Şimdi Ara

linuxta sabit disk bölme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an yeni bir laptop aldım.İçinde linux var.Linux olması zorunda çünkü okuldan aldım.Benim sorunum :şu sabit diskim bölünmüş halde değil bunu bölmek istiyorum ama linuxuda silmeden yapmak istiyorum. c we d diye bölcem bi yerde linux olcak diğer tarafta windows olcak bunu nasıl yapabilirim???

• Araştırmadım ama google'da yazarsan "partition manager replacement linux" diye, partition manager ya da partition magic muadili bir yazılım kurarsın, istediğin gibi ayarlarsın. Önemli not: Lütfen özel verilerinizin yedeğini alın.
  • çok teşekkürler kafayı yemiştim nasıl yapçam diyee.zaten yedeklenecek bişi yok ama laptobun yanında driverklarını vermediler onuda bi şekilde hallederim. paylaşım için çokk teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hubschman

Şu an yeni bir laptop aldım.İçinde linux var.Linux olması zorunda çünkü okuldan aldım.Benim sorunum :şu sabit diskim bölünmüş halde değil bunu bölmek istiyorum ama linuxuda silmeden yapmak istiyorum. c we d diye bölcem bi yerde linux olcak diğer tarafta windows olcak bunu nasıl yapabilirim???

tıkla
  • qtparted kurulu bende, hafta sonu yeni hdd'ı biçimlendirmem gerekti.qtparted canavar gibi
    p magic gibi aynı :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterWindu -- 10 Ekim 2006; 0:10:07 >
  • bende yeni yükledim onu gerçekten çok iii progrqmmış.onun orosunu yükledim hmede hoşuma gitti herzaman kullancam bunu!1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8 diske yazma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.