arkadaşlar ben 23 mayısta limtli tarifeden limitsize geçtim ve downloada abanmaya başladım ay sonu vereceğim rakam ne olur( ttnete özellikle 2 defa sordum dediki siz 23 mayısa kadar kota aşımı yapmadığınız için extra bir fark ödemiyiyceksiniz)
cevap tatmın olmadın sanırım
yani prosedür bu şekilde mi arkadaşlar siz daha iyi bilirsiniz
Bende 20 sinde sınırsıza geçtim. 22 sinden itibaren downloada başladım. Siz birşeyi unutuyorsunuz. 1 Mb sınırsız tarifesinin %25 inden fazla fatura gelemez. Yani en fazla 62,50 Ytl gelebilir.
sende mi bu ay geçtin arkdaşım allah sonumuzu hayır etsin bakalım ne kadar gelicek fatura 100 lira filan gelmez inşallah
Yanlış yapıyorsun.Faturan kabarık gelecek.Benim başıma geldi.O yüzden biliyorum...
Evet benimde başıma geldi. Ay başını görmeden download'a başlama sakın!
Kesinlikle abanıyolar faturaya, bi kere o ayı (yani nisan) halen limitli kullanıcı oluyosun, ancak bi sonraki fatura doneminde limitsiz kullanıcı olarak gorunuyosun. Sana gelecek fatura maximum, 69... ytl olacaktır. (aynısı bana gelmisti ordan biliyorum.)
inşallah dediğin gibi 69 ytl gelir arkdaşım çünkü downloada abanıyorm
senin açtığın konunun aynısını ben açmıştım 1 ay önce kendi kendime ücret tabloları çıkarmıştım.
okuduktan sonra FATURA 49 YTL geldi demek istiyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: shadowtr
kotayı aşmadıysan ;
(29/31)*23 = 21,51
(49/31)*8 = 12,64
Toplam = 34,15 ytl
gelmesi gereken budur. Ama 49 da gelebilir.
bu hesap doğru
çok sağol arkadaşım bende 23 ünüde kadar kotayı aşmamıştım 23 ünden sonra downloada abandım o zamn 49 ytl
quote:
Orjinalden alıntı: korner12
quote:
Orjinalden alıntı: shadowtr
kotayı aşmadıysan ;
(29/31)*23 = 21,51
(49/31)*8 = 12,64
Toplam = 34,15 ytl
gelmesi gereken budur. Ama 49 da gelebilir.
bu hesap doğru
Bence de hesap doğru..
quote:
Orjinalden alıntı: selodonanımhaber
Bende 20 sinde sınırsıza geçtim. 22 sinden itibaren downloada başladım. Siz birşeyi unutuyorsunuz. 1 Mb sınırsız tarifesinin %25 inden fazla fatura gelemez. Yani en fazla 62,50 Ytl gelebilir.
Fatura 48 Ytl geldi. 3 lira geçiş ücreti almışlar. 45 ytl ise 24 aylık taahhütname gereği %12 indirimli fiyat. Sınırsıza geçiş yaptığım gün itibariyle kotayı aşmamıştım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme