Şimdi Ara

Lise 2 yim lise 1 bi kızdan hoşlanıyorum yardım pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler lise 2 yim lise 1 lerde hoşlandığım bi kız var ama daha önce 2 kız tecrübem oldu orda da arkadaşlar ayarlamıştı yani bu işlerden fazla anlamıyom bu kızla hiç sohbetim yok direk teklif etsem olur mu ki
    Veya nası sohbet kurarım yardım pls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msc1515 -- 13 Aralık 2010; 16:55:24 >

• lise 3 ol,muhabbet kurabiliyorsan seni isteyeceklerdir.tecrübe ile sabittir.
  • Direk teklif etme, muhabbet kur önce
  • Önce muhabbet ediyosun, kızdan daha büyük olduğun için zaten işin daha kolay oluyor, sonraysa, YE ONU LİSELİ!!!
  • Lise1'de kızlar genelde üst sınıftaki erkeklerden korkarlar. Sebebi de büyük olmaları ve kendilerine başka gözle baktıklarını sanmalarıdır. (Bkz. )
    Lise2'de ise bu korku geçer genelde, daha büyük erkekler daha karizmatik gelmeye başlar. Ortama alışırlar vs. vs.

Fakat, maalesef bu söylediklerim sadece genelleme. Çünkü bu durumda olmayan çok kız gördüm daha önce, fakat azınlıktalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 13 Aralık 2010; 17:44:30 >
  • Mesajım bulunsun
  • git ve isini bitir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ünide de kız bulamıyom
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kıza git ben çok zenginim,çok yakışıklıyım,çok atarlıyım ve büyüğünüm çık benle de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.