Sinir oluyorum ya şuan Denizli - Kasımpaşa maçı var maçın 7. dakikasında skor 1-2 oldu ve şuan dakika 19 maç 2-2, Ama gel gelelim biz bu maçı izleyemiyoruz
Çok mu zor yani haftada 4 maç veriyosun aç bi kanal diğerlerinide ver illa HD mi vermen gerekiyor..
Birde utanmadan Ligtv müdürleri vs.. takımlarımızı uyararak avrupayı gösteriyorlar önce sen kendin avrupayı örnek al.
iddaa da oynamıştım o maça çok sinirim bozuldu pazar öğleni bu maçı yayınlamayarak kendide çok şey kaybediyor ama farkında değil.
herneyse bu sinirle daha fazla şey yazmıyım.
al işte dakika 25 denizli 0-2 geriden gelerek 3-2 yaptı skoru...
e adam nerden bilsin bu maçın böyle olacağını. şimdi gidip gaziantep - sivas maçı 8-7 bitse sen yine ona da sayarsın "niye izleyemiyoruz bu maçı lanet olsun" diye.
Maç başlıyorda eski maçları veriyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: DeFJaM_
e adam nerden bilsin bu maçın böyle olacağını. şimdi gidip gaziantep - sivas maçı 8-7 bitse sen yine ona da sayarsın "niye izleyemiyoruz bu maçı lanet olsun" diye.
sayacak tabi, hepsine sayarız. tüm maçları bir şekilde vermeliler. marka değeri diye k.çlarını yırtıyorlar, yırtacaklarına her maçı canlı versinler. HD vermesinler, 16 kamerayla vermesinler ama bir şekilde versinler de herkes izlesin.
Canlı yayının kaça patladığını bilmiyorsun galiba. O maça kim reklam verecek, yayının parası nasıl karşılanacak? Bende isterim yayınlanmasını ama devir para devri.
al işte dakika 25 denizli 0-2 geriden gelerek 3-2 yaptı skoru...
haftada en fazla 4 maç canlıya izin var.
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
Canlı yayının kaça patladığını bilmiyorsun galiba. O maça kim reklam verecek, yayının parası nasıl karşılanacak? Bende isterim yayınlanmasını ama devir para devri.
ben hepsini iyi biliyorum da o zaman marka değeri diye kimse k.çını yırtmayacak, "bizim adımız hıdır elimizden gelen budur" deyip köşesine çekilecek. demek istediğim bu.
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
Doğru
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme