Şimdi Ara

LINEAGE 2 OYUNUNA YENİ BAŞLAYACAKLARA BİLGİLER !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
412
Cevap
3
Favori
183.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yassin61

Gansh helal be abi sana bu kadar yazmışsın inşallah daha çok kişi yararlanır yazından saol kardeşim...
    bu arada mutlu gider kardeşim benim 75 level sorcerer karakterim vardı kardeşim eger hızlı level almak istiyosan ya büyücü olcan yada okçu keza sende okçu olmuşun galiba ama bence yol yakınken dön elf okçusu ol. oyunun en hızlı okçusuydu yanılmıyosam.

Alıntıları Göster
    abiler okk döndüm elf okçuya

Orijinalden alıntı: mutlugider

abiler okk döndüm elf okçuya

Alıntıları Göster
    ya aslında sen başka bi karakter alsaydın. Elf okçu bi işe yaramaz yaw. Sen boşver elf okçuyu. Yol yakınken gel vazgeç. DEEERRRMİŞİM...

• quote:

Orijinalden alıntı: gansh

ya aslında sen başka bi karakter alsaydın. Elf okçu bi işe yaramaz yaw. Sen boşver elf okçuyu. Yol yakınken gel vazgeç. DEEERRRMİŞİM...

Alıntıları Göster
    Elf Okuçu Güzel Ya devam Et Sen En İyi Karakterlerden Biridir Zaten 40 ı geçtikten sonra daha birakmazsin o chari

• quote:

Orijinalden alıntı: ruudy_41

Elf Okuçu Güzel Ya devam Et Sen En İyi Karakterlerden Biridir Zaten 40 ı geçtikten sonra daha birakmazsin o chari

Alıntıları Göster
    ewet aynen moruk bi sorum var acaba elf okuçu çalmak özellikle arkadaşının charını çalmak nasıl bir his merak ettim

Orijinalden alıntı: Damir153

ewet aynen moruk bi sorum var acaba elf okuçu çalmak özellikle arkadaşının charını çalmak nasıl bir his merak ettim

Alıntıları Göster
    Ewet Çok Güzel Bi His Sende Yap Tawsiye Ederim

İtemler Clan Bankasinda Sen şimdi Oraya Bakmayi Akıl Etmezsin Die SöLüorum

• quote:

Ewet Çok Güzel Bi His Sende Yap Tawsiye Ederim

İtemler Clan Bankasinda Sen şimdi Oraya Bakmayi Akıl Etmezsin Die SöLüorum

Alıntıları Göster
    ya sizin tayfa hoşuma gitti L2X te misiniz?

• baba öncelikle slm bi şi sorcam ben account alamıyom yardım pls

Orijinalden alıntı: deat_lord

baba öncelikle slm bi şi sorcam ben account alamıyom yardım pls
    Bu Baslıkta benim yazdıklarımı oku :http://forum.donanimhaber.com/m_4523076/mpage_1/key_//tm.htm#4524418

Bu Baslıkta benim yazdıklarımı oku :http://forum.donanimhaber.com/m_4523076/mpage_1/key_//tm.htm#4524418

Alıntıları Göster
    Ewet moruk Biz Titandayiz Nickim Ayni Ruudy pm atabilirsiniz:)LoL

Ewet moruk Biz Titandayiz Nickim Ayni Ruudy pm atabilirsiniz:)LoL

Alıntıları Göster
    ya kardeş ben de Kastien'de. Şimdi ben Kastienden pm atsam sizin oraya gelir mi?

• quote:

ya kardeş ben de Kastien'de. Şimdi ben Kastienden pm atsam sizin oraya gelir mi?

Alıntıları Göster
    bende bi aralar kastiendeydim (hala da ordayım) bi ara 75. lvl charım ban yiyince oyundan soudum da...

• quote:

bende bi aralar kastiendeydim (hala da ordayım) bi ara 75. lvl charım ban yiyince oyundan soudum da...

