Şimdi Ara

Limit - Türev - İntegral 15 günde biter mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
19.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lys çalışmaya geç başladım şimdiye kadar 5-6 konuyu hallettim şuan trigonometri konusundayım bu gidişle programıma göre lys matematik sınavına 20 gün kala limit - türev - integral dışındaki bütün konular bitecek kalan 15-20 günde Limit - Türev - İntegral çalışılıp bu konulardan çıkan soruların %70 i yapılabilir mi?
    Limit ve türevi azda olsa biliyorum fakat integral neredeyse hiç bilmiyorum.
    Hedef Matematikte 50 sorudan 30 net yapmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrammar -- 27 Nisan 2013; 20:51:21 >

• 15 günde sadece limit biter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frost74

15 günde sadece limit biter

Ne yaptın sen? Limit aralarında en kolayı çabuk bitirilir bu arada soruların hepsini doğru yapacağım demedim.
  • Türev integral konu calisip toplam 400 soru çozerek 4,5 günde bitirdim. 100 limit sorusu + k. A da 2 günde bitti. Eğer türev alma Kurallarını önce öğrenirsen limite 0/0 da direk lhosp ile yaparsın, zaman kazandırır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkı çalışırım diyorsan eğer çok rahat biter. Konu olarak kavrarsın ama soru çözümüne pek vakit kalmayabilir 15 gün içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: animetrk

Sıkı çalışırım diyorsan eğer çok rahat biter. Konu olarak kavrarsın ama soru çözümüne pek vakit kalmayabilir 15 gün içinde.

15 gün çalıştıktan sonra sınava 5 gün kalıyor. Son 5 günde soru çözerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrammar -- 27 Nisan 2013; 22:30:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknogezgin

quote:

Sıkı çalışırım diyorsan eğer çok rahat biter. Konu olarak kavrarsın ama soru çözümüne pek vakit kalmayabilir 15 gün içinde.

Sınav haziranda yalnız , mayısta değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    geometri kaç günde biter
    4 yıl önce açıldı
    2 ayda ayt biter mi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben kimsenin hevesini kırmak istemem kardeşim yorumu yazmıştım ama sildim hiç belli olmaz sen çalış belki yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

quote:

Konuyu tam olarak okumamışsınız sanırım bütün konuları bitirdikten sonra bu 3 konuya çalışacağımı söyledim o zamanda geriye 15-20 gün kalıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

quote:

Konuyu tam olarak okumamışsınız sanırım bütün konuları bitirdikten sonra bu 3 konuya çalışacağımı söyledim o zamanda geriye 15-20 gün kalıyor.

Evet çok fazla atlamışım kusura bakma.

Türev integral olmadan bile 30 net yapılabilir bu arada bence , 40 net , en azından 40 doğru hedefle de çalışmana değsin bence.

• Bence ilk bunları hallet.Sona bırakırsan stres yaparsın.Diğer çerezleri aradan çıkarırsın sona doğru.İyi çalışırsan 1 hafta bile almaz.Benim fikrim bu.Frostun amacını da anlamış değilim sürekli baltalama yapıyor.
  • Ben bitirdim. önümüzdeki 15 gündede 3000'lik mat-2 kitabını bitiriyorum. 5-6 saatimi oluyor hergün ama konuları çok iyi çalışman gerekiyor.
  • Konuya tam hakim olamazsın bence en fazla 5 tane yaparsın bahsettiğin konulardan ama çalış bende mesela şuanda türev deyim ama haftaya biter sonra integral
    Geçen seneden konulara hakim olmama rağmen baya zorlandığım oluyor açıkcası...
  • 15 değil 10 güne bile çok rahat biter.Limit dediğin max 2 gün türev 5 integral 3 gün tamamdır
  • biter...
  • Limit 1 gün
    Türev 1 hafta (Çok iyi öğrenmek istedim)
    İntegral daha çalışmadım ama tahminim 3-4 gün soru çözümü ile birlikte. Altyapısı türev zaten, integral iyi kavramak istiyorsan türevi çok çok iyi bilmelisin.
  • max. 10 gün .
  • Türev-Limit-İntegral için hangi internet hocasıunı tavsiye edersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizem

Türev-Limit-İntegral için hangi internet hocasıunı tavsiye edersiniz ?

teknofem...
  • İddia ediyorum; Özel tanımlı fonksiyonları orta derecede bilen, matematik 2 konularına hakimiyeti iyi olan adam LİMİTİ 1 GÜNDE BİTİRİR.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.