Şimdi Ara

Lionel Messi Cristiano Ronaldo'dan daha efsane bir futbolcudur (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fazla salladın la 40 gol ne

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DisArt5k kullanıcısına yanıt
    • Messi'nin milli takım kariyeri Ronaldo'dan çok daha iyi.
    • Xavi ve İniesta gittikten sonra Messi 2 defa Ballon Dor aldı. Ronaldo Modric olmadan rezil oluyor ve hiç ballon dor alamadı.
    • Messi'nin Fransa istatistiği Ronaldo'nun Premier lig istatistiğinden daha iyi. Adam aldığı süreye göre asist kralı :):):):) Asist kralı adam etkisizmiş:):)
    • Real'den ayrıldıktan sonra Ronaldo CL'de çeyrek final bile göremedi. Modric yoksa Ronaldo bir hiç
    • Ronaldo bu sene sadece kale önünde bekledi ama orta sahada oynayan Messi'nin gerisinde kaldı.


    • Lionel Messi Cristiano Ronaldo'dan daha efsane bir futbolcudur Lionel Messi Cristiano Ronaldo'dan daha efsane bir futbolcudur 
  • -BraveHeart- kullanıcısına yanıt

    neye istinaden, istatiksel olarak Messi her halükarda önde. Maç başına gol oranına bakınca kariyerleri boyunca Messi Ronaldoya fark atmış, asist oranında da aynı şekilde.. Siz Ronaldo fanatikleri partizanlıktan gözünüz bir şey görmez olmuş, objektif gözle baksanız anlayacaksınız. Messi en yüksek piyasa değeri zamanında 180 milyon euroları bulurken Ronaldo 120 milyon euroda kaldı. Ronaldo kalenin önüne pusup beklediği, boy avantajını kullanıp bedava kafa golleri attığı zamanlarda Messi sıfırdan pozisyon yaratıp orta sahadan top taşıyor gole ceviriyordu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Real Madrid kullanıcısına yanıt

    konuşsam anlamayacaksn zaten boşver, aşağıdaki linkteki verilere bak, belki birkaç gün incelersen ne demek istediği ile ilgili bir fikrin olur

    https://michelacosta.com/messi-vs-ronaldo/


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ronaldo > Messi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Messi harıl harıl kulüp arıyor, psg de Mbappe Messi yi kadroda istemiyor , bakalım hangi takım alacak messiyi. Barça kesinlikle geri kabul etmeyecek.
    Premier lige gitme cesareti de yok , o tempoda parçalanır.

    O zaman Come to Türkiye Messi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmreUlan kullanıcısına yanıt

    Prime Messi>Messi>Prime Ronaldo>Ronaldo>vasat Ronaldo>vasat Messi


    yani messi daha yetenekli ve iyi bir oyuncuyken Ronaldo daha istikrarlı bir oyuncu. Messi Ronaldodan daha iyi ama Ronaldo'nun ölüsü Messinin ölüsünden daha iyi, Ronaldo belli bi kalibrenin altına düşmüyor. Messi ise kimsenin göremediği zirveleri de görebiliyor, yerin dibine çakılabiliyor da.

    Messi biraz duygusal bir futbolcu, buna pochettino hocanın Messiyi yanlış yerde ve yanlış görevde oynatması da eklenince Fransa ligi gibi sert ve faul oranı fazla olan bir ligde Messi yeteneklerini sergileyemez oldu. Dikkat ettiyseniz Messi Barcelonada hep önde oynardı, Psg de ise liberoya kadar geliyor, defanstan top alıp ileri taşımaya çalışıyor, Messi rakip kaleye yakın oynaması gereken bir futbolcuyken adamı iyice geri çektiler, sadece top dağıtma, oyun kurma görevini verdiler. Psg yıldız bitiren bir takımdır, Neymar'daki Psg ye gidiş sonucu ani düşüş de bunun bir kanıtı, farmer lig deniliyor ama bu lige giden kim varsa gol sayıları ciddi oranda düşüyor. Bir kere Psg ligin bariz en güçlü takımı olduğu için ligdeki rakip takımlar Psg ye karşı kazanmaya değil kaybetmemeye çıkıyor, bu nedenle rakip takımlar sürekli kapanıyor, gol alanı yaratmak imkansıza yakın oluyor. İngilterede öyle değil ama, premier ligin ağası çok (M. united, M. city, Tottenham, Arsenal, Chelsea, Liverpool) bu yüzden rakip takımlar mecbur gol arayışında olacak, önüne gelen her takıma kapansa, alan bırakmasa bu kez kendi gol bulamaz, bu yüzden İngilterede maçlarda güçlü takımlar zayıf takımlara göre çok daha rahat gol bulabiliyor. Premier lig en çok gol atılan ligler arasında 1. sırada gelirken Farmer lig dediğiniz Ligue 1 ise 6.sırada geliyor. Messinin bu sene şampiyonlar liginde o kadar az maç yapmasına rağmen 5 gol atması ama koca ligde onca maça rağmen 6 gol atması her şeyi özetliyor sanırım. Psg ye karşı ligdeki diğer takımlar 11 kişiyle defans yapıyor, messi oynadığı pozisyon gereği belli bir ölçüde ileri gidebiliyor. Eskisi kadar dribling yeteneği de yok, ancak Ronaldo gibi kalenin önüne pusu kurması gerekli ama orada da teknik direktör messinin messiligini görmezlikten geliyor, adama modric görevi yüklüyor.

