Şimdi Ara

Limit Türkçe Denemelerindeki Berbatlık!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ne arkadaş ya her denemede 3-4 soru hatalı,cevap anahtarı baştan savma hazırlanmış,içimde çözme hevesi falan kalmadı.

• aynen hatalı sorular var eski ygs denemesını cozmustum hala duzeltılmedıyse buyuk ayıp ya
  • Yok artık en başından beri çözüyorum gram hataya rastlamadım ve paragrafları olsun dil bilgisi olsun çözdüğüm denemeler içerisinde en iyisi limit ama bundan önce Palme be endemik çözmüştüm

Zor geliyorsa ilk başka denemeler bitirmeni tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Togolu00 T kullanıcısına yanıt
    :DDDD şakamı yapıyorsun? yanlışları mı kunduza yolluyorum %90 ı cevap anhtarıyla uyuşmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Togolu00

Yok artık en başından beri çözüyorum gram hataya rastlamadım ve paragrafları olsun dil bilgisi olsun çözdüğüm denemeler içerisinde en iyisi limit ama bundan önce Palme be endemik çözmüştüm

Zor geliyorsa ilk başka denemeler bitirmeni tavsiye ederim
    doğru sandıklarının çoğunu aslında yanlış yapmışsın :d bir de adama zor geliyorsa başka deneme çöz diyor ya :d
  • cclareon1302 C kullanıcısına yanıt
    Senin derdin başka bence hadi diyelim limit denemelerinde doğru yaptıklarım aslında yanlış 345 te 38-2 39-1 Türkçe netleri de yanlış olamaz bu beni geliştirdiğinin göstergesidir ki 3.denemesinde limitin baya düşük gelmişti zorlamıştı kontrol ettiğimde cevap anahtarının doğru olduğunu bir kez daha anladım bence karalamaya gerek yok

• yeni_hayatt kullanıcısına yanıt
    Kunduzda sadece hocalar yok ve bende kunduz kullanıyorum dil bilgisi sorularını atıyorum gayette cevap anahtarı ile aynı geliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1-Limitin cevap anahtarında hatalı soru var ama en fazla 1-2 tane.sen çözememişsin denemeye laf verme ben de çözdüm denemeyi.
    çözdüğünde çok fazla yanlış çıkar çünkü limit diğer kaynaklara benzemez gözünün yaşına bakmaz.30 üstü net bile çıkaramazsın.
    ama bu cevap anahtarı yanlış soru değil senin beceriksizliğin/bilgisizliğin.
    2-Cevap anahtarı baştan savma falan da değil gayet normal.Allah aşkına bir cevap anahtarından ne bekliyorsun ki?
    3-bu kadar savundum avukatı değilim sadece limiti seviyorum yedirtmeyiz!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gıreykınayt -- 10 Nisan 2018; 16:52:36 >
    Hocam de'nin yazimi ile ilgili sorular da at

• 6 tane çözdüm. İlk 4 güzeldi ama 2si sıkıntılı. Hem anlam hem dilbilgisi yanlışlari var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limit kronometre mi

• haskolastik kullanıcısına yanıt
    Laf mı söyledin şimdi sen güldürme beni.Çıkıntı

• Evet

• gıreykınayt kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum düşük gelince şu yanlış bu yanlış yok öyle bir şey hani her kitapta olduğu kadar bundada olabilir ama koca denemeyi böyle itham etmek sersemlik

• Hatali ornek soru atarmisin

Ben denemede çok fazla yanlış yapıp koskoca yayına çamur atacak kadar hadsiz birisi değilim öncelikle bunu söyleyeyim.
    Bugün çözdüğüm denemede yanlışlarımdan kunduza 5 tane soru yolladım ve bu 5 sorudan 4 tanesinin cevabı cevap anahtarıyla uyuşmuyordu, yani aslında doğru yapmışım.Benim imkanım vardı ve sorabildim,imkanım olmasaydı ve senin gibi düşünüp "KOSKOCO LOMOT YAYINI HATA YAPMOZ" deseydim bu SERSEMLİĞİN(!) hesabını kim verecekti ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.