Şimdi Ara

Ligler tam olarak ne zaman sıfırlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11 Kasımda sezon bitiyor ya şimdi direk ligler sıfırlanacak mı 11 kasımda ödül olayı falan nasıl olacak bilen biri aydınlatabilir mi

• Sezon şubatın 23ünde tam olarak sıfırlanır. Sonra şanlı soraka kostümü alırsın. Tabiki ödül almak için ticked atman lazım yoksa hersene olduğu gibi bu senede uğraşmayana hediye yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 kasım ödüllerin dağıtılışı ve ara sezonun başlaması
    ocak 15 gibi liglerin sıfırlanması
  • 11 Kasım'da sezon biter ve ödülünü alırsın. Ocak-Şubat arası da ligler sıfırlanır.
  • teşekkür ederim
    @HalfKill @Lynxou aydınlattığınız için
  • Şimdi 11 kasım a kadar atıyorum diamond olamazsak daha sonra olmamız bi şey değiştiriyor mu? Ödül almasak bile hangi ligde bitirdiğin ocak şubat gibi mi olacak diyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diabolic13

Şimdi 11 kasım a kadar atıyorum diamond olamazsak daha sonra olmamız bi şey değiştiriyor mu? Ödül almasak bile hangi ligde bitirdiğin ocak şubat gibi mi olacak diyorsunuz

Silver olduğunu bile sanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diabolic13 D kullanıcısına yanıt
    Hocam 11 Kasım'a kadar ne olarak bitirirseniz onun ödüllerini alırsınız. 11 Kasım'dan sonra pre-seasona giriyoruz. Hazırlık aşaması diyebiliriz. Ranked girmezsen LP gitmiyor. Ancak Ocak-Şubat ayına kadar oyun oynayıp bulunduğun ligden daha yüksek bir lige ulaşırsan ligler sıfırlandığın da bu 10 maçını etkiler.
  • 11 kasım saat 00:00 da ranked kapanacak 00:01 de ödüller gelmiş olur 00:02 de hemen patch gelecek tüm değişiklikler ve lig sıfırlanacak 00:03 de ilk 10 maça başlayabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalan Söylemeyen Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Diabolic13

Şimdi 11 kasım a kadar atıyorum diamond olamazsak daha sonra olmamız bi şey değiştiriyor mu? Ödül almasak bile hangi ligde bitirdiğin ocak şubat gibi mi olacak diyorsunuz

Silver olduğunu bile sanmıyorum.

Atıyorum dedim zaten. İşiniz gücünüz sataşmak

• Arkadaşlar sıfırlandımı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mojotr

Arkadaşlar sıfırlandımı ?

Hayir? ocak subat geldi mi? Hayir?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.