Şimdi Ara

Fluence ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,
    Daha önce fluence ile ilgili ses sistemi hakkında birkaç konu açılmış ancak bu işten anlayan arkadaşlara danışmak istediğim bir husus var;
    Önceki gün aldığım 2013 fluence'e plaka takma işlemi için bir aksesuarcıya gittim.Oto ses sistemlerinden hiç anlamam,ev sistemlerinden az çok anlarım evde hkts 30 serisi hoparlörleri idare eder bi anfi ile kullanıyorum.Araçtaki ses sistemi hiç hoşuma gitmediğinden hiç araştırmadan biraz da gaza gelerek öne ve arkaya onların önerdiği(ki sanırım arkaya gerek yokmuş,birkaç yazıda sadece önleri dğeiştiren ark.lar vardı) 2 çift powerbass 2xl-523 hoparlör taktırmış bulundum.Seste değişim oldu daha kaliteli geldiği aşikar,ancak belli bi ses seviyesinden sonra özellikle baslar bozmaya başlıyor ki sanki teybin sesi de azaldı,alt kademede gayet düzgün.
    1. sorum;Bunun sebebi orjinal teybin yetersizliği midir?Harici bir anfi ile düzelir mi?
    2. sorum:Teybin değişmesi durumunda direksiyondaki bluetooth ve diğer ses fonksiyonlarının çalışmadığını belirtenler olmuş.Her teypte bu durum geçerli olur mu ?
    3.sorum:Aynı kişiler anfili subwoofer'dan bahsetti anfi işi de aradan çıkar gibisinden.Bir de yassı subwoofer takılaiblir dediler.Bu konuda bilgilendirme yapabilirseniz sevinirim. Tşk.







  • hocam bende aynen fluence ses sisteminden memmun olmayıp hertz mid bas ve hertz 4 kanal amfi taktırdım. bagajada modelini tam bilmiyorum küçük jbl bas taktım. ses kalitesi yeterli oldumu derseniz harika değil ancak fluencenin kendi hoporlerine göre arada uçurum var. öncelikle benim araştırmalarımda mid bas takımının yeterli geleceği idi, ancak mid bası taktırdıktan sonra montajı yapan arkadas bide arkaya bas koyalım bas takılı ve takılı değilken dinle deyince onun denemek için taktığı bası hiç söktürmeden aldım. normalde bas almayacaktım çünkü aile aracı bagaj çok kullanılıyor yer işgale etsin istemedim,
    seste bozulma oluyormu yüksek seste , kesinlikle olmuyor, ben temiz ses olsun istiyorum öyle dışarıdan bangır bangır duyulsun istemem, ses seviyesini maximum 22 lere kadar açmışımdır sorun görmedim. ama herkesin hemfikir olduğu bir husus var orjinal teybin dandikliği, orjinal teyiple gercekten kaliteli bir ses almak mümkün görünmüyor. oyüzden çok masraf yapma. ayrıca subwofer alacaaksan mid bas takımı mantıklı değil onuda tecrübe etmiş oldum. kolay gelsin




  • Ses sistemi gayet de yeterli geldi bana flu da her sökülen parça= trim sesi
  • mirlivarut M kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam.Aile aracı olduğu için ben de pek subwoofera ısınamadım,ancak sony nin bir tane 192 mm lik slim subw. ı var,onlar gözüme takıldı,bir anfi ile alıp denesem mi acaba diyorum.Ama dediğiniz gibi teyp facia.
  • Öncelikle orijinal teybin kalitesi tartışılmış bende 2009 laguna var farklı bir teyp mi kullanmışlar aynı torpidoda bilmem ona bakmak lazım ama benim teybim çok çok iyi. Önceki aracımda hoparlör patladığı için yerine pioneer mid takımı taktığımızda başıma aynısı gelmişti. Patlak çatlak gelen bas performansını toparlamak için Alpine kendinden amfili subwoofer kullanıp durumu kurtarmıştık. Beni çok memnun etmese de araç içinde yeterli sayılabilir. Soketinden kolayca sökülüp takılıyor aile aracı olmasında sıkıntı çıkarmaz. Bana Fiat Bravo bagajında sıkıntı çıkarmadıysa size Fluence'da zaten çıkarmaz.
  • Selam,Alpine in hangi modeliydi sizdeki.
  • dnz_ksk kullanıcısına yanıt
    Sbe-1244BR olarak geçiyor. Doğrudan aküden beslemiştik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tşk ler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.