Bildirim
Limit Sorularım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
İlk soru 0 değil mi
Edit:Pardon alttaki küpkök değilmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 1 Haziran 2015; 17:15:27 > -
Evet, keşke küpkök olsaydı :( -
10.soru toplam çarpım formülü sorusu 1.terim/1-artış miktarı yani 1/8/1-1/2=1/4. -
Teşekkür ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: Aurora__
Teşekkür ederim
konuyu tekrar et anlamamışsın -
Ah teşekkür ederim, sen de bana rehber olmasan ben ne yapardım? iyi ki varsın. -
1. Soruda, ortak ekokta üstleri birlestirmek lazım, bir çözüm yöntemi sadece, aslında çarpanlara ayırma dışında bişe değil. X üzeri 1/6 ' ya "t" dersen yukarıda t'nin karesi aşağıda da tnin küpü olacak. Aşağıyı küp açılımı yukarıyı da kare farkından açarsan hallolur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1. soru le hostpital den yapılıyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
1 üzeri sonsuz belirsizliğinin formülü var oradan yapacaksın.
kök içinde kök olan limitleri bende yapamadım, sonsuz - sonsuz oluyor ama orada tam kare ifadeyi nasıl yakalayacağız? -
bir bölü 8 + bir bölü 16 diye giden soru sonsuz dizi. R'si 1/2. ilk terim 1/8. oradan yapacaksın. -
pi li soru, sonsuz bölü sonsuz belirsizliği. Tabanları en yüksek olan terimleri alacaksın. pi 3,14... gittiği için pi terimlerini bölünce çıkacak. -
12. soru sonsuz/sonsuz, en büyük dereceli terimleri alacaksın. oda kök 3x bölü kök x 'den kök 3 olacak. -
9. soru üstteki yazdığımın aynısı en büyük dereceli terimleri karşılaştıracaksın ama önce o toplam işlemini yapacaksın. son terim+ilk terim bölü artış miktarı çarpı terim sayısı'ndan. -
LİMİT SORMUYORLAR BOŞUNA ÇALIŞMA LOPİTAL TERK SORULAR HEPSİ ÇOK BASİT 3 SANİYENİ ALMAZ.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X