shellde parlaması 240 derece olan HX8 model yagmı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F9095222 -- 18 Şubat 2022; 0:54:21 > |
Liqui Moly fiyatını haketmıyor bence (3. sayfa)

-
-
google a hangi yağ ise onu yazıp sonuna datasheet yazarak değerlerine bakabilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
motordakı camurlasmayı onleme ıle ılgılı bır olcut ya da standart varmı hocam peki?
-
-
Castrol'ün sahtesi çok olduğundan ustalarım tarafından hiç tavsiye edilmedi. Motul, liqui moly kullandım. Baktım hiç fark yok, Total'e geri döndüm. Neden daha fazla para vereyim?
-
Kafası güzel olmayan arkadaşım videoyu izledin mi? Amazonun dandik yağı bile sürtünmede daha az ağırlık kaybediyor, Liqui eskidiğinde akışkanlığını neredeyse kaybediyor.
Yahu övdüğünüz firmanın toplam cirosu, bak cirosu diyorum, Castrol'un, Shell'in, Mobil'in ARGE yatırımlarından daha az! Nasıl bir mucize bekliyorsunuz bu yağdan anlamadım?
Firma paralı trollerini internete saldı diyorlardı gerçekten doğruymuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-52FA4E8AC -- 18 Şubat 2022; 9:11:52 > -
c4 bakmayın yada dıger yagda da c4 bakın ozmn 10 turku cesıdıı var yagların a2a3a4a5 c2c4c3 diye uzar lıste
-
Kesinlikle paralı elemanları var internet ortamında. Bana çok mantıklı gelmiyor bu kadar övgü.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alman grubunda mobil1 ciyim. Psikolojik olabilir belki ama sesi bile değişiyor diğer yağlara göre.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Liqui Moly aslında güzel yağ, ayrıca katkıları olsun vs bence gerçekten başarılı. Özellikle yakıt katkılarını hala kullanıyorum. Ama yağlarını 3 sene önce kullanmayı bıraktım. Şu an fiyatı bence ederinden yüksek. Eskiden castrolden vs ucuz f/p gözüyle bakardık. Şimdi ondan bile pahalı olmuş. Bir aracımda mobil1, diğerlerinde shell kullanıyorum. Hem kalitesinden hem fiyatından ben memnunum. Umarım bozulmaz. Şu an f/p olarak bence lukoil yağları da güzel.
-
3-4 senedir leon aracıma servise götürdüğümde castrol, garanti sonrası sanayide de kendim alıp götürerek yine castrol kullandım, son bakımda liqui moly tercih ettim. Bana göre yakıt tüketimi geçen kışa gore 0.5 litre azaldı üstelik bu sene daha soğuk olmasına rağmen. LM gerçekten kaliteli ama fiyatı almış başını gitmiş geçen yaz 260 tlye 5.30 4200 5 litrelik yağı almıştım bu yaz 1000 lira olur abartısız.
Şimdi shelli çok övüyorlar, bu sefer de shell denerim diye düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet, Türkiye'de en büyük sorun orijinal yağa ulaşmak.
Yağları zaten internet değil de yetkili bayilerinden almaya kalktığınızda bu gün çok kullanılan 5w 30 yağların ortalama 500tl fiyatları olduğunu görürüsünüz.
Shell veya liqui arasında pek bi fiyat farkı da yok. Tabi internette 300TL ye markalı 5lt yağlar satılmaya devam ediyor.
Türk tüketicisi maalesef yine cambazlarla dans etmek zorunda bırakılıyor.
-
O ses kesilmesi olayı bence yeni yağ olmasından kaynaklı. Geçen yağı azalan aracımıza 1lt castrol yağ ilave ettim motor sesi azaldı. içindeki yağ da mobil yada shell di Düşün artık
-
castrol firması n11 de kendisi ücretsiz kargo ile satıyor bilgine. Üstelik piyasadan biraz ucuza
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 18 Şubat 2022; 11:30:54 > -
Yav birader hic sorma. Şu Z kuşağı denilen çer çöp yeni yetme apaçilerin abartması baska bir halt degil. Bidonu midonu siyah renk biraz afilli diye bir halt zannediyorlar muhtemelen. Castrol ve Mobil gibi devlerin yanindan dahi geçemez bu zibil markalar...
Tabii Castol de de orjinalini alacaksin. Orjinali 500tl olan yagın 250tl ye gidip sahtesini alip sonra caz yapmak ta ayrı bir fecaat.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle öyle. 450-500tl bandının altına orjinal yağ yok. Kimse kendini kandirmasin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sergiu Gaboryoutube
Mobil1 vs Castrol vs Liqui Moly vs Motulhttps://www.youtube.com/watch?v=AdmhKBKKtys&feature=youtu.be
Mobil1 vs motul vs Castrol vs liqui moly
Adam bana sorarsanız on numara test yapmış. Rusça ama izleyince anlaşılıyor tablodan vs sonuçlar ortada. Motul ve mobil1 bariz öne çıkan yağlar olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 18 Şubat 2022; 11:45:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
link varmı yada satıcı ismi ne diye geçiyor
-
Castrol un kendi sitesinden ulaşılabiliyor. Buda n11 adresi
Yalnız sonradan bir bp istasyonunda aynı diğerinde 20 lira daha pahalıya gördüm
n11.com'dan Castrol Magnatec 10W-40 A3/B4 Motor Yağı 1 L seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
www.n11.com
Castrol Magnatec 10W-40 A3/B4 Motor Yağı 1 L Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/castrol-magnatec-10w-40-a3b4-motor-yagi-1-l-860091?magaza=castroldistributor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Castrol 5 30 dpfli yağı 519 tl demiş. Ben Total'e özel serviste 350 tl ödedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X