Fener'e tarihi ceza geliyor 27 Nisan 2007 Cuma 11:59 Fortis Türkiye Kupası Yarı finalinde oynanan Beşiktaş maçı sonrası Futbol Fedarasyonu ve hakem Selçuk Dereli aleyhine açıklamalar yapan Fenerbahçe'ye çok büyük ceza geliyor.
İnternetspor'un federasyona yakın çevrelerden aldığı bilgiye göre Fenerbahçe'nin sahası bu sezon için tamamen kapanıyor.
Fenerbahçe seyircisinin, federasyon başkanı Haluk Ulusoy, hakem Selçuk Dereli ve Beşiktaşlı Baki Mercimek'e küfür ettiğinin gözlemci ve temsilci raporlarında yer aldığı ve buna göre en az bir maç seyircisiz oynama cezası geleceği, ancak daha önceden de sarı-lacivertli takım ceza aldığı için bir maçın iki maça çıkabileceği iddia edildi.
Maçtan sonra soyunma odalarında Aurelio ile Ricardinho arasında başlayan kavgaya diğer futbolcu ve teknik adamların da karışması üzerine de güvenlik sağlanamadığı gerekçesiyle saha kapatma cezası verileceği öne sürüldü.
Bu iddialara göre Fenerbahçe Kadıköy'de kalan üç maçını da seyircisiz oynama cezasıyla karşı karşıya kaldı.
Futbol federasyonu, hakem Selçuk Dereli'ye "şerefsiz" diye bağıran Başkan Aziz Yıldırım "Şerefsizler emeğimizi çaldılar" şeklinde açıklama yapan yönetici Asbaşkan Ali Koç ve "Devlet görevini yapmıyor" diyen Mahmut Uslu'yu PFDK'ya sevketmeye hazırlanıyor..
Ayrıca, gördüğü kırmızı karttan sonra hakem Selçuk dereli'ye saldırma teşebbüsünde bulunan Lugano ile Ricardinho'yu maç sonrası yumruklayan Aurelio ve oyundan çıktıktan sonra 4. hakem ve yardımcı hakeme itiraz eden Kaptan Ümit Özat'ında küfür ettiği gerekçesiyle PFDK'ya sevkedilecekleri gelen bilgiler arasında.
olacağı buydu. durumu bu noktaya getiren başta yönetim olmak üzere herkesi tebrik ediyorum,daha ne diyeyim!!!
tahrik oluyoruz çok kolay.
küfürden bin kat beter şeyler hakettiler.
siz yapınca tahrik oluyor zaten biliyoruz
Sen Fenerbahçeye başkan olsana tam Ulusoyluk adam sın
runjenin çükünü kaşıyışına yapılan itiraza 30 dakikada cevap veren federasyon sırf trabzon maçını seyircisiz oynatmak için cezayı denizli maçından sonra verecek bak görürsünüz.
Fener'e tarihi ceza geliyor
27 Nisan 2007 Cuma 11:59 Fortis Türkiye Kupası Yarı finalinde oynanan Beşiktaş maçı sonrası Futbol Fedarasyonu ve hakem Selçuk Dereli aleyhine açıklamalar yapan Fenerbahçe'ye çok büyük ceza geliyor.
İnternetspor'un federasyona yakın çevrelerden aldığı bilgiye göre Fenerbahçe'nin sahası bu sezon için tamamen kapanıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: moryeel
Sen Fenerbahçeye başkan olsana tam Ulusoyluk adam sın
Hadi bakalım inşallah cezalar gelir de, adalet yerini bulur. 52 saniye küfür yüzünden sahamız kapanmıştı, ve tabii ki Şükrü Şaraçoğlu stadında çıkan olaylar ve edilen küfürler sonucu en az 2-3 maç saha kapama cezası gelecektir (gelmelidir) diye düşünüyorum.
inşallah hem sahaları kapanır hemde aurelio ceza alır
quote:
Orjinalden alıntı: aliss
stad kesin kapanacak da aurelio dediğin gibi ceza alır inşallah.
Fenerbahçeyi Kümeye gönderinler bence :)
aslında yapmasınlar abi, ondan sonra önümüzü kesmek için binbirtürlü çaba sarfediyorlar derler.
quote:
Öylede gene şampiyon oluruz biz merak etme...Sizin gibi hakem federasyon bir yerlerimizi tutmuyor ama olsun..
en az 1 maç alıcaksınız.ama tahminimce 2 maç olur
iyi. sahaları kapanınca güzel olur
hocam bu ne beddua böyleee güldürdünüz akşam akşam.. puan sildirmeyide söyleyin ben beklerim şahsen bu adamlardan... ama yanlışsam düzeltin İsviçre maçından sonra aldığımız kapatma cezalarına taraftar olay çıkarmamıştı haksızlığa uğradık diye itiraz etmemişmiydik şimdi küfür yüzünden 2 maç(atılan yabancı madde yok), yönetim açıklamaları ve topçuların kendi içindeki kavgaları yüzünden de ceza gelmesi bu itirazımıza tezat oluşturmaz mı? ayrıca aurelio ile rico kavga ediyorsa neden birtek aurelio ceza alıyor rco neden almaz ? hani dua ederken birazda adil olun diyorum
ARAP şimdi küfürü yiyecen susssssss
her konuya atlıyon sazan gibi.susssssssssss
Yapmayın etmeyin beyler kapanmasın verilmesin ceza meza. Sizi bilmem ama sanki eledik diye günah işlemiş gibi hissetmeye başladım ben o derece yani. Nereyi açsam ağlamaklı bir yönetici ya da yazar. Ceza falan verilmesin hiçbir suçları yok herşeyi biz yaptık bize verilsin ceza verilecekse de biz suçluyuz haluk bey biz çok kötü birşey yaptık
quote:
Orjinalden alıntı: AragorN@MIK
quote:
Öylede gene şampiyon oluruz biz merak etme...Sizin gibi hakem federasyon bir yerlerimizi tutmuyor ama olsun..
geçen senede öyle diyodunuz denizli maçından sonra kaldırımlarda hüngür hüngür ağladınız.. erken konuşmamak lazım
ne farkeder nasılsa ligden çekilmeyecek misiniz???
quote:
Orjinalden alıntı: mustafakilic
ne farkeder nasılsa ligden çekilmeyecek misiniz???
liğden çekilirsek açlıktan geberirsiniz kim sallar bjk yi gs yi fenerbahçe olmazsa