Şimdi Ara

Linksys WAG54G2 4 Port Kablosuz ADSL2+ Modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Linksys WAG54G2 4 Port Kablosuz ADSL2+ Modem

ÖZELLİKLER

İnternet bağlantısı için hepsi-bir-arada modem ve router çözümü

Yüksek hızlı ADSL2+ Modemi hızlı ve "Her Zaman Açık" bir İnternet bağlantısı sağlar
    Ethernet ağınızı kurmak için PC'lerinizi dahili Router'a ve 4 port Switch'e bağlayın ve tüm evinizde İnternet'i paylaşın
    Bütünleşik Kablosuz-G (802.11g) Erişim Noktası bütünleşik yüksek-kazançlı anteniyle kablolarla uğraşmadan bağlanmanızı sağlar.
    Gelişmiş güvenlik duvarı ve güvenlik özellikleri, PC'lerinizi, verilerinizi ve ailenizi korur

Linksys Kablosuz-G ADSL2 Ağ geçidi , evinizdeki İnternet bağlantısı için hepsi-bir-arada bir çözümdür. ADSL Modem işlevi, İnternet'e, telefon hattınızı meşgul etmeden çevirmeli ağdan çok daha hızlı bir bağlantı sağlar.

Ağınızı kullanmaya başlamak için bilgisayarınızı dahili 4 portlu 10/100 Ethernet Switch'i ile Ağ Geçidinize bağlayın. Dosyalarınızı, yazıcılarınızı, sabit disk alanını ve diğer kaynakları paylaşabilirsiniz ve kafa kafaya PC oyunları oynayabilirsiniz. Dört bilgisayarı birbirine bağlayın ya da istediğiniz kadar büyük bir ağ oluşturmak için daha fazla hub ya da switch kullanın. Bütünleşik Kablosuz-G (802.11g) Erişim Noktası, bütünleşik yüksek kazançlı anteniyle binanın her yerinden kablo dolaştırmadan54 Mbps gibi yüksek hızlarda 32 taneye kadar kablosuz aygıtı ağınıza bağlamanınızı sağlar. Aynı zamanda 11 Mpbs'de Wireless-B (802.11b) cihazlarıyla da uyumludur. Ağ Geçidinin Router özelliği hepsini bir araya getirir ve tüm ağınızın yüksek hızlı İnternet bağlantısını paylaşmasına olana tanır.

Bilgisayarlarınız ağ geçidi ve İnternet’e bağlanır bağlanmaz, birbirleriyle de iletişim kurarak kaynakları ve dosyaları paylaşabilirler. Tüm bilgisayarlarınız, evin herhangi bir yerinden bağlı paylaşılan bir yazıcıya yazdırabilirler. Ve tüm bilgisayarlarınız, her tür dosyayı –müzik, dijital resimler ve belgeler- paylaşabilirler. Tüm dijital müziklerinizi tek bir bilgisayarlarda tutun ve evin herhangi bir yerinden dinleyin. Ailenizin tüm dijital resimlerini tek bir yerde organize ederek, istediklerinizi bulmayı basitleştirin ve CD-R’a yedeklemeyi kolaylaştırın. Birinin sabit diski dolmaya başladığında, diğerindeki ekstra boş alandan faydalanın.

Yeni Wi-Fi Korumalı Kurma özelliği, kablosuz aygıtlarınızı yapılandırmayı kolaylaştırır. Yalnızca Ağ geçidindeki diğer Wi-Fi Korumalı Kurma etkin kablosuz aygıtınızdaki düğmeye basarak, otomatik olarak, verilerinizi ve mahremiyetinizi 128 bite kadar endüstriyel standartlarda şifrelemeyle koruyan bir WPA2 bağlantısı oluşturabilirsiniz. Ağ geçidi, bir DHCP Sunucusu olarak hizmet verebilir, PC'nizi korsanlara ve bilinen bir çok İnternet saldırısına karşı korumak için güçlü bir SPI güvenlik duvarına sahiptir, VPN geçişini destekler ve dahili kullanıcıların İnernet’e erişimini filtreleyecek şekilde yapılandırılabilir. Gelişmiş yapılandırma ayarlarını yapmak, web tarayıcı tabanlı arayüz sayesinde basit ve keyiflidir.

Ağınızın kalbi Linksys Kablosuz-G ADSL2+ Ağ Geçidi ise, geleceğe bağlısınız demektir.

