Şimdi Ara

LİSE 1 BU KADAR ZOR MU YAA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DİP PUANI 83,00 CALISCAM KESİNLİKLE AMA BNM GIBI ARKADASLARIM WARDI KALMISLARDI BN YENİ LİSE 1E GEÇTİM LİSE1 ZORMU

• amma büyüttünüz bu lise korkusunu ya.kendinize güvenin biraz olgun davranmaya çalışın.
  • Lise 1 de kalınır bir lisede de ondan öyle :D
  • bence en zor lise 1 çalışırsan olur farklı bir ortam lisede herkes kendini kanıtlama çabasında farklı insanlar uyum sağlamdan dolayı zorluk oluyor ve dersler fln derken işte zor bence ama fazla kasma stres yapma daha ÖSS var
  • Bu tür geçiş yılları öğrenciler tarafından çok fazla büyütülür. Gerek eski arkadaşlarından ayrılma gerek eski okulundan ayrılma ve bir daha öyle bir ortamı yakalayamama hissiyatı onları üzebilir, endişelendirebilir. Lise 1 zor değil aslında çalıştıktan ve sorumluluklarını bildikten sonra kolaylaşır. Gözünde büyütme göreceksin ki büyüttüğün kadar bir durum ortada yok.
  • BEN 1 SENE KALDIM LİSE 1DE AMA ÇALIŞMAMIŞTIM HİÇ ÇALIŞIRSAN ABARTILACAK BİŞEY YOK ÇOK ŞÜKÜR BU SENE GEÇTİM
  • Kesinlikle kendi yaptığımı onaylamıyorum ama hiç çalışmadan 3.70 ortalamayla lise 1 i atlatmıştım
    Sadece tekrar yapsan geçersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

DİP PUANI 83,00 CALISCAM KESİNLİKLE AMA BNM GIBI ARKADASLARIM WARDI KALMISLARDI BN YENİ LİSE 1E GEÇTİM LİSE1 ZORMU

Üni yi ne yaptın ? ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KakaoluBiskuviCetesi

quote:

DİP PUANI 83,00 CALISCAM KESİNLİKLE AMA BNM GIBI ARKADASLARIM WARDI KALMISLARDI BN YENİ LİSE 1E GEÇTİM LİSE1 ZORMU

Üni yi ne yaptın ? ;)

Konuyu nasıl buldun da hortlattın bilmiyorum ama Adnan Menderes Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı
  • Sproob kullanıcısına yanıt
    vay be bu konuyu görünce duygulanmadın mı :) ben bile duygulandım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KakaoluBiskuviCetesi

quote:

Üni yi ne yaptın ? ;)

Konuyu nasıl buldun da hortlattın bilmiyorum ama Adnan Menderes Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı

çok güzel bir konu gerçekten benimde böyle konum olmasını isterdim arada bakıp eskiyi hatırlamak adına

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.