Dedikleri gibi sadece bi kalem götür kagıt gerekirse birisinden bulursun zaten
quote:
Orijinalden alıntı: ysff_srdr
Hiç birşey götürmeyin arkadaşlar. Sadece bir kalem yeter. Ben 13 ders için sadece 1 defter kullanıyodum(büyük defterlerden değil normal bi defter). Kitap falan götürmezdim hiç. Sonuç ne oldu bu sene okuldan atıldım
saol bende denicem
Kendinizi götürün yeter
götür.
aman ha çanta falan gitmez okulun ilk günü converseye de bişey olmaz nezaketen gömleginizi içeri sokun sınıfta çıkartırsınız dışarı 8.sınıfda nasılsa lise1 de öyle panık yapmayın koca koca adamları kızları görüp...
quote:
Orijinalden alıntı: Arukard
Resim dosyası götürmeli miyim?
Tabiykide bide soruyosun arkadaşım ya okula resim dosyasız gidersen almazlar zaten.
Götürme.. Millet dötüyle güler 1 kalem. 1 tane de boş kağıt yeter.
ne çantasıya liseye gelmişsin hala çantamı taşıyacanilk gün kitapları almak için götür.al bi metot defter tüm dersleri ona yaz.okula bi onu götür getir.ben şahsen öyle yapıyordum.yazık vallaha bu öğrencilere.geçen sene 8-9 yaşlarında bi çoçuk gördüm.30 kilo ya var ya yok.taşıdığı çanta 10 kilo vardı.niye çantan bu kadar ağır diye sorduğumda hoca kitapları yanınızda getirin diyor.yazık değilmi bu çoçuklara.
lise hayatım boyunca çanta taşımadım:D
quote:
Orijinalden alıntı: emrefe
lise hayatım boyunca çanta taşımadım:D
aynen 5 ortalı harıta metod telli bi defterim wardı onla gıttım hala da boş sayfaları vardır
ne çantası ya üniformamı bile giymemiştim :D çanta taşıdıgımı bile hatırlamıyorum :D
seni döverler
Okula git, konuşma sırasında arkadaşlarınla konuş, 3-5 sohbet daha sonra kitaplarını al sonrada vınn eve. Cuma da gitmeye gerek yok. P.tesi başlarsın.
bizde yarın dağıtılır geçn sene öyle olmustu önceki seneleri hatırlamıyorum
boşuna götürme zaten kitapların verice poşette veriyolar
Anammm bi çömde dh de :D
Sen kitap kalem defter bunları geçte ilk gün dikkat çekmemeye çalış :D
Zuahuah Hatırlarımda Bizim Arkadaş Hersene Getiriodu Hocanın Teki Kenara Çekip Problemin Ne Diye Sorduydu
Sağ çıkamassın
quote:
Orijinalden alıntı: :eScape:
Götürme.. Millet dötüyle güler 1 kalem. 1 tane de boş kağıt yeter.
Kağıt a4 olsun yoksa feci olur.
@PeterPetrelli not defteriyle kalem koyar içine
İlk gün bi kücük bi not defteri birde kaleminiz olsun yeterlidir.
Yeni başlayanlar için bir iki tiyo vereyim.
Öncelikle size çömez diyenler mutlaka olacaktır aldırmayın ve rahat olun geniş takılın