Şimdi Ara

LineageII GoD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sac bas cart curt

R95 armorlar

R99 armorlar

silahlar

4th Class Change Quest (Awakening)

• Oha R gradeler Ve weponlar guzel özellikle CrosBow ve ancientblade ve dual dagger NcSoft işi biliyor

buda benden olsun :) login screenleri çok güzel olmuş ..

ANIME&MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye & Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 & Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad & Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• oyun nezaman cikacak piyasaya bilgisi olan varmı ?????
  • bence hiç bişey eski clientlerin tadını vermicek tabi bu benm şahsi görüşüm gitgide iyice çizgi filmleşiyo ve sadece dışardan izledigim için bence karmaşık bi hal halıyo yeni ırk yeni yerler yeni questler vs vs vs
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: *OxyGen*

oyun nezaman cikacak piyasaya bilgisi olan varmı ?????

kore serverı geçti, 2-3 aya avrupada geçer
    Ryzen 9 5900X || Scythe Fuma 2 || Asus TUF Gaming X570-PLUS || G.Skill RipjawsV 2x16GB 3200MHz DDR4 || XFX AMD Radeon RX 6800 XT 16GB GDDR6 256Bit || 2 TB PNY CS3040 SSD || 1 TB WD Blue SN550 NVMe SSD || 2 TB Seagate Barracuda 7200 RPM || 1 TB Seagate Barracuda 7200 RPM || FSP Aurum PT 1200W || ASUS TUF VG27AQ 165Hz || CORSAIR Graphite 230T || Logitech G413 Carbon || SteelSeries Rival 600 || SteelSeries Arctis 7 || Oculus Quest 2 || Playstation 5 || Xbox Series X
  • daha interludeden sonrasını anlamadık goddess of destruction ckıyo lineage 3 cıksın herkes aynanda baslasn kendine oz ozellkleri olsn ve client deismesn de player kaybetmesin.. bolece client sorunu ckmasn yeni baslayanlar bu client de ne war peki bunda ne var gibi sorular sormasın ncsoft rahaaaat bir nefes alsın

💖 SFF Mini Kasa 💖

AMD 7600x / RTX 3070 / ASRock B650E ITX / Kingston 2x16G 6000MHz / ZS A4 V2 Kasa / Lian-Li SP750

Samsung C24RG54FQU / Sennheiser Game Zero / Razer Deathadder X Hyperspeed / Logitech G910 Orion

Steam / Discord ID: crashbone / Instagram
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

daha interludeden sonrasını anlamadık goddess of destruction ckıyo lineage 3 cıksın herkes aynanda baslasn kendine oz ozellkleri olsn ve client deismesn de player kaybetmesin.. bolece client sorunu ckmasn yeni baslayanlar bu client de ne war peki bunda ne var gibi sorular sormasın ncsoft rahaaaat bir nefes alsın

Interlude'den sonrasını anlayan çok kişi var dostum ama bazı yeniliğe açık olmayan arkadaşlar interlude'de kaldı doğal olarak.Yeni ırkın gelişiyle de yok denge bozul yok bu oldu yok şu oldu diye diye insanlar yeni versiyonlardan soğudu ve kendlerini böyle avuttular. Bana kalırsa hiç böyle birşey olmadı oyun gayet dengeli bir şekilde devam ediyor.Kamael ırkının da oyuna enteresan ve bir o kadar da güzel bir hava kazandırdığına inanıyorum.
    Ryzen 9 5900X || Scythe Fuma 2 || Asus TUF Gaming X570-PLUS || G.Skill RipjawsV 2x16GB 3200MHz DDR4 || XFX AMD Radeon RX 6800 XT 16GB GDDR6 256Bit || 2 TB PNY CS3040 SSD || 1 TB WD Blue SN550 NVMe SSD || 2 TB Seagate Barracuda 7200 RPM || 1 TB Seagate Barracuda 7200 RPM || FSP Aurum PT 1200W || ASUS TUF VG27AQ 165Hz || CORSAIR Graphite 230T || Logitech G413 Carbon || SteelSeries Rival 600 || SteelSeries Arctis 7 || Oculus Quest 2 || Playstation 5 || Xbox Series X

• Bana kalsa c3 ten gerisi yalan
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.