Şimdi Ara

Limit Sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çözemediğim limit soruları, biraz benzer sorular. Birini çözemediğim için diğer benzerlerini de çözemedim haliyle.
    Çözümleriyle yollarsanız çok mutlu olurum. Uğraşan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Limit Sorularım Limit Sorularım Limit Sorularım Limit Sorularım Limit Sorularım Limit Sorularım Limit Sorularım Limit Sorularım Limit Sorularım Limit Sorularım

• İlk soru 0 değil mi

Edit:Pardon alttaki küpkök değilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 1 Haziran 2015; 17:15:27 >
  • Draqonn kullanıcısına yanıt
    Evet, keşke küpkök olsaydı :(
  • Aurora__ kullanıcısına yanıt
    10.soru toplam çarpım formülü sorusu 1.terim/1-artış miktarı yani 1/8/1-1/2=1/4.
  • Draqonn kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aurora__

Teşekkür ederim

konuyu tekrar et anlamamışsın
  • Mr.G kullanıcısına yanıt
    Ah teşekkür ederim, sen de bana rehber olmasan ben ne yapardım? iyi ki varsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAT 2 SORULARIM
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1. Soruda, ortak ekokta üstleri birlestirmek lazım, bir çözüm yöntemi sadece, aslında çarpanlara ayırma dışında bişe değil. X üzeri 1/6 ' ya "t" dersen yukarıda t'nin karesi aşağıda da tnin küpü olacak. Aşağıyı küp açılımı yukarıyı da kare farkından açarsan hallolur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. soru le hostpital den yapılıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 üzeri sonsuz belirsizliğinin formülü var oradan yapacaksın.

kök içinde kök olan limitleri bende yapamadım, sonsuz - sonsuz oluyor ama orada tam kare ifadeyi nasıl yakalayacağız?
  • bir bölü 8 + bir bölü 16 diye giden soru sonsuz dizi. R'si 1/2. ilk terim 1/8. oradan yapacaksın.
  • pi li soru, sonsuz bölü sonsuz belirsizliği. Tabanları en yüksek olan terimleri alacaksın. pi 3,14... gittiği için pi terimlerini bölünce çıkacak.
  • 12. soru sonsuz/sonsuz, en büyük dereceli terimleri alacaksın. oda kök 3x bölü kök x 'den kök 3 olacak.
  • 9. soru üstteki yazdığımın aynısı en büyük dereceli terimleri karşılaştıracaksın ama önce o toplam işlemini yapacaksın. son terim+ilk terim bölü artış miktarı çarpı terim sayısı'ndan.
  • LİMİT SORMUYORLAR BOŞUNA ÇALIŞMA LOPİTAL TERK SORULAR HEPSİ ÇOK BASİT 3 SANİYENİ ALMAZ.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.