Şimdi Ara

Lightning micro usb çevirici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün geldi kargodan çok kullanışlı, geçen gün kabloyu büroda unuttuğum için şarjsız kalan telefonuma yeni adaptör almak yerine evde micro usb uçlu bir çok şarj aleti olduğundan dolayı aldım,
    gittigidiyor gibi sitelerde 70-100 lira arası değişiyor ama apple store kendi sitesinde 49 tl, 24 saatte elinizde çok hızlı tavsiye ederim.
    Apple Store Micro USB

• Bu adaptör ile samsung vb şarj cihazlarını baglayıp lighting konnektörlü icihazları şarj ederken sorun çıkmaz mı? yani sorunsuz kullanabiliyormusunuz, micro usb kablosu neysede şarj adaptörü işi biraz riskli sayılmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaB0

Bu adaptör ile samsung vb şarj cihazlarını baglayıp lighting konnektörlü icihazları şarj ederken sorun çıkmaz mı? yani sorunsuz kullanabiliyormusunuz, micro usb kablosu neysede şarj adaptörü işi biraz riskli sayılmaz mı?

Doğru dürüst 3. parti bir markanın (yani illaki Samsung veya Apple gibi telefon üreticilerinin de değil) şarj adaptörlerini alır da bunlara microUSB kablo, Lightning kablo ya da ucuna yukarıdaki ORİJİNAL Apple microUSB to Lightning adaptörü takılmış olan microUSB kablo takarsanız bir sorun olmayacaktır. Tavsiye edilebilecek markalar (piyasamızda bulunabilenler): Hama, Belkin, Philips, Artwizz (son zamanlarda pek gelmiyor ama...), Trust, Mili.

• mafaky kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler almayı düşünüyorum bende bu cihazı ama daha çok pc üzerinden takıp şarj edecegim cihazımı. O zamanda bir problem çıkarmaz heralde degil mi?
  • SaB0 kullanıcısına yanıt
    Bir problem çıkmayacaktır!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mafaky kullanıcısına yanıt
    teşekkürler alıyorum ozaman.
  • hepsi de 5W 1A olduğu sürece sorun çıkmaz, samsung adaptörle denedim ve hiç sorun görmedim, bence bu küçük parça 50 lirayı hakediyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.fasttech.com/products/1310/10000463/1048903-8-pin-to-micro-usb-adapter-for-apple-idevices

6 aydır kullanıyorum

• 9.90 TL'ye aldım bi siteden. dandik bir micro usb kablosuna taktım telefonu sarj ettim, herhangi bir uyarı vermedi
  • ben bulamadım o yüzden apple store dan almak istedim, hiç sorun çıkmadan geldi ve kullandım, 2500 para verdiğim telefon için 50 liraya pek bakmadım:)
  • Ben saçma sapan bi banka sorunundan hala alamadım banka suçu applea, apple suçu bankaya atıyormecbur gidip zorludan alcam. Neyse hayırlıolsun

• Merhaba arkadaşlar, bu parçayı 3-5 liraya satıyorlar alıp kullansam bu parçadan yada farklı degere sahip sarj aletlerinden dolayı telefonun zarar görme ihtimali var mıdır?

• Düşük ücrete aldığınız cihaz orjinal olmayabilir ve ilerde sorun yaratabilir. pdaturk gibi bir sitede genpa garantili orjinal olanı 30 tl civarı bir ücrete satılıyordu. Bence risk almaya degmez.
  • Cevap için teşekkür ederim. Bu parçanın ucu ayrılabilen manyetiklisini bulabilir miyiz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.