Bildirim
linuxta sabit disk bölme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Araştırmadım ama google'da yazarsan "partition manager replacement linux" diye, partition manager ya da partition magic muadili bir yazılım kurarsın, istediğin gibi ayarlarsın. Önemli not: Lütfen özel verilerinizin yedeğini alın. -
çok teşekkürler kafayı yemiştim nasıl yapçam diyee.zaten yedeklenecek bişi yok ama laptobun yanında driverklarını vermediler onuda bi şekilde hallederim. paylaşım için çokk teşekkürler. -
quote:
Orjinalden alıntı: Hubschman
Şu an yeni bir laptop aldım.İçinde linux var.Linux olması zorunda çünkü okuldan aldım.Benim sorunum :şu sabit diskim bölünmüş halde değil bunu bölmek istiyorum ama linuxuda silmeden yapmak istiyorum. c we d diye bölcem bi yerde linux olcak diğer tarafta windows olcak bunu nasıl yapabilirim???
tıkla -
qtparted kurulu bende, hafta sonu yeni hdd'ı biçimlendirmem gerekti.qtparted canavar gibi
p magic gibi aynı :P
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterWindu -- 10 Ekim 2006; 0:10:07 > -
bende yeni yükledim onu gerçekten çok iii progrqmmış.onun orosunu yükledim hmede hoşuma gitti herzaman kullancam bunu!1 -
http://www.google.com/linux?hl=en&lr=&q=partition+manager&btnG=Search
gparted ve qtparted benimde tercihim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X