen lazım.
  • Okula başladığında yeniden ssk lı oluyorsun diye bılıyorum ama kendiliğinden olacağını sanmam.öğrenci belgesi alıp başvuru gerekebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler ben geçen sene bitirdim liseyi,üni.i kazandım 1 sene okudum..ssk a falan hiç uğramadım,öğrenci belgesiyle ssk a mı gitmek lazım şimdi?
  • okula kayıta 1 ay var ve benimde belimde sorun var dünya kadar para istiyorlar 1 ay boyunca katlancak zorunda mıyım? Bu devleti anlamıyorum bayanlarda düşmüyor erkeklerde hemen düşüyor.Kaç aydır zar zor randevu alıyorum doktor ya izinde ya ameliyatta oluyor okul bitiyor ssk gidiyor ne anladım ben daha ssk'dan para olmayınca rahat yaşamaktı suç
  • Ben okulun son haftasi ogrenci belgesi almistim okul bitince gittim eylul e kadar uzattilar eylulden sonra üniversiteden tekrar belge alicam artik

• okula kayıt ol düzelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite de yemek sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben 2 hafta önce ssk ya gittim, oradaki yetkili ile konuştum ve bana Eylül'e kadar ssk yi uzatacagini söyledi ve halloldu. Sizde ssk ya giderek Eylül'e kadar uzatabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peaky -- 7 Temmuz 2013; 2:05:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arrow1453

Ben 2 hafta önce ssk ya gittim, oradaki yetkili ile konuştum ve bana Eylül'e kadar ssk yi uzatacagini söyledi ve halloldu. Sizde ssk ya giderek Eylül'e kadar uzatabilirsiniz

sağolasın hocam pazartesi gidiyim hemen
  • Peder memur. Yas 19 . uniye gitmedim . 1 yil daha hazirlandim . sigorta devam etti. ne hikmetse ...

• Lise bitince hiç uğraşmadım üniye geçince belgeyi götürdüm. Aradaki 3 ay ogrenci olarak gozukmedigim icin 250 lira borç çıktı. Belgeyi götürdüm ama silinmez bu dediler. Şimdi zırt pırt düşüyor. 3 kere götürdüm yine düşmüş yine götüreceğim bir ara. Hastaneye gidince haberim oluyor düşmesinden de.

Edit: An itibariyle 1266 lira olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihMehmet* -- 7 Temmuz 2013; 2:29:22 >
  • Atıyorum.babanda da emeklilik yoksa Gss ye tabi.olma olayı var.

bkz

imzam.

• quote:

Orijinalden alıntı: FatihMehmet*

Lise bitince hiç uğraşmadım üniye geçince belgeyi götürdüm. Aradaki 3 ay ogrenci olarak gozukmedigim icin 250 lira borç çıktı. Belgeyi götürdüm ama silinmez bu dediler. Şimdi zırt pırt düşüyor. 3 kere götürdüm yine düşmüş yine götüreceğim bir ara. Hastaneye gidince haberim oluyor düşmesinden de.

Edit: An itibariyle 1266 lira olmuş.

çok saçma, söylediğin iyi oldu bende geciktirmeyeyim
  • Üniversiteye girdiğinde bağlı olduğun kuruma (emekli sandığı vb.) kurumla iletişme geçersen seni bilgilendirirler. Benimkide kesilmişti üniversiteyi kazanamdığımdan dolayı. kazandıktan sonra öğrenci belgemi vs. yolladım. Halloldu.
  • benimde lise bitti universiteye 1 sene daha hazirlaniyorum sigorta gidecek mi yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mister Spak

benimde lise bitti universiteye 1 sene daha hazirlaniyorum sigorta gidecek mi yani?

Aynen birde borc olayı nedir?

• beyler bu yıl kayıtlar ağustosta üniye kayıt olunca hemen veriyolar mı öğrenci belgesi?hastalığım var ve ameliyat olmam gerekiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.