* Model: WAG54G2
    * Standartlar :
    802.11g, 802.11b, T1.413i2, G.992.1 (G.DMT), G.992.2 (G.Lite),
    G.992.3/4 (ADSL2), G.992.3 Annex L (ADSL2 L), G.992.3 Annex
    M (ADSL2 M), G.992.5 (ADSL2+), G.992.5 Annex M (ADSL2+ M),
    G.994.1 (G.hs), G.996.1 (G.test), U-R2 for Annex B
    * Portlar: DSL, Ethernet (1-4), Power
    * Butonlar: Reset, Wi-Fi Protected Setup™
    * LED: Power, Ethernet, Security, Wireless, DSL, Internet
    * Kablo tipi: CAT 5 UTP, RJ-11, RJ-45
    * Konnektör Tipi: Internal
    * RF Pwr (EIRP): 802.11g: 15 dBm, 802.11b: 17 dBm
    * Anten Kazancı: 2 dBi
    * UPnP able/cert: Able
    * Koruma:
    VPN Passthrough (IPSec, PPPoE, PPTP, L2TP), DoS Protection,
    WPA2/WPA Personal and Enterprise, WEP,
    MAC Address Filtering, NAT, SPI Firewall
    * Routing & Management Protocols: Static and Dynamic Routing, RIP (v1/v2),
    IGMP, QoS, WMM, UPnP, MAC Address Cloning

Paket İçeriği:

* Wireless-G ADSL2+ Gateway
    * Setup CD-ROM with Linksys EasyLink Advisor (LELA)
    * User Guide on CD-ROM
    * Power Adapter
    * Network Cable
    * Telephone Cable (Annex A only)
    * Trend Micro Internet Security 30-day free trial

Arkadaşlar hepsiburada.com dan aldığım modem bugün elime ulaştı ürünün malzeme kalitesi gerçekten çok iyi
    kurulumu çok basit ürünün CD si her şeyi tarif ediyor zaten şu an için çok memnunum almayı düşünenlere tavsiye ederim

• Aynısından bende aldım, ancak wireless bağlantısı bir müddet sonra kopuyor ve modemi resetlemeden bağlantı kuramıyorum. Bununla ilgili herhangi bir problemle karşılaştınız mı acaba? Ürün internete sürekli bağlı kalmıyor ve bağlantı sorguladığımda da bağlanmıyor. Yeniden başlatınca modemi internet bağlantısı geliyor. İnşallah bende bir hata vardır da giderebilirim. Çok heveslendim alırken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhamnet -- 17 Ağustos 2010; 4:43:59 >
  • Çekim gücü nasıl? Anteninin olmaması bir dezavantaj yaratıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhamnet

Aynısından bende aldım, ancak wireless bağlantısı bir müddet sonra kopuyor ve modemi resetlemeden bağlantı kuramıyorum. Bununla ilgili herhangi bir problemle karşılaştınız mı acaba? Ürün internete sürekli bağlı kalmıyor ve bağlantı sorguladığımda da bağlanmıyor. Yeniden başlatınca modemi internet bağlantısı geliyor. İnşallah bende bir hata vardır da giderebilirim. Çok heveslendim alırken.

ben 2 gündür kullanıyorum modem 7/24 açık hiç bir kopma yaşamadım wireless çekimide çok güzel en köşe odadan bile iyi çekiyor ki arada 2-3 duvar var ben kendim kablolu komşuma kablolu ve netbook da kablosuz olarak kullanıyorum çok memnunum şimdilik
    ancak şunu söyliyim modemin 30dk içinde internet isteği almadığı zama kapanıyormuş benim modem hiç kapanmıyor ayrı bir ayarı mı var bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sampiyon bilo

Çekim gücü nasıl? Anteninin olmaması bir dezavantaj yaratıyor mu?

anteni olmaması bence hiç çekim gücüne dezavantaj oluşturmuyor aksine çok şık duruyor masanın üzerine duvara falan asabilirsiniz çok çok duruyor piona black kasası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi war3z -- 18 Ağustos 2010; 16:55:16 >
  • O zaman, laptoplarda olduğu gibi içinden bütün yüzeyindeki bir plaka anten olarak kullnılıyordur. Yayvan bir biçimde heryede wireless dağıtması için.
  • doğru düzgün çekemeyen modem kendinizi kandırın ben kullandım dandik aztech modem dahi daha iyi çekti 3.kata çıkın bakıyım 1 çubuk ya çeker ya çekmez,

belkin n1 vision derim 6. kattan dahi 2 çubuk ile akıllara zrar:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Modem elime ulaşalı 1 hafta oldu. Gelir gelmez en yeni yazılımını yükledim. Dubleks evde oturuyorum. Üst katta 4 çubuk çekiyor. Kart paylaşımı yapan uydu alıcı kullanıyorum. Bilgisayardan torrent filan kasınca uydu alıcı afallıyordu. QoS' a uydu alıcının mac adresini tanımlayıp öncelik verdim. Şimdi bilgisayardan ne yaparsam yapayım uydu alıcının bağlantısı etkilenmiyor. Kısaca 1 hafta içerisinde modemin bir yamuğunu görmedim.

