Şimdi Ara

LİNAGE II (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
912
Cevap
0
Favori
64.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ehuehueh herkese selam ben KgT hani şu n00b kgt varya o bu serverı değiştirelim bence klan olarak.. adamların serverı kapatma nedenleri gmlerin hesaplarının hacklenmiş olması yani adamların yerine başkası gm olarak girmiş heralde geçen gün giranın moblarla dolması onun sonucu salak gmler.. neyse server açılsın orada da görüşürüz bi server değiştirme konusunu herkese iyi geceler.. eğer 50 dakikda sonra açılmazsa bu iso bu sefer sövecem

• vay a.q bakın adamlar forumlarında duyuru olarak ne yazmışlar

yeni bir full c3 clienti indirme durumu var sanırım çevirebildiğim kadarıyla

" I have taken the server offline because we have players using an exploit which allows players to place a special html file in their game directory and it tricks the server into thinking they are GMs. This means they can do whatever they want and over the last few days; it has become apparent that this exploit was being used on our server.

We have known about this exploit and have already taken measures to implimenting a fix. We were planning on releasing this on Monday; but the exploiters are continually causing a problem. They are crafting massive items, spawning tons of mobs and etc. Many of you have posted about the GM abuse; and it is because of this exploit.

But the good news is that we have a fix. Bad news is you just have to wait a couple of days for us to impliment it. You will also have to download a new full C3 client that we have patched in advance.

I will send out a newsletter once we put the server back online. "

evet sanırım yeni bir patchlenmiş fullc3 clienti indirecekmişiz heralde bi iso için hiçkimse 2000 mb indirmez ben indirmem açıkçası

ayrıca " They are crafting massive items, spawning tons of mobs and etc " diyor. geçen günlerde giranı dolduranlar demek ki bu hackerlarmış

kısacası ta a.q , haydi millet nayti abi, gladyator, tayfun , ahmet, kaan, yiğit bütün clan hep birlikte göçüyoruz gitti charlar ooofff oooff adamalr bide pazartesi açacaz demişer aha görüyoruz açılmış hala açılmadıki girmeyi denesek

neyse inşallah yeni client indirmek zorunda bırakmazlar biri ooooofffffff oooooooffffffff

• harbidem öleyse böle işin taaaaa anlayın işte öle şeymi olur ya biz bütüm günlerimizi saatlerimizi ayıralım bu servera sonrasında ne oluo kocaman bi başmı yani bizim emeğimize ne olcak şimdi a.q böle işin ben bu arada senin char ne aga hatta adıb bizim clandanmısın
    kusura bakma bilmiom bu forumda adını

ben Gladyator= Volkan

bu arada yukarıda yazan ingilizce seylerin sonunda iyi haber artık lag olmiyacak kötü haber bi pacht indireceksiniz dio o pacht kaç 2000mg mı yuh yani abi valla bu göç etme olayına ben varım eğer dier arkadaşlar gelecekse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lWolkyl -- 9 Ağustos 2005, 0:42:55 >
  • aa pardon yukarda yazıomuş KGT senmiydin ok dediklerin doru gibi ama bu gm ler hacklenmişse saten server yalan olur ama bunlar açacaz dio bide böle bişi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lWolkyl -- 9 Ağustos 2005, 0:46:00 >
  • o ingilizce yerde patch indirceksin demiyo aynen şunu diyor..

" Bad news is you just have to wait a couple of days for us to impliment it. You will also have to download a new full C3 client that we have patched in advance "

""" kötü haberler..... , yeni bir patchlediğimiz full c3 clienti indirmek zorunda kalacaksınız """" diyor

valla ben indirmem daha yeni client falan yeni bir servera geçsek çok iyi olacak herkese haber verin bence erkenden daha bu isoyu beklemeyelim :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic_Master -- 9 Ağustos 2005, 0:48:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonic_Master

ben KgT sizin klandan bak önceki mesajda demiştim görmemişsin neyse..

o ingilizce yerde patch indirceksin demiyo aynen şunu diyor..

