Şimdi Ara

Lig Şampiyonunun 4. Olmus Takımın Yedek Forvetini Almak Istemesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trajikomik bir durum ama asla küçümsenmemeli. Hayatta kimsenin başına ne geleceği belli olmuyor, herkes zamanı geldiğinde zor durumda kalabilir.

Koskoca galatasaray 3. büyük denen takımın oynamayan forvetini 1. forveti yapacaktı. Beşiktaş fair play örneği gösterip verebilirdi aslında ama vermek zorundada değildi 400k Euro taraftardan tepki alırdı ve olmadı.

Galatasaraya CL de başarılar diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Realist- -- 1 Eylül 2018; 18:59:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu ne saçma bir konudur
  • hadi ateistler bunuda aciklayin

• Bizim derbiden önce alanya ile maçınız vardı. Alanyanın penaltısı yendi ve muslera kırmızı alması gerekiyordu ama olmayan ofsayt bayrağı kalktı. Tüm sezonu örneklerle doldurabilirim ama söylemiyorum, veya bir maçı bile demiyorum sadece 1 pozisyondan bahsediyorum sadece bir. Eğer hakemler adil olsaydı sadece bir pozisyonda şerefli davransalardı kim 4. kim şampiyon olurdu sen düşün

• Boş beleş konu çöp.

• Benim anlamadığım nokta Fikret Orman maaşının yarısını karşılaması şartıyla anadolu takımına göndermeye çalıştığı Love için neden bonservis istedi? Keriz parası yerim diye düşündüyse ffp’den dolayı para kalmadından bonservis veremeyeceğimizi biliyordu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.