Şimdi Ara

LİG TV 3 Basket Maçları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
7.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçen sene spormax şifresiz veriyordu maçları ama bu sene kanal yayında yok lig tv 3 de verilecekmiş basket maçları acaba bu maçlar şifreli mi olacak bilen var mı?

• evet şifreli olacak ya vereceksin 7,99 izleyeceksin yada izleyemeyeceksin
  • Yani pes... Utanmasalar tenis, pinpon ve yağlı güreş turnuvalarını bile şifreleyecekler....
  • spormax aldıktan sonra ciddi bir basketbol izleyicisi azalmıştı normal sezonda tam şifreye girincede artık insanlar basketbolu unutur.
  • Basket maçları açık arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Basket maçları açık arkadaşlar.

Hakkaten arkadaslar. Açık, cok şaşırdım
  • arkadaşlar nerede nasıl açık ben anlamadım. şu an maç Lİg TV3'te yayınlanıyor ve şifreli, spormax diye bir kanal zaten kalmadı ortada sportsTV var sadece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • açık falan değil.... 79 nolu ligtv 3 kanalında şifreli veriyorlar. Maç esnasında digiturk çağrı merkezini arayarak aylık 7,99 tl ye açtırdım. (Tahaütlü 5,99 tl)
  • Bende 9 mac üyeliği var ve maçları izledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: taydag

açık falan değil.... 79 nolu ligtv 3 kanalında şifreli veriyorlar. Maç esnasında digiturk çağrı merkezini arayarak aylık 7,99 tl ye açtırdım. (Tahaütlü 5,99 tl)

Arkadasım yalan mı atıyorum. Galatasaray-olin Edirne macını izledim. Ondan sonra dışarı çıktım. Ben mediamarkttan 400 tl lik paket aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bende de açıktı.Eko-Spor paketi var bende.FB-TS maçına biraz baktım...
  • Dün Gs maçını izlemiştim, şimdi de açık..
  • arkadaşlar frekansı ne yazabilirmisiniz...
  • evet bende de açık. Şerefsizler spormax için faturaya 7,99 İlave ettiklerinde BBL. de şifreli olacak spormax paketine üye olmazsanız izleyemezsiniz demişlerdi.
  • LigTV3 teki Basketbol maçları SporExtra olmadan da izlenebiliyor
  • uydu frekansını bilen yok mu?
  • Hangi uydu için istiyorsunuz?
  • türksat 1C
  • 11729 V 15555 5/6
  • quote:

Orijinalden alıntı: dijitalserkan
    LigTV3 teki Basketbol maçları SporExtra olmadan da izlenebiliyor

ya nasıl izliyorsunuz anlamadım. ben temmuzda üye oldum spormax kanalındaki beko basketbol ligi maçlarını izleyebilirsiniz, premier lig vs kapalı olacak demişlerdi. şimdi ise ortada spormax diye bir kanal kalmadığı gibi Ligtv 3 de şifreli. müşteri hizmetlerini aradım aboneliğiniz yok dedi. anlatmaya çalıştım anlamadı. telefon kayıtlarını dinleyin bana açık olacağı söylendi ve bu sekilde abone oldum dedim biz dinleyemiyoruz dedi. bir mail adresi verdi şikayetiniz bildirin diye. internetteki ilanlarına ilişkin bu forumdaki başlığı ve başkaca bir sitedeki abone olduğum eski kampanya bilgilerini bulup bununla birlikte mail attım. bakalım ne diyecekler... bu kadar da şerefsizlik olmaz ki, kendi internet sitende yayınladığın kampanyayı uygulamıyorsun...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.