Şimdi Ara

Linea Ses Sistemi Önerisi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
13.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bildiğiniz üzere Lineaların orjinal teybi ve ses sistemi pek yeterli değil, yada bana öyle geldi bilmiyorum..
    Herneyse ben öyle gümbür gümbür ses açıp dolaşan birisi değilim, o yüzden bagaj bass'ı yada amfi almam gerekli mi ona karar veremedim, bu yüzden benden çok daha bilgili arkadaşların bulunduğunu düşünerek buraya konu açmak istedim..
    2009 Active model aracım..
    Teybi her halükarda değiştireceğim fakat bunun yanında temiz,tok bir ses alabileceğim ve orta yada ortanın biraz üzerinde ses seviyesinde müzik dinlemek istediğimde beni rahatsız etmemesi için ne tür takviyeler yapmamı önerirsiniz?
    Açıklama tarzımın biraz acemice olduğunun farkındayım ama umarım anlaşılabilir olmuşumdur
    Bu arada çok uçuk miktarlar harcayamam fakat öneriniz varsa dinlemek isterim..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Linea Ses Sistemi Önerisi

Eğer Fiat Linea aracınızın ses sistemini yükseltmeyi düşünüyorsanız, piyasada çeşitli Linea ses sistemi seçenekleri mevcuttur. İhtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun en iyi Linea ses sistemini seçmenize yardımcı olacak bazı öneriler:

• Pioneer TS-A6996S: Bu 6x9 inçlik hoparlörler, dengeli bir ses ve güçlü bas sunar. Linea'nızın orijinal hoparlörleriyle kolayca değiştirilebilirler.
    • JBL Stage3 625F: Bu 6,5 inçlik tam aralıklı hoparlörler, net vokaller ve etkileyici tizler sağlar. Aracınızın ön kapılarında iyi bir seçenek olabilirler.
    • Focal Access 165 A3: Bu iki yönlü hoparlör seti, yüksek kaliteli ses ve dinamik bas ile öne çıkar. Linea'nızın ses sistemini önemli ölçüde yükseltmek için iyi bir seçimdir.
    • Hertz HCP 165XL: Bu 6,5 inçlik koaksiyel hoparlörler, tam ve net bir ses sunar. Bütçe dostu bir yükseltme seçeneğidirler.
    • Alpine S-S65C: Bu 6,5 inçlik bileşen hoparlör seti, sürükleyici bir dinleme deneyimi için tasarlanmıştır. Linea'nızın ses sistemini en üst düzeye çıkarmak istiyorsanız mükemmel bir seçenektir.

Bu Linea ses sistemi önerileri, aracınızın ses kalitesini iyileştirmenize yardımcı olacaktır. Ancak, nihai seçiminiz ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlıdır. Satın almadan önce farklı seçenekleri araştırmanız ve bir ses uzmanı ile görüşmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hparlörleri degısdırıcekmısınız butce nedır ona göre mono bass amfısı onerelım hoparlor degısmeyıp dırek teypden beslıyceksenız hoparlorlerı bıde butce nekadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yespeed

hparlörleri degısdırıcekmısınız butce nedır ona göre mono bass amfısı onerelım hoparlor degısmeyıp dırek teypden beslıyceksenız hoparlorlerı bıde butce nekadar

Hocam tam anlamıyla net bir bütce belirlemiş değilim.. Teybi kesin değiştireceğim, orjinal hoparlörler zaten yetersiz çok belli o yüzden hoparlörleride değiştireceğim ama merak ettiğim amfiye falan ihtiyacım olur mu dediğim şekilde ses alabilmem için..

Çok fazla fiyat aralığı var bu piyasada diye tahmin ediyorum o yüzden bir fiyat belirlemek gerekirse öğrencide olduğum için 250 liraya kadar çıkabilirim bu ay sanırım..
  • 2,el alıcaksın ozaman yada butceyı ılerkı zamanlara kadar artırıp eli yuzu duzgun bişey alırsınız pişman olmazsınız
  • quote:

2,el alıcaksın ozaman yada butceyı ılerkı zamanlara kadar artırıp eli yuzu duzgun bişey alırsınız pişman olmazsınız

Peki tarif ettiğim şekilde bir ses almam için; yani orta yada ortanın biraz üzerinde ki ses seviyesinde cızırtısız tok bir ses alabilmek için neleri değiştirmem gerekiyor ve bakmam gereken ürünleri kabataslak yazma şansınız olursa belki ikinci el vs araştırabilirim.. İlginiz için teşekkür ederim
  • hocam butcenı en azın 350 400 yapda ona gore daha duzgun bısey olsun bu sekılde pek zevk alıcagını sanmıyorum pişman olmayın sonra
  • quote:

hocam butcenı en azın 350 400 yapda ona gore daha duzgun bısey olsun bu sekılde pek zevk alıcagını sanmıyorum pişman olmayın sonra

Hocam belki ilk etapta teyp alıp sonra ki ay diğerlerini halledebilirim.. Ama tam olarak ney almam gerekiyor şu an bu seviyeye gelmesi için onu merak ediyorum.. Sadece hoparlör ve teyp mi almam gerekiyor acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ozaman şöyyle yap kaçar ay arayla alıcaksın ürünleri bılmıyorum ilk teyp al şunu önerrim
    http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/pioneer-mvh-1450-usb-mp3-fm-li-oto-teyp-58488620
    hoparlor için kapılardakı ve arka pandızottakı hoparlor olculerını bılmedıgım için jbl pioneer veya hertz yada alpine bunlardan seç başka aylarda şu subwooferden al yumsak güzel bass verır
    http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/jbl-gt5-12-1100-watt-275-rms-ozel-islemi-kabinli-58078147
    yok ben sert bass severim dersen ozaman şuna bak
    http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/kicker-comp12-30-cm-subwofer-ozel-islemeli-kabin-57106444
    veya
    http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/kicker-comp-12-30cm-kabinli-52099110
    amfi olarakda
    jbl 301.1 olabılır yanlız bu amfı bass amfisidir monodur hoparlör baglanmaz
    teyp orjınalı kullanılıcaksa cevırıcı alıcaksın amfı cıkısı ıcın teybe ve baglantı kabloları tutar 50 lira 50de işçilik
    1farad da capasitör bagla aküyü bozmasın
    bunlar zamanla topla güzel birşey çıkıcak ortaya bıraz fıyatları yuksek karar senın veya teyp ve sadece hoparlörlerı al sade sekılde kullan orjınalınden daha ıyı ses verır fark olur

• Teyp olarak 6450bt önerebilirim
    İlk önce teybi değiştirerek sesi bir dinleyin derim
    6450bt, 7450sd, 8450bt modelleri ömürlük cihazlar olur
    Teybin değişmesiyle ses baya bir değişecektir
    Teybi değiştirip önce bir sonuca bakın, duruma göre ilaveler yaparsınız
    Zaten teybi değiştirmek size hem daha iyi ses hem de daha kullanışlı bir sistem sağlayacaktır
    Zamanla para biriktirerek ihtiyaca göre gerekli ilaveleri yapabilirsiniz
    Benim düşüncem böyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.