Giriş
8 Ekim 2006; 6:25:22
arkadaşlar bu livecd olayı artık muazzam bir noktaya ulaştı
hani elinizde bölmeniz gereken yada resize etmeniz gereken bir disk vardır ama işletimsistemi kurulu değildir kala kalırsınız ya
işte o duruma muazzam çözüm
GNOME Partition Editor Live CD
http://gparted.sourceforge.net sitede cd den yada usb drive lardan çalıştırabileceğiniz versiyonları var sadece 29 mb
kusursuz çalışıyor
kullanımı çok kolay ve basit
tamamen grafik arayüzde
kesinlikle tavsiye ederim
Ufaltılmış ön izleme resmi Ufaltılmış ön izleme resmi
Ekteki dosya (2)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedevilslieutenant -- 12 Ekim 2006; 2:30:27 >
_____________________________LAF YAPACAĞINA İŞ YAP 0542 553 09 46 windowsu sisteminizden nasıl kazırsınız??? www.elvedawindows.com http://www.netsmarthost.com http://www.pdayardim.com
8 Ekim 2006; 16:47:24
partition magic programıyla aynı işlevimi görüyor ? eğer öyleyse partition magic kullanmaya gerek yok..
8 Ekim 2006; 20:17:28
yeni bilgisayari aldigimda, 100gb uzerinde XP ile geldi. Linux kurmak istedigimden partition yapmak zorundaydim, ve 1-2 hafta XPyi kullanmistim ve format atmak da istemiyordum. Daha sorna Partition Magic denedim ve bende calismamisti. 2-3 tane live CD denedim, en sonunda Gparted kullanmistim. Gercekten de guzel bir CD. bu arada Partition Magic bedava degil, bunu da goz onune bulundurun...
8 Ekim 2006; 20:57:20
quote: Orjinalden alıntı: face1tr partition magic programıyla aynı işlevimi görüyor ? eğer öyleyse partition magic kullanmaya gerek yok.. evet eksiği yok fazlası var kesinlikle el altında durması gereken bir cd
_____________________________LAF YAPACAĞINA İŞ YAP 0542 553 09 46 windowsu sisteminizden nasıl kazırsınız??? www.elvedawindows.com http://www.netsmarthost.com http://www.pdayardim.com
9 Ekim 2006; 23:59:35
live cd yaklaşık sadece 30 mb harika
paylaşım için teşekkür
_____________________________ FOREVER LINUX
In theory, there is no difference between theory and practice. In practice, there is.
10 Ekim 2006; 19:41:58
eywallah saolasın
işimize yarayacak .
_____________________________ YOu CAn rUn , BuT CAn'T HIde ForEVeR
24 Aralık 2006; 11:40:12
yeni gördüm güzel bir programa benziyor
, deneyelim bakalım
_____________________________ denizsiz kentlerin balık kokusuyum ben bir parça tuz taşırım ceplerimde kâğıttan gemiler yapar ve denizi anlatırım sana martılı sesimle
24 Aralık 2006; 14:28:05
ben de dun kullandım hatta pardus-linux a da yazdım. gerçekten çok harika bir program. ellerine sağlık çok güzel anlatmışsın.
24 Aralık 2006; 14:52:19
tanıttığı programı kullanıp test eden kişilerin hali başka oluyor valla. gerçekten işe yarayacak, zor günlerde kullanabileceğimiz çok güzel bir program. inceleme için teşekkürler
_____________________________cancetin.com
24 Aralık 2006; 15:53:58
ben bunu neroda nasıl yazdıracam
daha önce hiç tar.gz dosyalarını falan yazdırmadım.Boşu boşuna cd harcamayım
indirdiğim dosya: "gparted-livecd-0.3.3-0"
ilgilenenlere teşekkürler
_____________________________...E...R...K...N...A...
»»» SanaLTime «««
24 Aralık 2006; 16:25:16
.iso olarak yazdıracaksın bölümlendirme yapacağın zaman sistemi bu cd ile açacaksın
_____________________________ İletilerimizde Türkçe'mizi katletmeyelim LÜTFEN! (a-b-c-ç-d-e-f-g-ğ-h-ı-i-j-k-l-m-n-o-ö-p-r-s-ş-t-u-ü-v-y-z)
24 Aralık 2006; 16:44:37
quote: Orjinalden alıntı: hupunu .iso olarak yazdıracaksın bölümlendirme yapacağın zaman sistemi bu cd ile açacaksın tamamda iso değil işte ondan soruyorum zaten
kalıbı diske yazdır deyip rarlı dosyayı göstersem olur mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkna -- 24 Aralık 2006; 16:45:33 >
»»» SanaLTime «««
24 Aralık 2006; 17:22:31
.rar dosyasının içinde zaten .iso uzantılı dosya olması gerekiyor
rar olarak atarsan sorun çıkarabilir
dosyayı açıp yazdırmanda fayda var
_____________________________ İletilerimizde Türkçe'mizi katletmeyelim LÜTFEN! (a-b-c-ç-d-e-f-g-ğ-h-ı-i-j-k-l-m-n-o-ö-p-r-s-ş-t-u-ü-v-y-z)
24 Aralık 2006; 20:04:26
Bu linux üzerinde derlenmiş bi dosya galiba. içinde iso dosyası yok.
Linux kurulu olsa halledecem olayı ama kurulu değil
»»» SanaLTime «««
24 Aralık 2006; 20:07:00
quote: Orjinalden alıntı: erkna Bu linux üzerinde derlenmiş bi dosya galiba. içinde iso dosyası yok. Linux kurulu olsa halledecem olayı ama kurulu değil dosya üzerinde sağ klik > birlikte aç > nero (seç)
kalıbı yazdır seç direk yaz.
_____________________________ FOREVER LINUX
In theory, there is no difference between theory and practice. In practice, there is.
24 Aralık 2006; 20:18:18
»»» SanaLTime «««
Donanım Haber Video İnceleme
Yeni mesajlar
Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan