Şimdi Ara

Limon tuzu yemek çok mu zararlı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
26.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bazen iki üç tane atarım ağzıma, böyle bir hoş olurum N'apayım çok seviyorum... Bir zararı var mıdır? Annem "miden delinecek" filan diyor ama, pek dikkate almıyorum. Aslı var mı?

• Çok yersen illa ki bi zararı vardır, sitrik asitmiş direk; ama yemek tariflerinde falan bolca kullanılıyo yani, 1 tane atsan bişey olmaz heralde
  • of tadı çok güzel harbiden.
  • Valla yedikten sonra dilimin ortası çatlıyor, hafif kanıyor bazen. Bende o hışımla daha bir emiyorum böyle çok güzel yaa
  • Ohoo sen cam bardakta yersin yakında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Ohoo sen cam bardakta yersin yakında.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGreat

Valla yedikten sonra dilimin ortası çatlıyor, hafif kanıyor bazen. Bende o hışımla daha bir emiyorum böyle çok güzel yaa

yamyam
  • Böyle avuç dolusu at ağzına. Eğer sağ kalırsan ve ciddi bişey olmazsa biz de bi-iki tane ağzımıza atar deneriz.
  • Saykosunuz ya:P
  • quote:

Valla yedikten sonra dilimin ortası çatlıyor, hafif kanıyor bazen. Bende o hışımla daha bir emiyorum böyle çok güzel yaa

kardeş sadist misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nJOY

quote:

kardeş sadist misin?

Yok paganistmiş, hay allahım ya
  • Yahu arkadaşlar ne sadistliğimiz kalmış ne panagistliğimiz (ne demekse)

Şöyle kesin, bilimsel bir şeyler söyleyecek yok mu?
  • şöyle söyleyim sanırım bi noktaya kadar şapla aynı görevi yerie gitiriyor:)

istersen şimdi gönül rahatlığıyla yiyebilirsin:)

bu arada mide için gerçekten çok kötü olabilir ve bence dikkate al...
  • Limon tuzu bildiğimiz sitrik asittir (kristalize tipinde). Hafif asittir. Bir seferde 100 gram alınmasında bile sakınca yoktur. Ama kanserojen madde içerir diye biliyorum (Özellikle suni olarak yapılanlar). Ancak bazı kesimlerde kanserojen etkisi olmadığını söylüyor (Krebs döngüsünde bulunduğu için. Almancada Krebs kanser demekmiş...) Enterasan ve karışık bir durum

Bunun dışında bir zararı var mı bilmiyorum ama fazla alındığında tahriş edici etkileri var, dişleri aşındırabilir.

Neyse ya ye gitsin. Zaten baklavadan tutunda hazır çorbalara kadar her yerde sitrik asidi bol miktarda tüketiyoruz.
  • bomba o bomba aman dikkat
    edit= bende cok severim
  • kansorejen maddedir,tam olarak açıklanmıyo,çünkü biçok gıdanın içinde var. mide delinmesi onun yaratacağı etkilerin en azı emin ol,bence bu huyundan vazgeçmelisin
  • ishale iyi gelir test edildi onaylandı
  • ee zararlımı bulamadınızmı hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tomaya Su Sıkan Sikörtıl -- 17 Ağustos 2012; 20:33:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanpir Gardaş

ee zararlımı bulamadınızmı hala

yuh 6 yıllık hort
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.