Şimdi Ara

linea yol bilgisayarı yakıt tüketimi hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
8.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cesmuru

O değilde konudaki herkes depo fullüyormuş

Depoyu daha yeni 120 liraya doldurdum çok değil bence litresi 3.10 liradan beni yaklaşık 1 ay kadar götürüyor 650 km banko gidiyorum benzinle karıştırmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

Aracım 1.6 multijet linea 2009 model aracı 4 senedir kullanıyorum bende sizin gibi depoyu her seferinde fullerim tespitlerime göre yol bilgisayarına göre yaklaşık %10 fazla yakıyor yani araç 5.1 litre gösterse 5.7 litre yakıyor. Depoyu genelde pompa attıktan sonra biraz daha doldururum bir dahaki sefer pompa atana kadar doldurup deneyeceğim bakalım . Bu arada aracınız ışık yandıktan sonra fullediğinizde kaç litre mazot alıyor ve yol bilgisayarında gidilebilecek mesafe/menzil kaç km gösteriyor? benim aracım ışık yanar yanmaz mazot alırsam 35 ila 36 litre arası mazot alıyor menzil ise genelde 1090 km civarı gösterir.

Pompa attıktan sonra doldurduğunuz için fark oluyor olabilir.pompa attıktan sonra bırakın doldurmayı.
    Işık yandıktan sonra hemen mazot almıyorum.bazen ışığın yanmasına az bi zaman kala alıyorum bazen yandıktan 20-30 km sonra.ne zaman denk gelirse.ama ortalama 34 ile 38 lt arası alıyor.

Menzile ise bakmıyorum,yalan yok.gösterilen menzil benim için önemli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.ERTEN -- 9 Nisan 2016; 15:43:15 >

• quote:

Gardaş 45 lt lik depoyu dorduramayacaksak binmeyelim o arabaya.
    Ortalama 35 lt alsa ortalama 110-125 tl arası bi para yapar.beni nereden baksan3 hafta götürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

quote:

Gardaş 45 lt lik depoyu dorduramayacaksak binmeyelim o arabaya.
    Ortalama 35 lt alsa ortalama 110-125 tl arası bi para yapar.beni nereden baksan3 hafta götürüyor.

Az yakıyormuş. Depo deyince en az 200 lira diye düşünüyordum

• Benim aracım fiat linea 1.3 multijet aracı 2. el aldıgımda 30 tl yükledim 100 km yaptım 20 tl lik yakıt gitti 2 hafta sonra tekrar 40 tl yükledim 100 km gittim tam 40 tl lik mazot yedi acaba sıkıntısı neden dir bilgilendirirseniz sevinirim
  • vay bee adam 2 sene önce 3.18 tl den mazot almış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 23 Mayıs 2018; 2:3:7 >
  • ubeyde21 U kullanıcısına yanıt
    2 hafta sonra kaç krş zam geldi?
  • 1.3 linea da en fazla 0.15 lt fark gozlemledim. Arac 5.1 iken gercekte 5.25 yakiyordu

• Benim doblo 1.3 de yol bilgisayarindan fazla yakiyor. Şu an 7 litre ortalaması var istanbul şehir içi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.