Bildirim
lise 3 üm nasıl ders calısmalıyım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Şimdilik ayt için sadece 11.sınıf konularına odaklan, zaten istesen de 12.sınıf konularına çalışamazsın. Tyt için de Türkçe'den veya matematikten başlayabilirsin ama tyt çalışman kesinlikle 11.sınıf derslerini etkilemesin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açık liseye geç dershaneye git bu bu yıl ve yazın toplamda 6 ayda ayt yi 11.sınıfı tamamen bitir.Problemleri bitir.Seneye de yine dershaneyle 12.sınıfı hallet tyt bitince seri deneme yap.Mezun öğrenci olarak söylüyorum bunu.Çok daha yararlı oluyor.Okulda pek birşey kazanmıyorsun mezun yılımda kazandığımı 4 yılda kazanamadım.Bu benimle ilgili olan birşey de değil genel olarak mezunlar daha ilerde oluyor 12. sınıflara göre.Açık lisede sınavlar da kolay olduğu için halledersin. -
Sözel dersler halledilir önemli olan geometri ve matematik. 11.sınıfta sadece üçgen çöz ve üçgeni tamamen oturt. Zaten geometri de üçgeni sağlam olan adam hızlı hızlı diğer konuları bitirir. Problemleri bitirmeye çalış ve temelin varsa tyt soru bankası alma (matematikte) deneme ile git. 11.sınıf konularını sağlam hallet ve yaz tatilinde 11.sınıfın tekrarını yap. Türkçe için her gün düzenli paragraf (kesinlikle süre tut yoksa az verim alırsın) çöz. -
dediğiniz gibi suan üçgenler vs cozuyorum fakat biraz şuanki işlenen çember, eşitsizlikler konularını boşladım.quote:
Orijinalden alıntı: 13th Patronus
Sözel dersler halledilir önemli olan geometri ve matematik. 11.sınıfta sadece üçgen çöz ve üçgeni tamamen oturt. Zaten geometri de üçgeni sağlam olan adam hızlı hızlı diğer konuları bitirir. Problemleri bitirmeye çalış ve temelin varsa tyt soru bankası alma (matematikte) deneme ile git. 11.sınıf konularını sağlam hallet ve yaz tatilinde 11.sınıfın tekrarını yap. Türkçe için her gün düzenli paragraf (kesinlikle süre tut yoksa az verim alırsın) çöz.
eylüle kadar geometri ve problemleri bitirmeyi düşünyorum. mat 1 imde temelim iyi sayılır fakat yeni nesil sorulardan dolayı tyt mat netim iyi degildi bir kere girdim tyt denemesine
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X