Şimdi Ara

LİNAGE II (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
912
Cevap
0
Favori
64.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TnnT

wallaha salun ya bu siteye giren okadar adam var 1 taneside su ejder görevini anlatayim demiyo cok teşekkur ederşm

baba bende bilmiyorum bilsem anlatırım.sadece şuraya kadarını biliyorum.girandaki pet meneger den görevi alıyosun,sonra hunter vilage gidpi gk nin yanında bi herif var ztn pet meneger adını söylüyo sana onunla konuşuyosun o seni diondaki silah dükkanınn içindeki bi kadına gönderiyo,o senden 10 tane bişi isitiyo.istedikleri cruma tower çeveresindeki bataklıkta ki kurbağalardan düşüyo.ben bu kadarını yaptım gerisini bilimiyorum.
  • saol kardes bi adam sen ciktin okadarida yeter cok saol
  • tnnt hangi serverdasın?
    ayrıca beyler şuraya bi bakın:http://forum.donanimhaber.com/m_3237071/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 25 Haziran 2005, 19:47:18 >
  • isodayim ben aldim sayende ejder i ama ufak verdi ben oldurunce epx almiyo o zaten oldurene kadar sabah oluyo yane ugrastima sinir olduma deymedi :(
  • genckan bab simdi o yaratigi oldurunce bana epx vermiyo ben oldurunce ona vermiyo bu normalde boylemi ben bunu ortaya cikarınca otamatik party yapiyozmu yoksa buna party mi aticam :) ne oyunmus be hertarafi sinir:)
  • ben lineage2 oynamak istiorumhttp://www.lineage.isogames.com paralı mı? bide yükledim pacht felan hepsi yaptım acc aldım ama oyun giremiyorum password yanlış dio mailde acc onayladım yrdcı olursanız çok sevinirim. biraz soru karışık Oyunda yeniyim Ultima Onlineden geldim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TnnT

genckan bab simdi o yaratigi oldurunce bana epx vermiyo ben oldurunce ona vermiyo bu normalde boylemi ben bunu ortaya cikarınca otamatik party yapiyozmu yoksa buna party mi aticam :) ne oyunmus be hertarafi sinir:)

bab ben lineage13 faciasından sonra isogame e geçtim nickim:2hot
    arkadaşım söyledi bi bug warmış ejderha ile ilgili eğer ejderhamız olunca denicez ve örenecem sanada anlatırım dioki 3-4 yaratıkta lvl 70 olcak ejderha.neyse sen hile hurda istemiosan=>>>eğer heal verebiliosan ejderhaya sal canfarların üstüne sora healle.yok veremiosan işin zor.hp potion kullanabiliolar mi bilmiorum.ha bide pet menegerden git silah ve zırh al ejderhaya.neyse ben bugün başladım oyuna lvl 37 yaptım s.singeri.ama iso game lamer dolu.oyunu bilmioo çoğu kişi.hatta gm ler bile lamer.recarhe skill vermemişler wariorlara.tamam vermiosan mana potion koy shoplara.buff lar 500k hay allam yaw tam lamer işi.ben server aranıoom low rate c 3 olacak bilen warsa bi tavsie etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 26 Haziran 2005, 20:01:09 >

• ya bişiy diyicem bu c2 c3 felan ne demek ben serverawww.lineageworld.com dan üye oldum daha oyunu yükleme aşamasındayım şuanda 24 saat 10 dk kam kaldı da bu verdiğim site iyimi sevrverı cevaplarsanız çok sevinirim
  • c2 ve c3 bi nevi sürüm oluyor.yeni indiriyosan c3 gelecek sana.sende c3 serverlarına girip oynıyacaksın anlmına geliyor.
  • selam genckan bab hile mile ne varsa yapak su sadece ustune binilcek hale gelsin bana yeter ve heal pot kulanamiyo pet managerden silah alinir ama kucuk oldugu icin kulanamiyo lvl 35%80 suan ama benle oldurunce 0,8 epx aliyo yane is yas sen bana oyuna girince pm at ismim zaten belli TnnT genelde oyundayim ben
  • tmm baba senin calss ne eger mage classan bufflaya bilion hayvanı benim diğer serverda 35 lik wolfun p attackı sanırsam 500 kusurdu.ama hiç ejderim olmadı.o yüzden kesin bişi demiotum ayrıca tüm millet stryder kullanıo serverde wrym yok mu yaw?ayrıca ben oyunda delim şu an belki benim elman almıştır ejderhaları yapmıştır lvl 70 bilmioom saat 1 den sora girecem oyuna ama isgame serverını sevmedim paso crush ve lag.
  • Beyler aşağıda verdiğim özelliklerde bir laptopum var,sizce oyun kasmadan çalışır mı?
    Centrino 1.7 Ghz
    64 MB Ati Mobility Radeon 9700
    512 Ram 333Mhz
    Felan filan gerisi pek etkilemez herhalde
    Sizce kaldırır mı oyunu,Knight online sorunsuz çalışıyor mesela
  • quote:

Orjinalden alıntı: komoli

Beyler aşağıda verdiğim özelliklerde bir laptopum var,sizce oyun kasmadan çalışır mı?
    Centrino 1.7 Ghz
    64 MB Ati Mobility Radeon 9700
    512 Ram 333Mhz
    Felan filan gerisi pek etkilemez herhalde
    Sizce kaldırır mı oyunu,Knight online sorunsuz çalışıyor mesela

Kasmadan çalışmaz. Çünkü bağlantıdan kaynaklanır. Ha dersin kanser edecek kadar kasar mı? O kadar kasmaz. Sadece arada yaratıkların aniden görünmesi ile olağan kasmalar yaşarsın. Ama zevkten ödün vermeden oynarsın bence
  • genckan sen 1 de gir isoya pm atcam sana beklicem
  • 10 dk ya oyundayım baba
  • giriyom simdi pm at bana tnnt :)
  • ben şuanwww.lineage2.com dan oyunu indiriyorum. Serverı isewww.lineage2world.co dan giricem. acaba bu server iyimi. bilgi verirseniz sevinirim.
  • isogamesde aşırı bug war. drop rateler mantıklı değil ayrıca şahsen bu drop ratelerle canavar gibi bi dwarf yaratılır
  • ayrıca lamer oyuncu dolu.o kadar falza mats dusuruo ama spoilledin mi hic bisi dusmuyoo salkca yapmislar rate olayını
  • girdim bende, değişik biyer olmuş, neyse darkelf assasian yapicaktım ama, bi iki şey moralimi bozdu server kaynaklı bir sorun mu yoksa normal mi olduğunu bilemediğim için sorayim dedim;

birincisi mortal blow yaptığımda bazen hiçbir etki göstermiyor, yani ne miss, ne dmg hiçbişey, skilli kullanıyorum, yapiyor gözüküyor, ama ortaya hiçbir sonuç çıkmıyor.
    ikincisi dagger kullaniyorum haliyle, şu anda elimde doom dagger var ve lvl 17 yim, soulshot kullanamiyorum. "cannot use soulshot" şeklinde bir yazi çıkıyor.

bu iki sorun bana yada server a mı özel, yoksa normal olması gerektiği şekli bumu.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.