Şimdi Ara

lineage 2 off server ::D (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
732
Cevap
0
Favori
15.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: LuD4cRis

new age gmlerinin acicagi bir server daha var l2mostwanted ....

neWage GM lerini daha önce gördük ne kadar başarılı olduklarını...Daha önce orda oynayan hiç kimsenin tekrar aynı Gm lere güvenerek servera gireceklerini hiç zannetmiyorum.... Madem açacaklar bare PvP serverı açsınlar şöle 1000x gibi bişi bi de +500/+1000 gibi bi %100 ench rate koysunlar o zaman server tutar :) bi de her saat başı Coli de Event düzenlesinler bak nası tutuyo server ancak kalkıpta gene 35x bi server kurup 5-6 ay sonra bütün arkadaşlarına item kıyağı yaparlarsa gene ellerinde kalır server.....

KİŞİSEL DÜŞÜNCEMDİR LÜTFEN KİMSE ÜSTÜNE ALMASIN LÜTFEN KİMSE SAVUNMAYA GEÇMESİN, DÜŞÜNCE VE BEYAN ÖZGÜRLÜĞÜ OLAN BİR ÜLKENİN, DÜŞÜNCE VE BEYAN ÖZGÜRLÜĞÜ OLAN BİR PAYLAŞIM FORUMUNDAYIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keshberfo -- 7 Ekim 2006; 17:36:55 >

• bilmiyo olabilirsin normaldir benimde bir sürü bilmediğim sevrlar var sadece benim bildiğim 8 tane türk serveri ve bunlardan 6 tane si top 200 de yer almio
  • quote:

newage gmlerinin olduğunu nerden biliyosunuz actıkları konuda yazmıyodu die biliyorum aydınlatırsanız sevinirim

bu arada mix.gen.tr yalan oldu mix in sayfasında sunucuya bağlanılamıyor filan dio
  • quote:

Orjinalden alıntı: F!sHeR

bilmiyo olabilirsin normaldir benimde bir sürü bilmediğim sevrlar var sadece benim bildiğim 8 tane türk serveri ve bunlardan 6 tane si top 200 de yer almio

rica etsem bildiğiniz L2 C3-C4-C5 fark etmez Türk serverlarının adreslerini verebilirmisiniz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

quote:

newage gmlerinin olduğunu nerden biliyosunuz actıkları konuda yazmıyodu die biliyorum aydınlatırsanız sevinirim

bu arada mix.gen.tr yalan oldu mix in sayfasında sunucuya bağlanılamıyor filan dio

Sağlam bağlantılarımız var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchEnemy -- 7 Ekim 2006; 19:31:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soad

quote:

quote:

Sağlam bağlantılarımız var

normal, hepiniz aynı şehirde yaşıyorsunuz....
  • Ben hiç görmedim ownerı ama developerı tanıyorum.
  • owner gene aynı kişi ise Ankarada zaten, Developer lardan birisi aytaç ancak onunla az önce konuştum yeni serverla bi alakasının olmadığını söyledi. Dier developerları tanımıyorum şahsen. Ama dediğim gibi benım için serverı kimin açtığının zerre kadar bi önemi yok Kan düşmanım bile açsa dürüst ve adil olduu sürece oyunumu oynarıım.

Daha önce sölemiştim gene sölüyorum Neden birlik olup TEK ve kaliteli bi server açmıyosunuz ???? en azından çift server halinde çalıştırıp birini low dierini high yapma şansınız olur. Hoş beni ilgilendirmez ama merak işte....

Dip Not:

Son 6 sattir ewde kendime l2j server kurmaya çalışıyorum yaklaşık 200MB dosya indirdim yarıcı C3 çıktı sinir oldum, Soad senin yazdığın bi link war " burdan lazım olan dosyaları indirin" demişin sadece 1 tane dosya war orda onu da indirdim ama dier doyalar içinde yok malesef.... Kendime C4 tabanlı C5 itemleri ve Mobları olan bi server kurup tek başıma stres atmak istiyorum bu işi iyi bilen, elinde bana lazım olan tüm dosyaları olan ve bunları zipleyip tek dosya halinde bi yerlere upload yapabilecek kadar zamanı olan biri warsa içinizde bana pm atabilirse msn i veriim ordan bi şekilde konualım zira server beklemekten sıkıldım hatta bunaldım nerdeyse 20 gündür oyun oynamaz hale geldim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keshberfo -- 7 Ekim 2006; 19:46:07 >

• quote:

quote:

Full kadrolarını tanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: keshberfo

owner gene aynı kişi ise Ankarada zaten, Developer lardan birisi aytaç ancak onunla az önce konuştum yeni serverla bi alakasının olmadığını söyledi. Dier developerları tanımıyorum şahsen. Ama dediğim gibi benım için serverı kimin açtığının zerre kadar bi önemi yok Kan düşmanım bile açsa dürüst ve adil olduu sürece oyunumu oynarıım.

