Şimdi Ara

Limitliden Limitsize Geçtim YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben 23 mayısta limtli tarifeden limitsize geçtim ve downloada abanmaya başladım ay sonu vereceğim rakam ne olur( ttnete özellikle 2 defa sordum dediki siz 23 mayısa kadar kota aşımı yapmadığınız için extra bir fark ödemiyiyceksiniz)

• cevap tatmın olmadın sanırım
  • yani prosedür bu şekilde mi arkadaşlar siz daha iyi bilirsiniz
  • kotayı aşmadıysan ;

(29/31)*23 = 21,51

(49/31)*8 = 12,64

Toplam = 34,15 ytl

gelmesi gereken budur. Ama 49 da gelebilir.
  • ayın 23 ünüe kadar aşmadım kotayı limtsize 23ünde geçtikten downloada abanmaya başladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutcan_funfighter

ayın 23 ünüe kadar aşmadım kotayı limtsize 23ünde geçtikten downloada abanmaya başladım

Yanlış yapıyorsun.Faturan kabarık gelecek.Benim başıma geldi.O yüzden biliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

quote:

ayın 23 ünüe kadar aşmadım kotayı limtsize 23ünde geçtikten downloada abanmaya başladım

Yanlış yapıyorsun.Faturan kabarık gelecek.Benim başıma geldi.O yüzden biliyorum...

Evet benimde başıma geldi. Ay başını görmeden download'a başlama sakın!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne kadar geliyor arkadaşlar
  • Bende 20 sinde sınırsıza geçtim. 22 sinden itibaren downloada başladım. Siz birşeyi unutuyorsunuz. 1 Mb sınırsız tarifesinin %25 inden fazla fatura gelemez. Yani en fazla 62,50 Ytl gelebilir.
  • sende mi bu ay geçtin arkdaşım allah sonumuzu hayır etsin bakalım ne kadar gelicek fatura 100 lira filan gelmez inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLTuu

quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

quote:

Evet benimde başıma geldi. Ay başını görmeden download'a başlama sakın!

Kesinlikle abanıyolar faturaya, bi kere o ayı (yani nisan) halen limitli kullanıcı oluyosun, ancak bi sonraki fatura doneminde limitsiz kullanıcı olarak gorunuyosun. Sana gelecek fatura maximum, 69... ytl olacaktır. (aynısı bana gelmisti ordan biliyorum.)

• inşallah dediğin gibi 69 ytl gelir arkdaşım çünkü downloada abanıyorm
  • senin açtığın konunun aynısını ben açmıştım 1 ay önce kendi kendime ücret tabloları çıkarmıştım.

şimdi ilk önce aşağıdaki konuyu oku...

SINIRSIZA GEÇERSEM FATURAM NE OLUR? CEVABI İÇERDE...

okuduktan sonra FATURA 49 YTL geldi demek istiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadowtr

kotayı aşmadıysan ;

(29/31)*23 = 21,51

(49/31)*8 = 12,64

Toplam = 34,15 ytl

bu hesap doğru
  • çok sağol arkadaşım bende 23 ünüde kadar kotayı aşmamıştım 23 ünden sonra downloada abandım o zamn 49 ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: korner12

quote:

Orjinalden alıntı: shadowtr

kotayı aşmadıysan ;

(29/31)*23 = 21,51

(49/31)*8 = 12,64

Toplam = 34,15 ytl

bu hesap doğru

Bence de hesap doğru..

• quote:

Orjinalden alıntı: selodonanımhaber

Bende 20 sinde sınırsıza geçtim. 22 sinden itibaren downloada başladım. Siz birşeyi unutuyorsunuz. 1 Mb sınırsız tarifesinin %25 inden fazla fatura gelemez. Yani en fazla 62,50 Ytl gelebilir.

Fatura 48 Ytl geldi. 3 lira geçiş ücreti almışlar. 45 ytl ise 24 aylık taahhütname gereği %12 indirimli fiyat. Sınırsıza geçiş yaptığım gün itibariyle kotayı aşmamıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.