Alıntıları Göster
    yassin kardeşim, belki daha duymadın ama bir Rivayete göre $300 a ban ı kaldırıyorlarmış. eğer bayansan daha ucuz yolları bile varmış Tövbe Tövbe!!! diyeceğim odur ki sen 2 koyun al. 1 ini L2X teki GM lere verilmek üzere, diğerini de kurban edip kurda kuşa verilmek üzere bana getir!

• quote:

yassin kardeşim, belki daha duymadın ama bir Rivayete göre $300 a ban ı kaldırıyorlarmış. eğer bayansan daha ucuz yolları bile varmış Tövbe Tövbe!!! diyeceğim odur ki sen 2 koyun al. 1 ini L2X teki GM lere verilmek üzere, diğerini de kurban edip kurda kuşa verilmek üzere bana getir!

Alıntıları Göster
    Bu arada aklıma gelmişken : Benim hesabı isteyene satabilirim. Hesapta :
    1 tane Prophet (Buffer) lvl 72
    1 tane Sorceress Lvl 75.9

Her ikisinde de tüm zırhlar ve yüzükler +3 ve üstü olup Maddi bakımdan Refah içindelerdir. Yine min. 5 er Strider ları vardır. Warehouse ları tıka basa doludur. Silahları söylememe gerek yok zaten

• quote:

Bu arada aklıma gelmişken : Benim hesabı isteyene satabilirim. Hesapta :
    1 tane Prophet (Buffer) lvl 72
    1 tane Sorceress Lvl 75.9

Her ikisinde de tüm zırhlar ve yüzükler +3 ve üstü olup Maddi bakımdan Refah içindelerdir. Yine min. 5 er Strider ları vardır. Warehouse ları tıka basa doludur. Silahları söylememe gerek yok zaten

Alıntıları Göster
    aga nasıl satarsın charları ne kadar emek ettin onlara hemide benim yanımda ettin. izin vermem satamazsın!!!! hayııııııııııııııırrrrrrrr!!

• quote:

aga nasıl satarsın charları ne kadar emek ettin onlara hemide benim yanımda ettin. izin vermem satamazsın!!!! hayııııııııııııııırrrrrrrr!!

Alıntıları Göster
    Canım kardeşim, arz-talep meselesi . Fiyat uygun olursa (yani emeklerimi karşılayacak kadarcık) neden satmayayım ki? Hatta sen birini bul komisyon bile veririm sana

• quote:

Canım kardeşim, arz-talep meselesi . Fiyat uygun olursa (yani emeklerimi karşılayacak kadarcık) neden satmayayım ki? Hatta sen birini bul komisyon bile veririm sana

Alıntıları Göster
    Hava atmak gibi olmasın ama...

• quote:

Hava atmak gibi olmasın ama...

Alıntıları Göster
    ahanda kuşa binmiş
    abi o haywanat salam dmg koyuyomu hiç bi chara saldirttinmi o yaratii?
    merak ettim de

• quote:

Orijinalden alıntı: Leipold

ahanda kuşa binmiş
    abi o haywanat salam dmg koyuyomu hiç bi chara saldirttinmi o yaratii?
    merak ettim de

Alıntıları Göster
    Kardeş ağzından ateş atarak saldırıyor, DVC nin dibine inmesi çok rahat oluyor. Ne rahat olmuyor ki?

Yalnız shop'a girince biraz sıkıntı olabiliyor...

• quote:

Kardeş ağzından ateş atarak saldırıyor, DVC nin dibine inmesi çok rahat oluyor. Ne rahat olmuyor ki?

Alıntıları Göster
    Kardeşim bak bi daha atma bana ne yardım et dien mi war sana
    Öyle bir hayat yaşıyorum ki, cenneti de gördüm cehennemi de öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayatı en önden, kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki, okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime, sonra dedimki "söz ver kendine" denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin, uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Öyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım öyle çok değerliymişki zaman, hep acele etmem bundan, anladım...
    Friedrich Nietzsche

• quote:

Alıntıları Göster
    gansh o yaratıgı nasıl ediniyorsun ?
    banada yardımcı olabilirmisin?

o karekterin özelligimi soptan hayvanmı yetiştiriyorsun biz nasıl edine biliriz yetiştirmek için ne yapmalıyız yardım yardım bilgi..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.