Şimdi Ara

Lise 1 im Sınıfta Kalmak İstemiyorum :( (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
24.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xSquaLLx

Fizik 16
    Biyoloji 14
    Kimya 18
    Tarih 25
    Edebiyat 28
    Coğrafya 37
    Mat. 35

Napıcam yaa

işi 2. döneme bırakırsan sınıfta kalacağına emin olabilirsin
    yaptım ordan biliyorum

quote:

Orijinalden alıntı: The_İllusionist

Biyoloji:45
    Sağlık:45
    Edebiyat:60
    İngilizce:83
    Geometri:25
    Matematik:20
    Fizik:35
    Tarih:73

Bende lise 1'im ve ea seçmeyi planlıyorum. Takdir alabilirsem 2. dönem xbox elite'im olacak ama ilk yazılılarda mıçtım. Artık teşekküre uğraşacağım.Yarın da mat 2. yazılım var.

Düz lisedeyim ve seviye sınıflarında en iyi 2. sınıftayım. Soruları bize özel soruyorlar.

geometri ne arar la lise 1 de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spell Of Destruction -- 13 Aralık 2009; 18:16:42 >

• lise1 de notların böyleyse lise 2 de %100 kalırsın, 2. senendede sorumlu ya da bütünlemeyle geçersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

lise1 de notların böyleyse lise 2 de %100 kalırsın, 2. senendede sorumlu ya da bütünlemeyle geçersin

3. sınıftayım, 1 de kaldım. sonraki sene 2. sınıfa zar zor geçebildim, şu anda da 1 dersten sorumluyum
  • Benim Lise 1. sınıfta 4 tane zayıfım vardı yıl sonunda hocalar okulumuz yeni açıldığı için bana acıdı sınıfta kalan tek kişi ben olacaktım koca okulda ve geçirdiler.

Lise2'de kızlarla iyi arkadaşlıklar kurdum ders çalıştırdılar bana kopya verdiler teşekkür aldım 2. dönem.Sonradan kafam dank etti zaten lise 3 ve lise sonda kendim çalıştım öss için 3 tane daha teşekkür aldım 2 senede .
  • Coğrafya: 58
    Kimya:59
    İng:95-90(2.yazılı olduk)
    Beden:70
    Türk edebiyatı:57
    Tarih:86
    Matematik:76
    Biyoloji:58

Benimkilerde böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pLainLogic -- 13 Aralık 2009; 18:27:13 >
  • arkdaşım bak sana altın tavsiye bunu dinelrsen notların garanit en az 3 olur adam gibi dersi dinleyeceksin not tutacaksın sınavdan önceki günde defteri 1 kere oku notların yükselir büyük olasılık sen dersi dinlemiyorsun güsel
  • Matematik 16
    Fizik 38
    İngilizce 70-80
    Din Kültürü 85
    Sağlık 88
    Edebiyat 89

benimkiler nasıl
  • ara karneyi sayıyorum

dil anlatım 62
    edebiyat 98
    din75
    tarih 20
    coğrafya 48
    matematik 27
    fizik 60
    kimya 70
    biyoloji 78
    sağlık 48
    geometri 70
    yabancı dil 68
  • Şimdi internetten baktım kimyadan 79 almışım

Matematik 16
    Fizik 38
    İngilizce 70-80
    Kimya 79
    Din Kültürü 85
    Sağlık 88
    Edebiyat 89
  • Arkadaşlar bana acilen cewap werin çok stresliyim kalacam korkusundan bide sizden öğrenim Lise 1im 1.yazılılar Edebiyat:50 Dil Anlatım:40 Matematik:61 Geometri:32(Ama geometride kendime güveniyorum) Fizik 15 Kimya :20 Biyoloji :17 İngilizce 21(Ama ikinci yazılıdan manyak bekliyorum cok calıstım) Sağlık:30 Tarih :36 Coğrafya :45 kalırmıyım geçermiyim? Sizde birşeyler yazın duacınız olurum walla arkadaşlar???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tylér Durden

Fizik 16
    Biyoloji 14
    Kimya 18
    Tarih 25
    Edebiyat 28
    Coğrafya 37
    Mat. 35

Napıcam yaa

Masa 6
  • Lisede ne güzel ilk dönem 1 ikinci dönem 2 düşür geç. 2 dönemde de aynı ders. Üniversitede dersler dönemlik, geçtin geçtin. Her dönem farklı dersler alıyorsunuz, acaba kazara kazanırsanız o zaman napacaksınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendar

quote:

Fizik 16
    Biyoloji 14
    Kimya 18
    Tarih 25
    Edebiyat 28
    Coğrafya 37
    Mat. 35

Napıcam yaa

Masa 6

Ulan 2 bile olmaz mı notlerda yuh ya naptın sen acı sonuç belli gibi
  • telefndn sirf bi yardimim dkunur die yaziyorum ben smdi lise2dyim gecen yil 1deyken ilk donem 7 zayifm vardi cok stres yapiyordum hc clismiyordum hersey karne gununde deisti napiyorum ben dedim niye herkeshn gozunde gereksiz tembel grunecktim? Clistm sinav oncelerinde 2 zayfla gecdm 10. Snifa bslamadn once bilg sattim dil bolumunu secdm simdi sinif birincisiyim 4,18 ort yaptm ilk snavlardan o gun iyiki annem babm abim kizmis iyiki yeter lan dedirtecek kadar etkilediler beni o yuzdn olmaz die bise yok sadece ders dnle snava clis ve ben yaparm de basarilar!
  • benim mat:05 geometri:08 ing:33 biyoloji:35 İng biyoloji ve matematiğim kurtulcak gibide geometri yüksek ihtimalle 1 gelicek 2. dönem icabına bakacaz artık. Üzülme kardeşim her şey sende başlar sende biter. bende başladım çalışmaya. Otur biraz dersin başına dersini dinle hocaya iyi davran hocalarlar ters düşme.
  • quote:

Fizik 16
    Biyoloji 14
    Kimya 18
    Tarih 25
    Edebiyat 28
    Coğrafya 37
    Mat. 35

Napıcam yaa

Bu notlarla yerinde olsam sayısal loto oynardım
  • benden sın boyle gıderse sınıfta kalıcam (ama hala cs oynuyorum) e.m.l de okuyorum inşallah 2. sınavlar düzelçem yoksa idda kuponu gıbı karne gelcek 1-0-2
  • Merak etme çalışırsan her şeyi yoluna koyarsın.En azında dersi dinle ve günlük tekrar yap
  • sınıfta kalırsanda dünyanın sonu değil kendini üzme , biraz tipin varsa havanda olur sınıfta mis gibi yaşarsın ama notların berbat ötesi..
  • bide sakal konusuvar benim sakkalarda çıkmaya başladı çene altı favoriler :( sınıftakı çift dikişlere bakıyorum tüy yok suratlarında hepsi baybface sınıfta 3 kişi var traş olan böyle giderse aralarına bende katılcam :)

buda notlarım

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/975750/AAEF9CFE7A73440A9E67E063A602E8F8.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1923 -- 14 Aralık 2010; 22:36:36 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.