Şimdi Ara

( Lig sıfırlanması ) bakarmısınız lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben şuan bronz ikideyim sıfırlanınca kaç galibiyet alsam gümüş olurum çok dikkatlı oynıcam 30 lvl olduğumda lig olayını pek önemsemiyordum çünkü kardeşim oynuyordu hesabımla bütün yenilgiler onun sayesinde şimdi şifremide değiştirdim lgide sıfırlanıyor bir an önce gümüş sonra altın sonra allah ne verdiyse ama ilkten gümüş olmam için nasıl bir istatisk olmalı ? bununla ilgili liste filan varsada atarmısınız acaba teşekkürler

• uppp yokmu yardımcı olacak
  • Bak Sucre kardeşim.Seni Prison Break'te severdim. Sucre delikanlı adamdı. Scofield'in her daim yanındaydı. Kankisiydi. Yalan söylemezdi Sucre. Ama sen? Sen? Tüm yenilgileri kardeşine yüklemişsin. Sucre nickini taşıyan bi kişiye yakışmadı bu.
  • Hep kardes olur zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 win 4 lose silver 5 diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

Bak Sucre kardeşim.Seni Prison Break'te severdim. Sucre delikanlı adamdı. Scofield'in her daim yanındaydı. Kankisiydi. Yalan söylemezdi Sucre. Ama sen? Sen? Tüm yenilgileri kardeşine yüklemişsin. Sucre nickini taşıyan bi kişiye yakışmadı bu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

Bak Sucre kardeşim.Seni Prison Break'te severdim. Sucre delikanlı adamdı. Scofield'in her daim yanındaydı. Kankisiydi. Yalan söylemezdi Sucre. Ama sen? Sen? Tüm yenilgileri kardeşine yüklemişsin. Sucre nickini taşıyan bi kişiye yakışmadı bu.

Tamam kardeşim bende yenilgi aldım almadım demiyorum ama atıyorum 5 maç yaptıysam 2 tane yenilgim vardır en fazla , onun 5/4 gibi istatiskleri oluyordu ulan kardeşimi benden daha iyimi tanıcan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fernando Sucre -- 15 Ocak 2014; 14:51:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Soruma hâla cevap gelmedi doğru düzgün
  • Bence bir yöneticinin ya da herhangi birinin bu sıfırlanma ile ilgili uğraşıp ana konu tarzında bir konu yapması lazım. Yoksa sonsuza kadar bu konular açılmaya devam edecek gibi duruyor.
  • Dostum lig olayi tamamen elona bagladir. Lolskill e gir nickini yaz elona bak. Ne kadar elon yuksekse o kadar yuksek ligen baslarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sucre ispanyolca da şeker demek

Dostum 10 da 6-7 yap atar herhalde silver V
  • Akşama kadar 4 ya da 5 tane daha konu açılır akşam patlama olur burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: xigmatex

Dostum lig olayi tamamen elona bagladir. Lolskill e gir nickini yaz elona bak. Ne kadar elon yuksekse o kadar yuksek ligen baslarsin

97 League Points (~1548 Elo)
    iyimidir?

• 'Kardeşim oynuyordu'
  • 10 da 5 silver 5 10 da 6 silver 4 diye gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: byakuya907

Sucre ispanyolca da şeker demek

Saat 3.30 10 lu serinin son maçı ve sonuç galibiyet ancak genel sonuc vahim;

10 da 4 ve lig Silver V.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leroyy

quote:

10 da 4 ve lig Silver V.

Elonuz kaç?

• quote:

Orijinalden alıntı: Arthur Eld

quote:

quote:

10 da 4 ve lig Silver V.

Elonuz kaç?

http://www.lolking.net/summoner/tr/3750556

10 lu maçlar çok kötü geçti ilkinde 3 te 2 yapmıstım sonra duo girdik arkadasımla biz iyi gittik diğer kısımlar çöktü, oyun throwlandı derken lehimize olan maçları da verdik, benim de pozisyon hatam oldu. Birinde resmen feedledim. Öyle işte.

• quote:

quote:

quote:

quote:

10 da 4 ve lig Silver V.

Elonuz kaç?

10 lu maçlar çok kötü geçti ilkinde 3 te 2 yapmıstım sonra duo girdik arkadasımla biz iyi gittik diğer kısımlar çöktü, oyun throwlandı derken lehimize olan maçları da verdik, benim de pozisyon hatam oldu. Birinde resmen feedledim. Öyle işte.

oyunda iyi değilseniz birşey diyemem benimde bronzdan oynayıp gold olmaya niyetim var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

10 da 4 ve lig Silver V.

Elonuz kaç?

oyunda iyi değilseniz birşey diyemem benimde bronzdan oynayıp gold olmaya niyetim var.

Valla bronz dan kurtulamıyorum diye smurf kastım en azından silver başlamak daha güzel hem bu hesapta bol bol tecrübe edindim. Eskisinden daha iyiyim ama eşleşmelerde biraz daha akıllı oynayanlar gelse daha güzel olacak. Annie ben mid oynayamam dediğinde Lulu ile mide geçtim bir oyunda ve karşımda Fizz vardı göz açtırmadım ama Annie bu sefer botta feedledi önüne geçmeye çalışsak da kurtulamıyoruz bir yerden sonra.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.