Ama şu var. Modemin önceki yazılımlarında problemler varmış. Yabancı forumlarda da bunsan sıklıkla bahsedilmiş zaten. Modemin yazılımını güncellemeyi ihmal etmeyin.

35 liraya bu modem gerçekten düşeş oldu.
  • Merhaba,

nereden ve nasıl güncellediniz link verebilir misiniz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuphoriA

Modem elime ulaşalı 1 hafta oldu. Gelir gelmez en yeni yazılımını yükledim. Dubleks evde oturuyorum. Üst katta 4 çubuk çekiyor. Kart paylaşımı yapan uydu alıcı kullanıyorum. Bilgisayardan torrent filan kasınca uydu alıcı afallıyordu. QoS' a uydu alıcının mac adresini tanımlayıp öncelik verdim. Şimdi bilgisayardan ne yaparsam yapayım uydu alıcının bağlantısı etkilenmiyor. Kısaca 1 hafta içerisinde modemin bir yamuğunu görmedim.

Ama şu var. Modemin önceki yazılımlarında problemler varmış. Yabancı forumlarda da bunsan sıklıkla bahsedilmiş zaten. Modemin yazılımını güncellemeyi ihmal etmeyin.

35 liraya bu modem gerçekten düşeş oldu.

evet hocam nereden ve nasıl yaptınız güncellemeleri
  • Donanım yazılımını (firmware) aşağıdaki adresten indirebilirsiniz. Modemleriniz Annex A ise Annex A olanını indiriniz. Modeminizde mevcut olan firmware versiyonu modem arayüzünün sağ üst kısmında ve Durum > Modem Router (Status > Gateway) sayfasında yazmaktadır.

http://www.linksysbycisco.com/EU/en/support/WAG54G2/download

Bilgi:
    Annex A, POTS üzerinden ADSL; yalın(sade) telefon servisleri(analog) üzerinden ADSL hizmeti.

Annex B, ISDN üzerinden ADSL; bütünleşik dijital ağ servisleri üzerinden ADSL hizmeti.

Modem arayüzünün;

Tr.
    Yönetim > Ürün Bilgisi Yükseltme > Gözat(Zipten çıkarılmış dosya seçilir) > Yükselt

Eng.
    Administration> Firmware Upgrade > Gözat(Zipten çıkarılmış dosya seçilir) > Upgrade

Bölümünden güncelleyebilirsin. Güncellerken modem, bilgisayara kablo ile bağlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kinesis -- 27 Ağustos 2010; 11:42:22 >

• Beyler modemin sürekli kendi kendine res atıp duruyor. bi bağlantı kesiliyor tekrardan geliyor. Sürekli aynı şey olup duruyor nasıl çözeceğiz bu sorunu :S
  • Güncelleme yaptıktan sonra da mı oluyor bu sorun ?

quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

Beyler modemin sürekli kendi kendine res atıp duruyor. bi bağlantı kesiliyor tekrardan geliyor. Sürekli aynı şey olup duruyor nasıl çözeceğiz bu sorunu :S
  • Ben de kullanıyorum ve hiç bir sorun çıkarmadı.

Tak, unut..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

Güncelleme yaptıktan sonra da mı oluyor bu sorun ?

quote:

Beyler modemin sürekli kendi kendine res atıp duruyor. bi bağlantı kesiliyor tekrardan geliyor. Sürekli aynı şey olup duruyor nasıl çözeceğiz bu sorunu :S

bendede böyle oluyor arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayta9@gmail.com

quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

Güncelleme yaptıktan sonra da mı oluyor bu sorun ?

quote:

bendede böyle oluyor arkadaşlar

Wallaha ayni sorun bende de var, gerci benim modem wag320n modeli ama bu lynksys lerde bu sorunlari yabanci forumlarda da cok okuyorum. Devamli baglantiya reset atiyor, baglanana kadar kafayi yedirtiyor.

• benim anlamadığım konu bazı forumlardada okudum bağlantı çok kopuyor işte linksys böle ucuz mal bilmemne diye bir sürü olumsuz yorum okudum. şimdi işin aslına inersek bu bağlantı kopması modemin arızası ise ki genelde modemden kaynaklanıyor neden bi gelip bi gidiyor. bozuk olan bir şey bir daha çalışmaz benim bildiğim bu neden böyle oluyor.
  • çok berbat bir modem ve firma uzak durun...

ps3 ve online için asla düşünmeyin
    sorun yaşarsanız BU HAYVANLAR Türkiye'ye ürün sattıklarının farkında bile değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi origins -- 28 Ağustos 2012; 11:18:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.