Şimdi Ara

LİG TV ABONLERI NE YAPACAKSINIZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

BU HAFTA SOZLESME ICIN BILGI VERMEM GEREKIYOR
    AKSI DURUMDA SOZLESMEYI OTOMATIK YENILIYORLAR?

SIZLER NE YAPTINIZ?

YENILEDIZMI IPTALMI?

• MALUM BASIMIZDAKILER TELEKOM YAYIN HAKKINI ALSIN DIYEDE BU ISI TEZGAHLAMIS OLABILIR
    NEDENMI
    BIR TASTA 3 KUS
    1-AZIZ YILDIRIMI BITIRME
    2-%30 F.B LI YERINE %70 DUSMANINI SEVINDIRME
    3-YAYIN HAKLARININ YANDASLARI TELEKOMA DEVRI.MALUM LIG TV BU ISTEN BAYAGI ZARAR EDECEK

IYI DUSUNMEK LAZIM
  • Bugün ligtvde ligin 12 ila 14 takımla başlayabileceğini söylediler... Biraz daha netleşmeye başladı gidişat. Bence ligtv aboneliğinizi yenilemeyin.
  • Karara bagli.. Zaten butun FB liler bekliyor olumsuz bir kararda hepsi iptal edecek.. Hatta bazilari coktan iptal ettirdi...

Ayrica takimlarin dusmesi halinda Lig Tv de TFF yle fesh edecek anlasmayi ;) ve kimse almayacak yayin haklarini acindan iyice olecek ts gs ve anadolu takimlari..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray acından ölecek, ha?

Bazen çok komik oluyorsunuz yahu, Galatasaray'ın kim olduğunu unutuyorsunuz galiba. Adımız yeter sizi titretmeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Galatasaray acından ölecek, ha?

Bazen çok komik oluyorsunuz yahu, Galatasaray'ın kim olduğunu unutuyorsunuz galiba. Adımız yeter sizi titretmeye.

evet 11 YILDIR yetiyor adinizin kramponlarinizin titretmesi ;)FB ye en son galibiyetiniz ne zaman?? kimsiniz yaa siz gecmi$iniz çok mu temiz ??
  • 2 adet digitürk aboneliğim vardı 4 senelik birini geçen sene kapattım bu senede lig tv yi bu ay kapatmıştım 1 ay önceden başvurmuştum haziranda son olaylarla hiçbir ilgisi yoktu tamamen digitürk ün eski abonelere katakulli yapmasından dolayı hiç bir takımı düşüremezler rahat olun kafanızı yormayın lig tv ye yeni üye olsam hiç düşünmezdim ama eski üyelere digi den çok şişkin fatura geldiği için kapadım artık eski fiyattan kampan ya yaparlarsa belki geri dönerim
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: papazın çayırı.KADIKÖY

Karara bagli.. Zaten butun FB liler bekliyor olumsuz bir kararda hepsi iptal edecek.. Hatta bazilari coktan iptal ettirdi...

Ayrica takimlarin dusmesi halinda Lig Tv de TFF yle fesh edecek anlasmayi ;) ve kimse almayacak yayin haklarini acindan iyice olecek ts gs ve anadolu takimlari..

arkadas fenerbahce düşerse türkiye süper ligini bitirdi. daha söze ne gerek var arkadaşlar.dagilalim. haklisin arkadasim.hatta mektup yaz bu süper fikrini de bu saatten sonra ülkede futbol falan oynatmasinlar.gerek yok takimlar öldü bitti kül oldu.
  • quote:

Ciddi olamazsın
  • Birşey yapamayacağım,yeni uzattım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: biarkadasabakpcikcam

quote:

Orijinalden alıntı: papazın çayırı.KADIKÖY

Karara bagli.. Zaten butun FB liler bekliyor olumsuz bir kararda hepsi iptal edecek.. Hatta bazilari coktan iptal ettirdi...

arkadas fenerbahce düşerse türkiye süper ligini bitirdi. daha söze ne gerek var arkadaşlar.dagilalim. haklisin arkadasim.hatta mektup yaz bu süper fikrini de bu saatten sonra ülkede futbol falan oynatmasinlar.gerek yok takimlar öldü bitti kül oldu.

kardeş ben özel sektörde HÜSEYİN AVNİ AKER STADINA 200 m. mesafede , maaşla çalışan biriyim. benim maaşımda nasıl bir düşüş olur acaba ?.. sosyal aktivitelerimde neler kısıtlanacak bilgi verirmisin ?.. şimdi fener düşerse ben ailemle hafta sonları pikniğe gidemeyecekmiyim ?..

• ben digitürk aboneliğimi iptal ettiriyorum..avrupa liglerini izleyecem..bir tane spor proğramı izlemiyecem..inşallah fenerbahçeyi bu hallere düşürenler gerekli cezaları alır..eğer savcı bey birilerine eyyam yapmak için bizi bu hallere düşürdüyse 25 milyon taraftardan çekeceği var..
  • o değilde fener düşerse bu işçinin hali ne olacak acaba. Bunu çok merak ediyorum. Ne olacak halimiz...
  • düşmiycek rahat olunuz...
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

o değilde fener düşerse bu işçinin hali ne olacak acaba. Bunu çok merak ediyorum. Ne olacak halimiz...

kına satışları artar başka bir şey olmaz [
  • keyiften senin meslektaşlarınada rağbet artar. İyi iş yaparlar.
  • KAPATTIM GITTI
    1 HAFTA ONCE KADIN ARAMIS NIYE KAPATIYONUZ DIYE
    F.B NIN OLMADIGI YERDE BELIRSIZLIGIN OLDUGU YERDE BIZDE YOKUZ DEDIM
    IYIDE YA DIGER TAKIMLAR DEMEZMI
    BANANE DIGER TAKIMLARDAN HEMEN KAPATIN DEDIM 1 HAFTADIR KAPALI!!
  • Futbolseverler sadece şikecilerden kurtulmakla kalmaz bir de LİG TV illetinden de bu sayede kurtulmuş olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yilmaz07 -- 10 Ağustos 2011; 22:00:43 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.