Şimdi Ara

LİNAGE II (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
912
Cevap
0
Favori
64.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hacker bende geliyorum sizin siteye ama sizin ırkınız ne ona göre seçiyim bende ırkımı...:) birlikte oynarız artık dimi..
  • 2hot sen bzi clandasin napcan baska serveri :D
    hem isodaa 50 den fazla turk var
    quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan

quote:

Orjinalden alıntı: TnnT

genckan bab simdi o yaratigi oldurunce bana epx vermiyo ben oldurunce ona vermiyo bu normalde boylemi ben bunu ortaya cikarınca otamatik party yapiyozmu yoksa buna party mi aticam :) ne oyunmus be hertarafi sinir:)

bab ben lineage13 faciasından sonra isogame e geçtim nickim:2hot
    arkadaşım söyledi bi bug warmış ejderha ile ilgili eğer ejderhamız olunca denicez ve örenecem sanada anlatırım dioki 3-4 yaratıkta lvl 70 olcak ejderha.neyse sen hile hurda istemiosan=>>>eğer heal verebiliosan ejderhaya sal canfarların üstüne sora healle.yok veremiosan işin zor.hp potion kullanabiliolar mi bilmiorum.ha bide pet menegerden git silah ve zırh al ejderhaya.neyse ben bugün başladım oyuna lvl 37 yaptım s.singeri.ama iso game lamer dolu.oyunu bilmioo çoğu kişi.hatta gm ler bile lamer.recarhe skill vermemişler wariorlara.tamam vermiosan mana potion koy shoplara.buff lar 500k hay allam yaw tam lamer işi.ben server aranıoom low rate c 3 olacak bilen warsa bi tavsie etsin.

• dostum alakasi yok lvl 1 de bile nss kullanion
    ama silahinda use soul shut ve use sprint shout die bise yazio onların 2x olmasi lazim
    2x nss destekleyen weanponlarda 70k dan felan baslio
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Fistan

quote:

Orjinalden alıntı: Fistan

girdim bende, değişik biyer olmuş, neyse darkelf assasian yapicaktım ama, bi iki şey moralimi bozdu server kaynaklı bir sorun mu yoksa normal mi olduğunu bilemediğim için sorayim dedim;

birincisi mortal blow yaptığımda bazen hiçbir etki göstermiyor, yani ne miss, ne dmg hiçbişey, skilli kullanıyorum, yapiyor gözüküyor, ama ortaya hiçbir sonuç çıkmıyor.
    ikincisi dagger kullaniyorum haliyle, şu anda elimde doom dagger var ve lvl 17 yim, soulshot kullanamiyorum. "cannot use soulshot" şeklinde bir yazi çıkıyor.

bu iki sorun bana yada server a mı özel, yoksa normal olması gerektiği şekli bumu.

yaw kendi mesajıma quote yaptim, bilen yokmudur bu sorunlari

iso dada lvl 17 lerde no gradesiz soul kulanilmöiyo kardes:)

• quote:

Orjinalden alıntı: leglolas

Hacker bende geliyorum sizin siteye ama sizin ırkınız ne ona göre seçiyim bende ırkımı...:) birlikte oynarız artık dimi..

sende gel hadi seni bizm clana alirız ama th ol yani once human figter acican lvl 20de roque olcan 40 dada TH
  • a.q bu oyunda en cok zamanimi harcadigim yer arena oluo hergun sabah ezani okununca yatiom :P
    zamanin nasi gectigini bile anlamiom hele lvl 70 th olunca bi baska oluo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4CK3R -- 5 Temmuz 2005, 12:33:45 >
  • ben iso gamese üyeliğimi girdim ve benden kullanıcı adı yerine e mail adresi istedi..her neyse...üyelik bitince e mail adresimi aktiv etme mesajı gönderildi diyo ama 1 saattir e mail adresine bişi gelmedi..Ve ayrıca oyunu yükledikten sonra patch yapmıcaz dimi?
  • quote:

ben iso gamese üyeliğimi girdim ve benden kullanıcı adı yerine e mail adresi istedi..her neyse...üyelik bitince e mail adresimi aktiv etme mesajı gönderildi diyo ama 1 saattir e mail adresine bişi gelmedi..Ve ayrıca oyunu yükledikten sonra patch yapmıcaz dimi?

aktivasyon mail i inbox a deil bazan junk emaile gelebiliyo orayi kontrol et .

birde oyunu kuruktan sonra pach i iso nun sitesinden indir 10.2 m felan onun icindeki sistem klosoru ile oyunun icindeki sistem klasorunu yer degistir. birde sakın upt yapma ve oyunu sadece system klasoru icindeki l2.exe den calistir.

bunlarin haricinden yapman gereken bise yok

• hepsini anladım ama bu junk e-mail de ne (biraz kalın kafalıyım dır)
  • ben e-mail adresimi mynet.com u verdim ama mynette bi tek posta kutusu var başka bişi göremedim
  • quote:

hepsini anladım ama bu junk e-mail de ne (biraz kalın kafalıyım dır)

estağfurullah nedemek.
    junk email önemsiz posta demek yani virüs veya tehlikeli mail felan attıkları zaman genelde junk-e mail bölümüne gelir.

sen en iyi siwww.hotmail.com dan bir mail hesabi al bide ole dene sana activasyon maili geldiği zaman ordaki link i tıkla accountunuz aktive edildi die bi mjs gelio karsina sonra
    run!!!! l2.exe :D
  • ya tutmayın beni...allahım hot mailden de bi mail adresi aldım ama mesaj falan yok..senin dediğin gibi junk e-mails e de bişi gelmedi....H4CK3R sana zahmet olmassa sen bana bi üyelik alırmısın..PM den gönderirsin..
  • turk gene doldurmussun sayfayi :Pp bu iso gene down bi c3 full u yuleyemediler adam gibi zuahaah
  • quote:

turk gene doldurmussun sayfayi :Pp bu iso gene down bi c3 full u yuleyemediler adam gibi zuahaah

yok tnnt 48 saaat içinde server i ugreade yapiolar buyuzden server bi gidip gelio teset edilolar yani ama 48 saat içinde upgreade tamamlanmış olcak
  • quote:

ya tutmayın beni...allahım hot mailden de bi mail adresi aldım ama mesaj falan yok..senin dediğin gibi junk e-mails e de bişi gelmedi....H4CK3R sana zahmet olmassa sen bana bi üyelik alırmısın..PM den gönderirsin..

hacı senin icin bi account aldim ben
    beni msn ine felan ekle verem şifreni

ahmet@infortr.com
  • oyunu l2.exe den açmayı deneyince bana gam guard erroru veriyo..acaba bu serverın kapalı olduğu anlamına mı geliyo
  • arkadaşlar bi yrdımyaaa

accond alınmıyor delirecem sürekli hata veriyor olmadı diyor i kullanıcı adı beğendiremedim
  • hay ben böyle işin account filen alındıı yok yaaa nasıl bi iş bu hiçbirşeyi kabul etmiyor lütfen yardım
  • quote:

oyunu l2.exe den açmayı deneyince bana gam guard erroru veriyo..acaba bu serverın kapalı olduğu anlamına mı geliyo

ya o hatayı banaz bendede verio makinaya reset atiom duzelio
  • arkadaşlar bu acconud alma işinde sürekli sorun çıkıyor nıl bu iş bi tarif yaaa ayıptır yokmu yardımedecek
  • iso 2 server var ikiside down gozukuyor bendemi bi sorun var yoksa
    serverlar gercekten down mi
    down sa bu millet nerede oynuor bu oyunu

tesekkurler sevgiler saygilar
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.