Şimdi Ara

Lipton İce Tea Hastasıyım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evde Türlü Türlü Espiriler Yapılıyor Dalga Geciliyor :(

• biz insanlar hasta olunca genelde doktora görünüyoruz. ilginç bir hastalıkmış ilk defa duyuryorum doktora görünmende fayda var.
  • Ben de bi' de kırmızı meyveli olcak ooyhhş.
  • Şeftalilisi mükemmel olunca bardak bardak içiyorum, bağımlılık yapıyor.. Durup düşününce bir kola kadar, meyve suyu kadar güzel değil ama daha daha fazla içme isteği hissediyor insan..
    Garip bir tadı var ama durduramıyorum kendimi. İçiyorum ferahlıyorum sonrasında ağızda bıraktığı tat tekrar ferahlatma isteği yaratıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Mountain State

Ben de bi' de kırmızı meyveli olcak ooyhhş.

Lütfen Mealini Yazarmısınız...
    Hee Anladımm.. :):):)
    Edit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 12 Nisan 2011; 1:00:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Şeftalilisi mükemmel olunca bardak bardak içiyorum, bağımlılık yapıyor.. Durup düşününce bir kola kadar, meyve suyu kadar güzel değil ama daha daha fazla içme isteği hissediyor insan..
    Garip bir tadı var ama durduramıyorum kendimi. İçiyorum ferahlıyorum sonrasında ağızda bıraktığı tat tekrar ferahlatma isteği yaratıyor..

Artık Garip Garip Bakıyo Babam. Sende Tutturdunmu Mokunu Cıkartıyon Dedi Gecengün

• ŞEFTALİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Coca Cola Metal Tadı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizim arkadaş vardı Gürtan o da çok içiyodu şeftali mango falan 2 gün sonra ölü bulduk Allah rahmet eylesin çok iyi çocuktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolcia -- 12 Nisan 2011; 1:04:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Bizim arkadaş vardı Gürtan o da çok içiyodu şeftali mango falan 2 gün sonra ölü bulduk Allah rahmet eylesin çok iyi çocuktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Bizim arkadaş vardı Gürtan o da çok içiyodu şeftali mango falan 2 gün sonra ölü bulduk Allah rahmet eylesin çok iyi çocuktu.

Kız kardeşimde okulda mangolu alıyormuş, şimdi benim aldığım litrelik şeftaliyi beğenmiyor içmiyor. Sanırım bende 1 kere teneke kutuda mango içmiştim veya yanlış hatırlıyorda olabilirim ama teneke kutuda bir içeceğe 1,25 - 1,5 lira vermem litreliği 1,5 lira iken.

Şeftali benim için eşsiz bir lezzet.

• İçin de kafein olduğu için bağımlılık yapıyor.Tamam tadı güzel, ben de mangolu olanı seviyorum ama çok sık içmeyin durduramazsınız yoksa :)
  • Mangolu Hic İcmedim Bim'de Mango YoK Niye YoK /i]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 12 Nisan 2011; 1:24:18 >
  • Abi ben durduramıyorum ya , bu büyük kutuda satılanlardan alıyorum.Evde buz gibi içerim diyorum yol da dikiyorum kafaya yarısı bitiyor.Sadece limonlusuna hastayım gersi çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrul52

İçin de kafein olduğu için bağımlılık yapıyor.Tamam tadı güzel, ben de mangolu olanı seviyorum ama çok sık içmeyin durduramazsınız yoksa :)

Para olmayınca bulamayınca öyle bir duruyor ki

Bende Bim'den alıyorum, bugün Lipton'un litrelik olanını almaktansa TeaTone'nun 330 ml'liğini aldım.. 50 kuruş tadı fena değil. Daha öncede denemiştim.
  • benim en sevdiğim içecektir ıce tea limonlusunu çok seviyorum
  • quote:

quote:

İçin de kafein olduğu için bağımlılık yapıyor.Tamam tadı güzel, ben de mangolu olanı seviyorum ama çok sık içmeyin durduramazsınız yoksa :)

Bende Bim'den alıyorum, bugün Lipton'un litrelik olanını almaktansa TeaTone'nun 330 ml'liğini aldım.. 50 kuruş tadı fena değil. Daha öncede denemiştim.

330ml Yetmez Hocam :( Litrelik Varsa Bi Denerim Ama Yoksa Kusura Kalmasın Teatone :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KeNaN-AsLaN

quote:

quote:

330ml Yetmez Hocam :( Litrelik Varsa Bi Denerim Ama Yoksa Kusura Kalmasın Teatone :)

Lipton Ice Tea 1 litre 1,5 lira
    TeaTone (3*330 ml) yaklaşık 1 litre 1,5 lira

• Mango
  • Fiyatda Bi Sorun YoK Hocam 300Ml Olması Sorun
  • Len nasıl mideniz var.Hayatımda bir kere aldım içemeden lavaboya döktüm.Nasıl bir tadı var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.