Şimdi Ara

Lig Tv yenileyenler buraya (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
19.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla adamlar benım abonelıgımı cıddı cıddı bıtırdı eko-spor paketımı ıptal etmısler ekonomık paket suanda her kotu sey gıbı buda benı buldu mıllete 30 a teklıf ederler bana 70 ıptal edın derım blöf yaparım dakıkasında ıptal ederler sonra korkma forumda dedıklerı gıbı tıpış tıpış gerı ararlar guzel fıyatlardan lıg tv teklıf ederler dedık ne arayan var ne soran. ne dıyım allahım bunada şükür:)
  • beyler az önce aradım dedim sadece lig tv izlemek istiyorum işte deplasnman maçları maraton programı için filan tamam dedi kontrol ediyorum bilgilerinizi şu anda eko spor paketimiz var 68.80tl dedi onu biliyprum dedim biraz fazla ben sadece lig tv izlemek istiyorum öyle bi imkanımız yok ama dedi size bu paketi ayda 54tl'ye verebilirim dedi kendi insiyatifimi kullanarak dedimo da fazla bend ekombine var zaten her zaman izlemiicem gidemediğim maçlara filan izliicem işte fiyat bu filan dedi bend ekabul etmedim..gerçektende çok fazla 55tl boş yere verilmez ama 30 filan deseydi hemen kabul edecektim...neyse sizin dediğiniz gibi belki geir ararlar

• beyler digiturk mt aradı az once eko-spor paketını 1 yıllık taahhutlu aylık 52.90 a bagladık:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azbidur -- 4 Ağustos 2009; 18:46:35 >
  • yaw dostum lanet olsun nasıl edıyım adamlar nuh dıyo peygamber demıyo baktım bu ıs boyle olmıycak bende kabul ettım rakamın yuksek oldugunun farkındaymda yapıcak baska bıseyım yoktu lıg tv tek eglencem o da olmazsa kafayı yerdım

Orijinalden alıntı: sakgoz79

beyler digiturk mt aradı az once eko-spor paketını 1 yıllık taahhutlu aylık 52.90 a bagladık:)

valla bana 35-40 lira desinler sabahtan hemen kabul edicem ama yok...
  • detaylı bilgi icin şöyle cevablayabilirim arkadaslar ben gecen sene 16 ay anlasmalı lig tv ailecek paketine üye idim , üyeliğim bitince mayıs sonunda digiturk üyeliğimi kapattırmak talebinde bulundum.müşteri temsilcisi de talebimi aldı ,fakat kartınız sizde kalsın,biz sizi temmuz ayında tekrar arıcaz dediler ve nitekim 1 hafta evvel takriben müşteri hizmetlerinden 1 beyfendi bana ilk ay bedava toplam 1 sene anlaşmalı +6 ay da spormax kanalı hediyeli 34.90 tl*11 ay ile anlasmıs bulunmaktayım .yani cok cok eski 1 abone de deilim .önemli olan kapatmak talebiniz olmalı , o zaman mecburen sizi tekrar ikna talebine yönelcekler.saygılar dilerim ,umarım acıklayıcı bir anlatım yapabilmişimdir.

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

quote:

Orijinalden alıntı: özdaywalker

quote:

Orijinalden alıntı: ermanka26

Süper Paket 39,75

arkadaşlar biraz daha detay verirseniz kaç yıllık abonesiniz? onlar mı aradı neler ko0nuşuldu falan
    daha makbule geçecek sonuçta hepimiz tüketiciyiz birbirimize destek olalım

.Evet biraz daha ayrıntı istiyoruz.

Mayıs'da yeni abone oldum.3 sene önce de 1 senelik Lig Tv aboneliğim vardı ama etkilediğini zannetmiyorum.

Normalde 42 küsür liraydı otomatik ödeme talimatı ile 39.75'e düştü.Ama keşke 1 hafta sonra abone olsaymışım.Lig 16 Mayıs'da bitiyor benim abonelik 9 Mayıs'da

• 2008 Mayıs'tan beri "Gümüş Koltuk" abonesiyim. Ekospor paketi ayarındaki Lig TV'li gümüş paketi 19,90 TL/ ay olarak Temmuz 2009'a kadar izledim. Ağustos'ta 24,90 TL fatura geldi. Sanırım bu yıl 24,90 TL'den izleyeceğim ve herhangi bir taahhütümde olmamış oldu.

NOT: Pazarlık yapacağınız zaman tanıdığım kişiler şu fiyattan izliyor bende izlemek istiyorum tarzında pazarlıklarda istediğiniz fiyatı alamayabiliyorsunuz. Forumdan anlayabildiğim kadarıyla,, krizden etkilendiğinizi bahane edip bu kadar para veremeyeceğiniz için iptal ettirmek istiyorum tarzında bir strateji izleyebileceğiniz en iyi strateji olacak.

• 1 yıllık Pepsi'den kazanılmış Digiturk Eko-spor paketi üyesiydim.
    Sürem doldu ve az önce arayarak kapatma talebimi ilettim.

Eko-spor paketine 54 TL'den devam edebileceğim söylendi.
    Eutelsat üzerinden üyeymişim. 35 TL teklif veridkleri üyelerinin Turksat üzerinden üye olduklarını ve fiyatın Eutelsat üzerinden olması nedeniyule daha yüksek olduğunu belirttiler.

Ben de ekonomik krizi de bahane ederek 54TL'lik fiyatı ödeyemeyecğimi belirttim ve kapatma isteğimi yineledim.

En son olarak bilgileirmin güncellenmesi için güncel cep telefonumu aldılar.

Bakalım iiy bir teklifle gelirlerse devam etmeyi düşünebilirim.
    Yoksa biraz daha para katıp kombine alarak maçları canlı izleme yoluna gideceğim.

Son olarak da bir sorum olacak.
    Turksat üzerinden veya Eutelsat üzerinden yayın almanın/üye olmanın avantajı-dezavantajı nedir acaba?

Hangisi daha iyidir? Neden?

Başka gelişme olursa buradan bildireceğim.

Bu arada Eutelsat üzerinden üyeliğini uzatanlar LigTv'li paketler için ne kadarlık teklif aldılar ve ne kadar ödüyorlar acaba?

• Eutelsat : Digiturk'ün kendi kutusundan izler ve tüm digiturk kanallar peti doğrultusunda izleyebilir

Turksat : Digiturk az kanalı (10 kadar) izlersiniz

İkisi üzerinden yayının Digiturk için bir fark olamaması lazım. Ben ayda 24,90 TL ödüyorum ve eutelsat ;)

quote:

Orijinalden alıntı: Designer83

1 yıllık Pepsi'den kazanılmış Digiturk Eko-spor paketi üyesiydim.
    Sürem doldu ve az önce arayarak kapatma talebimi ilettim.

Eko-spor paketine 54 TL'den devam edebileceğim söylendi.
    Eutelsat üzerinden üyeymişim. 35 TL teklif veridkleri üyelerinin Turksat üzerinden üye olduklarını ve fiyatın Eutelsat üzerinden olması nedeniyule daha yüksek olduğunu belirttiler.

Ben de ekonomik krizi de bahane ederek 54TL'lik fiyatı ödeyemeyecğimi belirttim ve kapatma isteğimi yineledim.

En son olarak bilgileirmin güncellenmesi için güncel cep telefonumu aldılar.

Bakalım iiy bir teklifle gelirlerse devam etmeyi düşünebilirim.
    Yoksa biraz daha para katıp kombine alarak maçları canlı izleme yoluna gideceğim.

Son olarak da bir sorum olacak.
    Turksat üzerinden veya Eutelsat üzerinden yayın almanın/üye olmanın avantajı-dezavantajı nedir acaba?

Hangisi daha iyidir? Neden?

Başka gelişme olursa buradan bildireceğim.

Bu arada Eutelsat üzerinden üyeliğini uzatanlar LigTv'li paketler için ne kadarlık teklif aldılar ve ne kadar ödüyorlar acaba?

• Ben de aradım.Lig tv li paket 70 küsur fakat sizin için 54 olur dediler.Ben zaten BP kampanyasından izliyorum,bu parayı veremem,30 lu rakamlar olursa düşünürüm,not alın dedim.Şu an yoğunuz,lig bir başlasın biz sizi ararız,hem yeni kampanyalarla o fiyata ineriz denildi.OK telefonunuzu bekliyorum deyip kapattım.Bakalım ne olacak?
    Şu an 29.90 dan yüksek rakam vermeyi düşünmüyorum.Olmazsa 1-1.5 ay beklerim.

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Ben BP kampanyasından 1 yıllık abonelik almıştım.Geçen sene 15 TL+BP puanı ile lig bitimine kadar Lig tv yi idare ettim.Şimdi 1 yıllık Digitürk aboneliğim Kasımda doluyor.Müşteri hizmetlerini ararsam lig tv için ne fiyat çekmemi önerirsiniz?Ya da ne fiyat önerirlerse kabul edeyim?Gözüme 34.90 lık rakamı kestirdim ama bakalım ne olacak.

mart 2010 a kadar 34.90 ödeyeceğiz.. ailecekli lig tv abonesiyiz. turksat sağolsun :)

ama mart 2010 dan sonra ne olacak hiç bilmiyorum ne kadar isterler acaba..
  • ben de plus kiralamak istiyorum.

ilk başta ekospor için 62,80 dediler. daha sonra 42,80e düştü. spormax dahil 35 istiyorum, beni arayın dedim.

bu sabah aradılar. plus kapsamında en düşük fiyatların 43 civarında olduğunu, bana da bu seviyeden ekospor paketi bağlayabileceklerini söylediler. (+15 de kira ödeyeceğim)

ben de düşüneyim dedim kapttım.

şimdi bu konuda yazan fiyatlardan hangisi plus kapsamında acaba?

43+15 iyi değildir.

halihazırda türksat üzerinden 35 liraya ailecek lig tv paketim mevcut. TVyi değiştirdim de bu nedenle plus olsun istiyordum.
  • başlığı takip ediyorum

bende yüksek tekliften dolayı iptal edin dedim arıcaklar ,

aradıklarında neticeyi buraya yazıcam
  • lig tvyi bilmem de bunlar çok üçkağıtçı.karşındaki mtde bitiyor iş.1.5 sene önce tanıştık 9.90 diye.babam almanca kanal olsun dedi 19.90 izledik 3-5 ay.sonra zdf kapandı maç zamanı.aradım kapatın diye.sinema paketini 1 yıl bu fiyattan verelim dedi tamam dedim.bu ay bitmiş indirim geç kaldık 39 lira fatura geldi.aradım kapatın diye bu sefer yemedidirek kapatamazsınız beyefendi taahütname var 2 yıllık o dolmadan ederseniz parasını alırız dedi.yuh dedim kan emiciler.düşürün 9.90a kasımda da iptal edin dedim.o zaman yine ararsınız dedi.ama sinirlendim.hem dandik bi kutu verdiler 9.90 kampanyası diye.ama biz hep 19.90 ödedik.neyse kısaca çoğu şeyde olduğu gibi mecburuz da ondan katlanıyoruz.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.