kıza platonık aşıktım oyle böyle degil.faceden arkadas bile ekleyemıyordum.sonra baktım o yollamıs arkadaslık istegi.tabi okulda çok konuşmuyoruz.ama ben o her benle konustugunda aha bu kız bana aşık diyordum.ergenlik işte.sonra kız benım sıramdan ayrıldı baska erkeklerın yanına gitti.onlarla sohbet ederken ben kızla küsmeye basladım.hani su tavsan dag küsmüş dagın haberi yok hesabı.
sonrasında 4--5 ay küs kaldıktan sonra kız herkesın ortasında benımle çıkarmısın dedi.ben tabi asosyalim o zamanlar sadece güldüm hiç bişey diyemedım.kızın yanındakı erkeklerde rayto senle mi çıkıcak falan diyordu.dalga geçiyorlardı yani.tabikide kızda dalga geçiyordu.başka biri ile konusurken direk bana bunu söyledi.ama ben ne hikmetse eve geldigimde çok mutluydum lan özgüven gelmişti.kızın benı sevdiginden o kadar emındımkı (ki sadece 2-3 boş muhabbet ettik).kız resmen benle dalga geçmişti la ben hala kızı seviyorum onunda bana karsı boş olmadıgını düşünüyordum.20 yasına geldim şimdi o zamanlar ne kadar safmısım kim bilir belki hala safım.
sizinde böyle saçma hikayelerınız varsa anlatın beyler
kıza telefonda hocanın capsini gösterirken gögüsleri bana deydi ve o an aşık oldum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
benide kim görse aşık oluyordu. burada anlatsam sabah olur. nasıl ölmedım bu yaşıma kadar anlamıyorum. çoktan bi adamın beni öldürmesi gerekıyordu. ama gerçek bir aşk her zaman içimde ükte kaldı.
ben senın durumuna dusmedım ama cok düşürdüm. yani ben dalga geçtim. geçmesem bile bu duruma düşmemek için mecbur öyle yapmak zorunda kaldım.
yavşadığım kız hukuk okuyordu kız bana ne garipsin dedi bende ona duygularıma HAKİM olamıyorum dedim ondan sonra tmm ben filmime döneyim dedi.