Daha önce sölemiştim gene sölüyorum Neden birlik olup TEK ve kaliteli bi server açmıyosunuz ???? en azından çift server halinde çalıştırıp birini low dierini high yapma şansınız olur. Hoş beni ilgilendirmez ama merak işte....

Dip Not:

Son 6 sattir ewde kendime l2j server kurmaya çalışıyorum yaklaşık 200MB dosya indirdim yarıcı C3 çıktı sinir oldum, Soad senin yazdığın bi link war " burdan lazım olan dosyaları indirin" demişin sadece 1 tane dosya war orda onu da indirdim ama dier doyalar içinde yok malesef.... Kendime C4 tabanlı C5 itemleri ve Mobları olan bi server kurup tek başıma stres atmak istiyorum bu işi iyi bilen, elinde bana lazım olan tüm dosyaları olan ve bunları zipleyip tek dosya halinde bi yerlere upload yapabilecek kadar zamanı olan biri warsa içinizde bana pm atabilirse msn i veriim ordan bi şekilde konualım zira server beklemekten sıkıldım hatta bunaldım nerdeyse 20 gündür oyun oynamaz hale geldim....

L2J server kurmak istiyosanwww.l2jserver.com a gircen ve nightlies deki iki dosyayı indircen. Java yı indircen. Tabii elinde java için yapılmış php sitesi ile apache dosyaları bi de mysql olması lazım. Kurulumu uzun. Benim şu iş bitince anlatırım. İstersen off server la c# serverların kurulumlarını da anlatırım

• quote:

Orjinalden alıntı: keshberfo

KİŞİSEL DÜŞÜNCEMDİR LÜTFEN KİMSE ÜSTÜNE ALMASIN LÜTFEN KİMSE SAVUNMAYA GEÇMESİN, DÜŞÜNCE VE BEYAN ÖZGÜRLÜĞÜ OLAN BİR ÜLKENİN, DÜŞÜNCE VE BEYAN ÖZGÜRLÜĞÜ OLAN BİR PAYLAŞIM FORUMUNDAYIZ

Yazdigin son bolum uzerinde baya tartisilir neyse ayri bir konu fakat kesin olmayan bilgiler uzerine daha acilmamis olan bir server hakkinda bu sekilde konusmanin anlami yok.
    Bu server in newage ile alakasi yok , edit vs gibi seyler ile de alakasi olmuyacak , newage ile alakasi olmamasinin sebebi ise ortaklarinin farkli olmasidir , newage den bazi kisiler olabilir fakat bu newage in devami olan bir server olarak dusunulmemesi gerekir.
    Yabanci ortakli bir server arkadaslar.

@turksauron sadece soledigim kisileri biliyosun herkesi bilmiyorsun

Son olarak ise bazi ozellikleri yazayim community board calisacak , subclass 3rd class macro autoss ve digerleri full yani kisacasi.

Lutfen MostWanted la alakasi olmayan seyler uzerinden daha acilmamis olan bir server i elestirmeyin.

Burdaki arkadaslarin acacagi server a da basarilar , kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurqn -- 8 Ekim 2006; 0:31:12 >

• :) [ Sevipte Gorememek zor][ Sevipte Gorememek zor][ Sevipte Gorememek zor][ Sevipte Gorememek zor]
    :) konu ile alakasi yok ama ben yazam dedim. anlayisiniz icin saolun :D
  • Ben senden öğrendim demedim ki

Sen bana bebeto demedin
  • Bizde ne yabancı ortaklığı var nede başka bişey takımımızın hepsi kardeş hepsi türk. %100 türk emeği.
  • quote:

Bizde ne yabancı ortaklığı var nede başka bişey takımımızın hepsi kardeş hepsi türk. %100 türk emeği.

MostWanted ile newage i karistirmayinda ister kardes olun ister yabanci olun beni ilgilendirmiyor

Hadi kolay gelsin ;)
  • Newage ana kadrosu ile aynı. Bi sen geldin ana kadroya dışarıdan. Başka kimse yok. Diğerleri zamanın bycaca gibi gmleri. Sadece alt kadro değişti.

Most Wanted=Newage 2.0.0
  • quote:

Orjinalden alıntı: turksauron

Newage ana kadrosu ile aynı. Bi sen geldin ana kadroya dışarıdan. Başka kimse yok. Diğerleri zamanın bycaca gibi gmleri. Sadece alt kadro değişti.

Most Wanted=Newage 2.0.0

bu konuyu burda tartısmanin anlami yok iki serverde acilinca zaten millet karar vericek hangisinin daha iyi olduguna
  • Evet kardeşim sana katılıyorum. Bu aynen serverlar açılmadan Sidik yarıştırma olayına benzedi. Kim uzağa işiyecek??
  • quote:

Evet kardeşim sana katılıyorum. Bu aynen serverlar açılmadan Sidik yarıştırma olayına benzedi. Kim uzağa işiyecek??

• boyle bir turk serverinin acilmasina sevindim hadi acinda oynayalim daha ne diim ^^
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.