" Bad news is you just have to wait a couple of days for us to impliment it. You will also have to download a new full C3 client that we have patched in advance "

""" kötü haberler..... , yeni bir patchlediğimiz full c3 clienti indirmek zorunda kalacaksınız """" diyor

_____________but the good news is that we have a fix. __________Bad news is you just have to wait a couple of days for us to impliment it. You will also have to download a new full C3 client that we have patched in advance

iki çizgi arasına aldığım yerde bi iyi haberden bahsedio o ne peki işte iyi haber bu lagın çözümü anlamında galba ama neyse boşver yaa

sorunumuz o deil a.q eğer gmler gerçekten hacklendiyse server ı hiç açmamaları gerekir görecez

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonic_Master

o ingilizce yerde patch indirceksin demiyo aynen şunu diyor..

valla ben indirmem daha yeni client falan yeni bir servera geçsek çok iyi olacak herkese haber verin bence erkenden daha bu isoyu beklemeyelim :S

Eger çarlar silinecekse birakalim gitsin ben bole serverin a.q

• ya iso serveri zaten yalandı bence. oynamadım bile doğrudan hobby server na geçtim. en azından günün 23 saati down değil
  • l2extreme acilmis galiba pacht indirdim ama active maile gelmiyor hala acc kullanmayan varsa verirse cok iyi olur
  • Valla cihan ben dün ölesine dragon serverına girdim daha kasamadığım ve param olmadığı için giren ve dion a bakamadım ama en yakın zamanda bakıp size sölicem raazeen de dragon serverına gelcek galba çünkü onada verdim aldı şimdi kaan msnyi açarsa onada verecem istersen sanada verim biz suan bizim eski clandan 4 kişi vr galba valla yinede siz daha iyi server bulursanız onaa gelmeye hazırım beklemeyelim artık bu isoyu
    ömrümüzü yedi yanlışmı telafuz ettim yemin ederim ömrümü yedi

• tryant bende dragon a üye oldum
  • volkan sorma dragonda benimde car var abi 24 kaldim para yk heal pota alcak para kalmadi otur kalktan sikildim extreme acildi ama acc vermiolar bi arktan olesine aldim simdilik takiliyorum herkes oraya geliyorsa gelirim msn ciko997@hotmail.com haber verirsin... iso .aq.......
  • beyler ben lineage2world server ından giriyordum fakat serverdan memnun değilim şimdi hangi server ı önerirsiniz bide mümkünse sever ı indire bileceğim bi link yazarmısınız...
  • şu andahttp://www.toponlinegamer.com/lineage2chronicle3_atspace_us/ adreesli serverdayız.. dragon serverı diye geçiyo adı ama daragon adında başka bi server daha var karıştırmayın diye adresi verdim..

server gayet güzel tyrant, stjarna abiler var şu anda bende varim.. sanırım iso serverını taşıyacaz buraya.. dün 11. sıradydı bugün 9 a yükselmiş..

rateler 15 biraz düşük ama o kadar önemi yok..

bunlarda ingilizce server bilgileri..

Downloads

C3 Server on three machines with autorestart, very stable.

Server statistics:
    Server1: 1 DUAL XEON 3.2 4GB SRV100Mbps|140GB SCSI
    Server2: 1 DUAL XEON 3.2 2GB SRV100Mbps|140GB SCSI
    Server3: 1 DUAL XEON 2.8 2GB SRV100Mbps|140GB SCSI

Rates Server 1:
    15x XP/16x SP/17x Adena/15x Drop/15x Spoil

Rates Server 2:
    5x XP/6x SP/7x Adena/5x Drop/5x Spoil

nick: KgT

• Extreme 4. serveri açtı "tempest" ismiyle. Şu anda düzenlemelerle uğraşıyolar. Adamlar harbi uğraşıyo yaa. Neyse o kadar bekledik 1-2 gün daha düzenlemeleri yapmalarını bekleriz sorun değil
  • varya bu isogames serverı kac gundur kapalı eger charları falan silerse bu salaklar ben bırakırım aynen bu serverı hep birlikte başka servera geceris.
  • İsoda yeni C3 client indirmemiz gerikiyor galiba ah bide calişsa link
  • valla bende anlamadım sitenin forumu kapalıydı acılmış bişeyler diyo ama hadi hayırlısı
  • abi harbi bu ne ya linkde calışmıyo.anlamıyorum artık ben bu gerizekalı serverı söleyin clandakilere gecelim başka servera
    mecburmuyuz isoya ya

• quote:

Orijinalden alıntı: LordVoldemort

tryant bende dragon a üye oldum

senin nick ne oyunda konusuruz
    bana pm at nick= volkan
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.