Şimdi Ara

lineage 2 off server ::D (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
732
Cevap
0
Favori
15.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CP Potions lar sanırım dwarf la yapılabilcek sadece. Parayla koysam pvp de kazanan çıkmaz:D Ama öyle bi durumda tanesini 1KK yapacam. Başka yolu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turksauron -- 4 Ekim 2006; 18:33:14 >
  • bu buff olyinda arkadaş haklı revenge gibi olursa serverin ilk bir kaç ayında herkesin kasması çok kolaylaşır
  • bide cp pot var mi ?
    olmasin :) bnce guzel olmuoyor pvp ler bitmek bilmiyor.
  • Olabilr ama dwarflar yapabilr dio ya da 1kkdan 1 tanesi satılırmış
  • hmm hic olmasin en iii :) bnce
  • Aslında cp barı bence saçma ne güsel oynuyoduk önceden ama böyle iyi diyenlere de bişi diyemem peki bugglar felan temizlendi mi deneyen olursa ban,lvl düşürme,item alma vs. şeyler yapabilr mi gm ??
  • Yapar tabii niye yapmasın. :D
  • cp barı mutlaka olmalı destroyer gibi babayigitin ve th gibi zırtapozun gücü ortaya cikiyor mutlaka cp barı olmalı ama kesinlikle cp pot mot olmamalı
    düşünü bir kere cp potu olsa ve 2 destroyerin pvp si kaç dakika sürer bence 1 saatten önce bitmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryner -- 4 Ekim 2006; 19:39:12 >
  • O zaman dwarf lar ın yapacaği item olcak cp potlar.
  • Dyeler var. Tattoo da koyayım mı? Şu an gm shop u yapıyom. Varsa isteğiniz koyayım. :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: necrovirus

cp barı mutlaka olmalı destroyer gibi babayigitin ve th gibi zırtapozun gücü ortaya cikiyor mutlaka cp barı olmalı ama kesinlikle cp pot mot olmamalı
    düşünü bir kere cp potu olsa ve 2 destroyerin pvp si kaç dakika sürer bence 1 saatten önce bitmez

hahaha :D eternalsinde bizim arkdas destroyer acmisti 19k cp 26k hp 4-5 kisi arasina daliyordu :) ee cp pot var nede olsa muarek cp bitmiyorki :) tam 30dk dayandi diyebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turksauron

Dyeler var. Tattoo da koyayım mı? Şu an gm shop u yapıyom. Varsa isteğiniz koyayım. :D

benim fikrimi saorarsan dyeler olan serverlerde genelde tattolar çalismiyor
    ama önceden çalisiyordu
    tahminimce dye lerin gelmesiyle birlikte tattoların devri kapandi gibi
    ama sunuda hatırtlatmakta yarar var
    bir sh yi ele alalım
    2 tane %15 m.atack veren tatto
    +4 int-4 men
    +1int,-1 men
    +4wit,-4men

bunlarla ve iyi encli bir silahla ne kadar damage calacagini tahmin edin bu örnegi th sps vb leri içinde yapabiliriz karakterin neye ihtiyaci varsa ona tatto ve dye olarak yuklenirse ortaya acayip charlar cikacaktır
    sadece tatto veya dye ler dan sadece biri yeterli diye düşünüyorum

istegim silahlar sa eklemek için lazım olabilecek kristalleri de gm shop a koyarsanız iyi olur basima gelen bir olayi anlatayım a grade silah alacam ona sa basacaktim baktım blue 11 lazım mıs kesmem gereken bossu rahat kesebiliyordum ama tek bir sorun vardı blue 10 u hiç yapamıyordum yaklasık 1 hafta ugrastim en sonunda arkadasın teki bana yaptı getirdi ertesi gün bossu kesmeye gidecektim oyuna girdigimde birde ne görem server 3 gün geriye alınmış gitti blue10 satılsın ya plz help me hayatta yapamam bende bu sanş olduktan sonra lvl 10 kristal felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryner -- 4 Ekim 2006; 20:22:05 >

• tattoo da koy
  • Görev itemlerini quest alarakmı yapmak istersiniz yoksa gmshopta satılsınmı?
  • ne uğraşçaz be ahmet gm shopta olsun :D
  • Bakıyorumda yaşından büyük insanlara adıyla hitap ediyorsun. Ben hiç hoşlammam böyle şeylerden fazla samimi olmaya çalışma benle
  • beleş

pus the cat mi neydi öyle bir kedi vardı köylere ve gm shop un oldugu sehre bir tane konursa iyi olur mutlaka köylerde olsun 20 lvl adamin giran vb sehirlerde işi olmaz
    bir seyi fark ettim ne çok konuşuyorum benn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryner -- 4 Ekim 2006; 20:53:17 >
  • Bence pus the cat pek iyi olmaz. java serverada benzemeyelim server aççaz derken. Ama questle yapılması daha iyi olur derim. zewklide olur hem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soad

Bakıyorumda yaşından büyük insanlara adıyla hitap ediyorsun. Ben hiç hoşlammam böyle şeylerden fazla samimi olmaya çalışma benle

kaç yaş büyüksün ki bir yaş sana mı yağ çekçem ben tövbe tövbe
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.