    Ayrıca Fransa basınında Messinin Barcelonada gizli bir sakatlık geçirdiğini, kronik bir performans düşüşü yaşamasının bununla ilgili olduğunu, Barcelona'nın uyanık davranıp Messiyi bu nedenle erkenden elinden çıkardığını, bir nevi sakat messiyi psg ye yollayarak psg yi kandırdığını filan yazmış fakat bana asparagas geliyor. Messi sistem takımlarında ve gerçek mevkisinde bugün de harikalar yaratabilir. Messiyi alın Bayern Münihe ve Manchester Citye koyun yeminle ligi 45 golle kapatır. Messinin en büyük talihsizliği yanlış takım, yanlış teknik adam, yanlış pozisyon, yanlış görev...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ronaldo'nun en büyük şanssızlığı Messi ile aynı döneme denk gelmesi. Aynı dönemde rekabet halinde olmasalardı muhtemelen Ronaldo'nun daha gösterişli bir isim olmasından dolayı herkes Ronaldo'yu üstün görecekti ancak aynı dönemde farklı kadrolarla rekabet halinde oldukları da düşünülürse tabiki Messi daha üstün.


    Messi'nin kıyaslanmayacak seviyede çok üstün bir çalım atma yeteneği var. Ronaldo, Real Madrid'e geldikten sonra arka arkaya 3 adamı çalımlamamıştır.


    Aynı şekilde frikik konusunda Messi açık ara üstün.


    Kafa toplarında Ronaldo üstün olsa da Messi de zayıf değil. Sonuçta şampiyonlar ligi finalinde o boyuyla 1.97 lik Van der Sar'ın üstünde kafa golü atmışlığı var.


    Ronaldo'nun farklı takımlara gitmesi de farklı heyecanlar araması değildi. Real Madrid'te artık tartışılmaya başlanmıştı ve başarısızlığın faturası kendine çıkacağı için gitti. Juventus, kadro yapısını bozuyor ve gereksiz maliyetle diye gönderdi. Manchester United'da bireysel olarak başarılı gibi dursa da takıma uyum sağlamadığı, takım ne kadar çöplük olsa da bu kadar kötü durumda olmaması gerektiği konuşuluyor. Kendi tercihi gibi gösterilse de muhtemelen kulüp gönderecek.


    Messi'de ise durum farklı. Barcelona'nın kadrosunda tutabilme ihtimali olsa Nou Camp'ı satar yine tutardı.





  • neilblack kullanıcısına yanıt

    Mbappe Messi PSG'de olduğu için Real Madrid'e gitmedi asıl, hiç futbol haberi okumuyorsun galiba, adam kendi ağzıyla dedi Messi'nin PSG'de oluşu PSG'de kalmak için güçlü bir neden diye. İşte sizin gibi futbolu takip etmeyenler Ronaldocu kesiliyor başımıza, bir kere Ronaldo ve Messi'nin karşı karşıya olduğu El Clasicoların tamamını izleyen kimse Ronaldo diyemez bence, yüzü ermez


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x_abner X kullanıcısına yanıt

    Seneye görürsün Messi yedek kulübesinden cikamayinca , ısmarlama haberlere ancak sizin gibiler inanırlar.

    Mbappe nin işi yok Messi için kalacak . Messi ronandodan 3 yaş küçük , PSG gönderse kulüp bulamaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neilblack kullanıcısına yanıt

    Messi ve yedek kulübesi, sağlam güldüm ahahahah... Lionel Messi Cristiano Ronaldo'dan daha efsane bir futbolcudur Ronaldo değil oğlum bu. Messi la bu, Messi. Lionel Messi Cristiano Ronaldo'dan daha efsane bir futbolcudur 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PSG şampiyonlar liginde Real Madride elenince herkes Messi bitik Real Madride karşı bile etkisiz kaldı dedi, sanki adam yıllarca Real Madrid'e karşı oynamamış gibi... Bugün Real Madrid kupayı aldı, sizin Ronaldonuz ise Atleticoya elenince herkes Ronaldo iyi ama takım kötü demeye başladı. Psg ye Atletico çıksaydı Messi o takımın içinden geçerdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x_abner X kullanıcısına yanıt

    Bugün Real ŞL'yi aldıktan sonra bu tartışma sonsuza kadar bitti hocam. Sevilla, Valencia düzeyindeki ikinci sınıf Barcelona'yı alıp dünyanın en iyi kulüplerinden biri yapmak nire, dünya futbol tarihinin en iyi kulübü olan Real Madrid'in ittirmesiyle bir yerlere gelmek nire. Tartışma bitmiştir artık. Kazanan Messiciler oldu. Avrupa Ligi'nde Ronaldo'ya başarılar dilerim şimdiden. :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 29 Mayıs 2022; 1:45:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lionel Andreas Messi dünyanın en iyi futbolcusudur, aksini düşünenle futbol konuşmam bile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lionel Messi Cristiano Ronaldo'dan daha efsane bir futbolcudur
    Lionel Messi Cristiano Ronaldo'dan daha efsane bir futbolcudur
    Lionel Messi Cristiano Ronaldo'dan daha efsane bir futbolcudur
    Lionel Messi Cristiano Ronaldo'dan daha efsane bir futbolcudur
    Lionel Messi Cristiano Ronaldo'dan daha efsane bir futbolcudur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 35 yaşındaki Messi İtalya'yı tek başına parçaladı ve kupayı kazandırdı. Ronaldo gibi kale önünde beklemedi.

  • Dur hocam bugün yapma bari. Sindirsin birazcık jöleli apaçi müptelaları.Lionel Messi Cristiano Ronaldo'dan daha efsane bir futbolcudur Lionel Messi Cristiano Ronaldo'dan daha efsane bir futbolcudur 


    Lionel Messi Cristiano Ronaldo'dan daha efsane bir futbolcudur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.