Bildirim
Lipton 1KG Çay 170 TL ücretsiz k.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu çayı geçenlerde denemek için aldım.Yapay bir tat var maalesef.Beğenmedim.İçerisine artık ne katılıyorsa çayın tadı farklı geldi.
-
PepsiCo'nun belirli bir hissesine sahip olduğu Sabra markasının hakim hissedarı Strauss Group'tur. Strauss Group, İsrail askeri birimlerine destek ve malzeme tedariki sağlamaktadır. Boykot ediliyor mu? Evet, Lipton markası boykot ediliyor!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklisin, ama Turkiye Israil'le en cok ticaret yapan ulke. Onu ne yapacaksin? Ayrica, bura SF bolumu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvarez -- 8 Ağustos 2025; 7:48:43 > -
herkes kendinden sorumlu. Onun hesabını da onlar verir bu dünyada yada mahşerde. SF bölümü olsa da , direkt ürünle alakalı yorum yaptim, insanları uyarmak, şuurlandirmak bakimindan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X