Beyler Kola kilo aldırıyor malum. Diğerine göre kilo almamada Light Kola'nın olumlu etkisi olurmu ? Azaltacağım cips vs gibi şeylerle birlikte ama arada içmek için Light yada Zero var onlarımı içsem?
Hiçbir farkı yok dostum.Eğer harbi harbi kilo vermek istiyorsan arada da içmiyeceksin
Light cola normaline göre 10 kat zararlı.
quote:
Orijinalden alıntı: yiqiter
Hiçbir farkı yok dostum.Eğer harbi harbi kilo vermek istiyorsan arada da içmiyeceksin
Orası öyle ama yemekte falan içiliyor yinede.
@TheqeMerT ayrıntı versen nasıl 10 kat zararlı?
Kalorisi az olduğu için faydası olur ama light ürünler basit karbonhidratlar içerir bu bakımdan zararlı olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı
Kalorisi az olduğu için faydası olur ama light ürünler basit karbonhidratlar içerir bu bakımdan zararlı olabilir.
Isvicreli Bilim adamimiz aciklamayi yapti
Ağır bir kanserojen, düzenli içersen ileriki yaşlarda bağırsak kanseri olman işten bile değil
Ne içecez beyler o zaman :) İce tea ye alıştım odamı zararlı :)
Amacın kilo vermek ise şekerli hiçbir içeceği içmemelisin buna meyve suları da dahil, ayran yapıcı kaplar oluyor al onu bol bol ayran yap tuzu azalt sonra kilonu ver yoksa spor yapsam bile içeceğin kola o sporun boşa gitmesine neden olur.
hocam komple bırak kolayı bitsin. 2-3 ay evveline kadar günde 2,5 litre içiyodum kola şimdi sıfıra indirdim. içecek olarak daha çok şekersiz limonata alıyorum.
Her gün 2.5 litre içiyorum bi' ben kilo alamadım arkadaş.
quote:
Orijinalden alıntı: Nipponese
Her gün 2.5 litre içiyorum bi' ben kilo alamadım arkadaş.
+1
quote:
Orijinalden alıntı: lonelyboy34
hocam komple bırak kolayı bitsin. 2-3 ay evveline kadar günde 2,5 litre içiyodum kola şimdi sıfıra indirdim. içecek olarak daha çok şekersiz limonata alıyorum.
Şekersiz-katkısız içecek olarak başka ne önerirsiniz arkadaşlar?
Köylümüsünüz olm siz light cola 0 kalori tatlandirici var içinde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme