Merhaba ben 19 yaşındayım Meslek Lisesinde Makine Bölümü Kalıplama dalında okuyordum. Benim ilgi alanım daha çok resim ve bilgisayar olduğundan bu bölümde hiç rahat edemedim sürüyle sorunlar oldu hocalarla vs. 13 Nisan 2015 'te gidip kaydımı aldırıcam. Bu bilgilerle size bir kaç sorum var.
---
Öncelikle Akşam lisesinde Bilgisayar bölümünü okumak istiyorum, normalde puanım yetmediğinden makineye gitmek zorunda kaldım. Acaba bu normal okulda ki puanım akşam lisesinde gitmek istediğim bölümde sıkıntı çıkarır mı ?
--
Akşam lisesinden mezun olduğum zaman YGS - LYS gibi sınavlara girebiliyor muyum ? Tercihen YGS 1 'den Yetenek sınavıyla Özel Grafik tasarım bölümüne gitmek istiyorum. Mümkün mü böyle bir şey ?.
---
Bu sorulara yanıt verirseniz gerçekten mutlu olurum son zamanlarda psikolojik olarak çok çöküntü deyim ailem hiç bi şekilde destek olmuyor askere gidip hazır elimde silah varken intihar etme olasılığını bile düşündüm. Artık ne yapacağı mı bilemiyorum yani bileniniz varsa lütfen bu sorulara cevap versin teşekkürler.
açık lisede alan değiştirme ile ilgili fazla bilgim yok, ama gerçekleşirse, meslek dersleride sil baştan yapman gerekecek. yüz yüze eğitimde, 10. sınıf derslerinden başlaman gerekir.
açık lisede, ygs sınavına girmiş ve lys'ye hazırlanan öğrencilerim var. açık lisenin diploması, normal liseninkinden farkı yok. o yüzden için rahat etsin.
dergulD
kullanıcısına yanıt
Hocam çok teşekkürler şuan akşam lisesinde Bilgisayar bölümüne yazılıcam Hafta da 3 gün.