Şimdi Ara

lige yerleşmek için yaptığımız ilk 10 maç

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben 4 oyuna girdim 4'ünü de kazandım, bana şimdi diyolar ki ilk 5 maçın 5'ini de kazanırsan gümüş I'den başlarsın 4ünü kazanırsan bronz ! falan filan... var mı böyle birşey?

• ilk 10 mac sonu.7-3 ile silver3 e yerlesmistim genelde silvera atiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok diye biliyorum ben ilk 6 maçı kazanmıştım sonra toplamda 7 win 3 defeat oldu silver 4ten başladım. Değiştiyse bilemem ama
  • Duruma göre değişiyor tabii ki.
  • 8-2 s1

• arkadasımın hesaptan oynadım.o ilk maçı yenilmis.sonra ben 9 da 9 yaptım.Yani 9w 1 l oldu.Gold 4 - 0 puana attı..
  • 6 maç daha atmak lazım yani?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 w 0 lose - Challenger.
  • Sezon 2'de 10 da 9 yapmıştım 1432 elo ile silver I'e denk geliyordu. Kaybettiğim maçta da 4 kişi 50 dk direnmiştik. Hey gidi güzel günler hey...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Sezon 2'de 10 da 9 yapmıştım 1432 elo ile silver I'e denk geliyordu. Kaybettiğim maçta da 4 kişi 50 dk direnmiştik. Hey gidi güzel günler hey...

trde gec yazin en az plat olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Sezon 2'de 10 da 9 yapmıştım 1432 elo ile silver I'e denk geliyordu. Kaybettiğim maçta da 4 kişi 50 dk direnmiştik. Hey gidi güzel günler hey...

trde gec yazin en az plat olursun.

Gaz alındı... Birlikte oluruz artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pandaman

ben 4 oyuna girdim 4'ünü de kazandım, bana şimdi diyolar ki ilk 5 maçın 5'ini de kazanırsan gümüş I'den başlarsın 4ünü kazanırsan bronz ! falan filan... var mı böyle birşey?

4 maç kazandıysan bronz atmaz diye düşünüyorum artık seni en az gümüş V den başlarsın.
  • Arkadaşla aynı win lose oranlarıyla başlamıştık. O şu an silver 4 te ben bronze 3 teyim ama bo3 geldi hadi hayırlısı
  • İlk 10 maç çok önemli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.