Şimdi Ara

LİNAGE II (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
912
Cevap
0
Favori
64.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çok abarti orası L2X rule
  • yo bence iyi ne yapacan 25x bi serer e giriyon ee lag bi geliyo sen lvl 80 sin ne oldu at cope kasman masman bosuna adamlar pvp yapmasini bilmez pvp ye kalkarlar bence lamer yuvasi oralar bu serverler iyi prof larla kapisiyon hic olmazsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: TnnT

ehuehuehu birde bunu gor son halim bakalim buna ne dicen hp ye p atak p def m def ciritical e falan dikkat et birse bow a bak bakam + kac mis

heheh +999 u basmıssın iyi güzel afferin. ama gitmiş critikal poison a SA's lamışsın. İnsan Critikal atak yapar şunu.

• buarada herkese selam l2 ye geri döndüm. Dün Kaan ikna etti. saçma sapan serverlardan birindeyiz gene 750x miydi neydi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TnnT

yo bence iyi ne yapacan 25x bi serer e giriyon ee lag bi geliyo sen lvl 80 sin ne oldu at cope kasman masman bosuna adamlar pvp yapmasini bilmez pvp ye kalkarlar bence lamer yuvasi oralar bu serverler iyi prof larla kapisiyon hic olmazsa

sende hiç pvp yapmamışsın be baksana koydugun resme server ın kırılıyım yazmıişın proflarla kapişiyom yazmışsın adamdaki pvp/pk =1/2 muhahha zuhahah puhahha bide pvp serer puh rezill

• quote:

Orjinalden alıntı: jerry_18

knight da hıc durmadan 32 saat kasmıstım bakalım lıneage de bu rekorumu egale edebılecekmıyım

babo ne yapmışsın sen öle ya arada bi wc ye felan gitseydin. dikkat et fazla kaptırma kendini. Çin'de adamın biri 48 saat bikgisayar başından kalkmamış adam ölmüş. sende 48 saat e yaklaşmıssın :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4CK3R -- 26 Eylül 2005, 15:17:16 >

• la olum arenada kapisiyoz genelde ondan az
  • ya ne prosu boşversene, herkes doldurmuş +100 , 500 oylemi pro olunuyo...
    neyse sen beyendiysen mesele yok, benim için çok dandik bi server o kadar...
  • Bu Extereme Çok Saçma Bişi BEnce Öyle Şeymi OLur YA Yuh YAni BU oyundan Ne Zevk Alıyosunuz Anlamıyorum Her ŞEy Çok BAsit Ben 35x De Oynuyorum
  • eet senin oynadigin serverleride goruyoz adamla pvp yapacaz 2v2 yanimdaki adam saldirmiyo olum ne oldu abi tikladim saldirmadi ctrl ye basmayi akil edemiyo xaaxax
  • ya arkadaşlar ben oyuna girdim ve insan ırkından büyücü karakteri aldım bunu sonralardan 20 lvl yaptım ve cleric yaptım... asıl sorun cleric yetenekleri açılmıo yaf o kadar magister a gittim görev almam gerektiğini yazıyo ama görevi çakamadım burda ne yapcaz bilen bi sölesede bizde yolumuza devam etsek bu ara titandayım ben nickim ise İkhnaton bana yardım edin:(-
  • Ben Çok Rahat PVP Yapabiliorum NEdenSe Siz Neden Yapamiyosunuz BEnim lvl 63 Ve Pvp 85 SenHer şeyi yapmışsın +999 basmışsın okuna ama 2 pvp var o server zaten pvp serverı o kadar şey yaptıktan sonra benim pvp 1000 olurdu eminim yani
  • Arkadaşlar bu pvp veya pk de bu işi başaran bir puan alıyormu veya gücünde bir artış oluyormu aynı zamanda kaybedende negatif birşey oluyormu oyunu yeni oynayanlar adına soruyorum. Cevaplara şimdiden teşekkür ederim.
  • yani biraz garip bi soru olmuş ki bunu kendin için sormamanda enteresan yardım sever yurtdaş :) pk olursan üzerinden itemlerin düşer bunlar set olur silahın olur yada çantandaki meteryaller olur bunun yanı sıra pk oldugun zaman herkesin sana dalma yetkisi vardır crim olmazlar açık bi hedef olursun öldügün zaman eşyalarının düşmesinin yanında aldıgın experiens düşer skil artışını gösteren % dilim yani kısacası ne olursan ol pk olma :D
    pvp ninde sana kazandırdıgı pek bişy yok sadece kendini tatmin edersin pvp arena dışında pvp yapıpda öldügün zaman sadece experi düşer başkada bişy olmaz ve karşıdakinin dalga geçmesine yol açarsın:D umarım açıklayıcı olmuştur...
  • kardes biz szin gibi takilmiyoz pvp turnuvalar duzennenişr odullu ilaki pvp/pk yi yukseltmekte degil kimse ona bakarsan oyunu birakmama ramen server siralamasinda 4 cu olmus bi insanim ben ki serverri birakmama ramen
  • ama açıkcası pvp olmadan da olmuyo ya en temmizi clan savaşları ne crim oluyosun ne pk temiz iş nakiite indirim yaparıs
  • Cafes arkadaşım bu yazıları sadece soru soran veya cevap veren değil bu konuda bilgi sahibi olmak isteyenlerde okuduğunu tahmin ettiğimden ve tecrübeli arkadaşlarımdan daha hızlı cevap alabilmek bunu belirtmek istemiştim demekki bir daha bu şekilde yazmamam gerekiyor. İkincisi oyunda yanıma gelenlerin sorduğu en fazla sorulardan bir tanesinin PVP'nin kaç olduğudur. Üçüncüsü PVP'nin herhangi bir güç kazancı sağlamadığını cevabın içersinde olmamasından anlıyorum. Sorulan soruların ne için sorulduğunu bilmeden ve önyargıyla cevaplanmaması gerektiği kanısındayım. sağlıcakla kalın.
  • Bi cevap ta benden olsun bari eğer senin pvp'n pk'lıktan çoksa karman o kadar çook düşer eğer azsa uğraş uğraş daha zor kurtulursun (benim pklığım çok ordan biliyorum) birde bu pvp azlığı çokluğu ne kadar önemsiz gibi gözüksede o senin bi yerde gücünü gösteriyo.Ayrıca yukarda bi arkadaş pvp yapıldığı zaman bişi düşmediğini pk olduğun zaman her hangi bir şeyinin düştüğünü sölmiş bu da pek doğru diil sen pvp yaparkenden birşeyin düşebilir veya pk olduğunda bir şeyin düşmeye bilir(para ve bazı serverlarda tatoo larda düşmüyo).
    Biraz uzun oldu ama kendimi kaptırmışım
  • Redlinemre verdiğin cevaplara çok teşkkür ederim ayrıca bilgi amaçlı yazıların içinde, oyunun acemisi olduğum için bir şey daha sorabilirmiyim karma diye bahsettiğin şey nedir extreme sitesinde de bahsediliyor bundan bunun karakterin gücüne etkisi nedir. Kolay gelsin
  • karma senin pk (yani crime olmadan bi kişiyi öldürdüğün zaman) olduğun zaman pk lığının geçmesi için koyulan bi birimdir bu senin kaç kişi öldürdüğüne göre değişir her kişi öldürdüğünde karman artar bi kere pk ol status sayfasını aç orda altta karma diye yazar.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.