beyler filmi yeni izledim sayılır fevkaledeydi..senaryo, oyunculuklar, müzikler harkuladeydi..robert de niro'yla bradley cooper seçimi hakketten mütiş olmuş...inceptiondan sonra bu aralar izledigim en fantastica filmdi.iç içe geçen çekimler vardı tünel gibi orda kendimden geçtim yaw...yalnız sonunda noldu şimdi??
bizim herif hapı bıraktı mı yoksa daha iyiysiyle mi devam etti?
Herkes övüyor filmi , kadrosu iyi görünüyor izleyeyim.
hayır bırakmıyor sadece zarar vermesini engelliyor açıklıyo orda zaten
De Niro biraz daha fazla ön planda olsaydı keske . Güzel filmdi yinede . Sonunda zarar vermesi önlemiyor sanırım , daha iyisini buldum demişti çünkü
Süper filmdi ben çok beğendim
quote:
Orijinalden alıntı: M1A2Abrams
Bıraktım dedi diye hatırlıyorum.
bırakıyor hapları.ayrıca abbie cornish de nasıl bir güzelliktir .sucker punch' tada mesh etti gözlerimi
quote:
Orijinalden alıntı: Sylar.
quote:
Orijinalden alıntı: ThunderVoid
quote:
Orijinalden alıntı: M1A2Abrams
Bıraktım dedi diye hatırlıyorum.
bırakıyor hapları.ayrıca abbie cornish de nasıl bir güzelliktir .sucker punch' tada mesh etti gözlerimi
Yaların!
konuya mesaj atanlar ve filmi izlemis olanlar lutfen spoilere bakın :
arkadaslar farkındamısınız bilmiyorum ama butun film bir hap üzerine kurulmuş ve siz spoilersiz bunu acık acık yazmaktan cekinmiyorsunuz. hatta sonunda hapı birakıp birakmadıgını bile acik aick yaziyorsunuz. bu yaptıgınız dorumu ? siz filmi izlemeden once bunlari gorseniz ne derdiniz ?
not: allahtan ben coktan izledim filmi.
Forumun arama özelliğini kullanınız lütfen.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme