Şimdi Ara

LİNUX SİSTEM HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Ablamlar ın aldığı bilgisayara format atacaktım içerisinde Linux yüklü bilgisayar Acer aspire ES 15 flash belleğimi takıp bios tan USB den başlatmak içi n gerekli ayarı yaptım ama hala açılışta bilgisayarın bi boot ekranına takılıyor burayı nasıl aşacağım konu hakkında bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim ssleri ekleyeceğim orda göreceğiniz gibi 2 seçenek var ve Linux bile açılmıyor ve sanki cmdyi açmışım gibi benden bir tür kodlar bekliyor sanırım yardımcı olursanız çok sevinirim iyi geceler :)
    LİNUX SİSTEM HATASI
    LİNUX SİSTEM HATASI
    LİNUX SİSTEM HATASI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle hangi linux işletim sistemini ve versiyonunu kullandığını yazarsanız. İyi olur.

Diğer konu ise Linux yüklü bir HDD muhtemelen ext4 formatlıdır ve bu formatı windows işletim sistemleri okuyamaz. Bu yüzden bir Linux live DVD/USB ile PC'yi başlatıp HDD'ye NTFS olacak şekilde format atmak gerekir.

NOT : Format attığınız HDD bölümünde ne varsa silinecektir. Bilginize..
    Hocam zaten pc benim değil yakınımın içinde işletim sistemi olmadığını söylediler ama baktım açılışta Linux vs yazıyor içinde hangi sürüm Linux var onunla ilgili de bir bilgim yok içinde zaten herhangibi bilgi yok yeterki şuna Windows kurayım :)

HDD bölğmlerini silip birleştirince o bios girişi de düzelecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.