Şimdi Ara

LIGTNING 30 pin adaptor ile hdmi baglanti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar gerci urunler yeni ama bilgisi olan vardir bende apple in hdmi adaptoru mevcut simdi iphone 5 in soketi degistigi icin bu hdmi adaptoru u baglayamiyorum haliyle merak ettigim ise 29 dolarlik 30 pin adaptor cevirici alsam yine hdmi donusturucumu kullanabilecekmiyim lcd ye goruntu aktarabilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence başka bir Yolu'da yok zaten.

• merak ettigim bu 30 pin adaptor goruntu aktarimida sagliyormu sirf sarj icinse almam

• quote:

Orijinalden alıntı: SELBAL

merak ettigim bu 30 pin adaptor goruntu aktarimida sagliyormu sirf sarj icinse almam

mantıken bakarsak eşzamanla yapabildiğine göre veri aktarımı sağlıyor dediğiniz olay nasıl olur bilmiyorum ama veri aktarır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 10 Ekim 2012; 12:32:28 >
  • quote:

arkadaslar gerci urunler yeni ama bilgisi olan vardir bende apple in hdmi adaptoru mevcut simdi iphone 5 in soketi degistigi icin bu hdmi adaptoru u baglayamiyorum haliyle merak ettigim ise 29 dolarlik 30 pin adaptor cevirici alsam yine hdmi donusturucumu kullanabilecekmiyim lcd ye goruntu aktarabilirmiyim
    Kullanamazsınız maalesef. Video out desteklemiyor o adaptör:

http://store.apple.com/us/product/MD823/lightning-to-30-pin-adapter#overview

• tuh kotu oldu yav illa ayri adaptor satacak apple ne gicik bi durum

• quote:

tuh kotu oldu yav illa ayri adaptor satacak apple ne gicik bi durum

bu apple in satış politikası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.