Şimdi Ara

lineage 2 off server ::D (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
732
Cevap
0
Favori
15.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birde böööle hero mero elinede almış infinity
  • quote:

Orjinalden alıntı: LuD4cRis

quote:

Orjinalden alıntı: AkHaiRtr

quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

yaw keske yazın açsaydınız şimdi okul o kadar etkin olarak oynayamicam

harbiden yaaa keske yazın acsaydınız şimdi yazılı larda başlayınca iice kopacaz serwerdan

yazında aklımızda ole bir sey vardi ama bazi aksiilikler oldu ve olmadi iste :S:S

neyse artık bi dahaki yaz

• damatlığım nasıl :D
  • jigololara benziyon :D
  • quote:

jigololara benziyon :D

Saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: XApAcHeX

quote:

Orjinalden alıntı: turksauron

lineage 2 off server ::D

buraya böööle koyupta bizi özendirme bi tarafımz şişçek
    rebirth te var ohhh

bunun ozenilecek neyi var cozemedim walla ustundeki hicbirsey 2k at var inf bowla

• Şekil adam TurkSauRoN
  • ha bide aklıma gelmişken optionsta cominity'i tıkladığında erica serverinda kim online lvli kac cinsiyeti ve classı ne vs. konularda bilgi veriyodu bu olay extremede yok sizde olcak mı

ve formal wear pirate's eye pach rabbit ears vsvs gm shopta olcakmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 6 Ekim 2006; 23:45:20 >
  • Off serverların çogundan olmaz
  • Formal wear ın quest i var. Onu yapacaksınız. Yok gm shopta. Diğerlerinin de questleri var da eye patch felan çalışmıyor. Server dosyasında sorun var. Eski dosyada da bunlar var ama açıklar da var. Bakıcaz patch yedirmeye çalışıyorum eski dosyaya.
  • bence magic weaponlarin patlama olasiliği daha az olsa iyi olur çünkü hem daha pahalılar hemde patlayınca evlat acısı gibi geliyo ( bugün extremede dusk sword patlattim +6 da )

yaw bu extremede sadece d grade bi silaha +8 bastim baskada +4u bi kere basabildim genelde +4 yaparken patlıyo ha bide bu gun 6 da dusk sword patlattım

bide ilk başta verdiğiniz rateler hala geçerli mi yoksa deiştimi

saygılar

akşam akşam başınızı şişirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 7 Ekim 2006; 17:59:55 >

• kiz noldu serveriniz daha acilmadimi ? ^^ kiz soad seninle bu terbiyesizlik konusunda ayni dusuncedeyim bence ilk kufur de ip ban lazim ^^ama sen bilirsin ^^
  • ilk küfürde ip ban olmazda bunu 3 kademeye yayarız. 1. uyarı veya gm fosil 2. ban 3. ipban
  • kiz bi se sorcam bu benim ismimin altinda onbasi yazio onu kaldirmanin bi yolu varmiii ?
  • kaldirmanin bir yolu oldugunu zannetmiyorum :)
  • bu arada server owneri ile konsutum :) sunucu pazartesi gelcekmis server dosyalarini aktarip sali aksam saatlerinde serveri acicaz buyuk ihtimalle :) olmasdi dunde dedigim gibi carsamba -persembe :)))))))
  • quote:

bu arada server owneri ile konsutum :) sunucu pazartesi gelcekmis server dosyalarini aktarip sali aksam saatlerinde serveri acicaz buyuk ihtimalle :) olmasdi dunde dedigim gibi carsamba -persembe :)))))))

beklemedeyiz ) geç olsunda güç olmasın.... zaten deli gibi o server senin bu server benim gezip duruyorum....En son alman serverlarına dadandım :P herkez nazi :P:P:P
  • Genemi açtınız server ya kardesim hangi birine gircem lütfen az yavas ya genclik yetişemio size
  • quote:

Orjinalden alıntı: F!sHeR

Genemi açtınız server ya kardesim hangi birine gircem lütfen az yavas ya genclik yetişemio size

başka türk serverı warmı ki ?????
  • new age gmlerinin acicagi bir server daha var l2mostwanted ....
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.