Şimdi Ara

Lig atlamak imkansız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gümüş 5 hesabımla sabahtan akşama kadar evelynn oynadım hepsini aldım cidden hepsini puanım 61 di gram gram lp geldi sonra 2 el kaybettim tekrar başladığım yere döndüm Ne yapayım ben bu eloyu şimdi

• Rank maç kazandıkça elonız yükselir ama seriye bağlamanız lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • La Preen kullanıcısına yanıt
    1 maç kaybediliyor ama mutlaka ne biliyim bir feed afk hatta feedden daha kötüleri de oluyor 1 maç kaybedince direk düşüyor mu yoksa 3 maç art arda kazandıktan sonra bir maç kaybetsen sonra yine kazansan yine yüksek mi geliyor ?
  • 11_serhat_11 kullanıcısına yanıt
    Win rate nin yükselmesi gerekiyor. Atıyorum 10w 20l varsa düşük gelir lp. Maç kazandıkça onu 25w 25l a getirdiğinde daha iyi gelmeye başlar.

• pm id şifre at sabah gözlerini actıgında hesabını gümüş 4 olarak görüceksin
  • OGCJM O kullanıcısına yanıt
    Benim elomdakilerin öyle bir şansı yok

• Az lp geliyorsa win / lose oranın - lerde ya da 0 a yakındır. %50 kazanma oranı yetmez evelynn i winin lose unun 10-20 üstüne çıkacak kadar iyi oynamadığın sürece evet senin için lig atlamak imkansıza yakın.

İmkansız olmasının bir diğer sebebi de tek başına jungler olarak silver 5 de 1 maç taşısan 2 maç taşısan bile 3. de kolsuz lanerlar seni aşağı çeker.Gerçekten silver 5 jungler mısın yoksa orayı haketmiyor musun bunu bilemem maçlarını izlemem gerek , ama haketmiyorsan ligine yakın sağlam bir laner bulup daha çok onun laneine odaklanarak , combo herolar seçerek çıkmaya çalışırsan daha iyi olur.Muhtemel kör topal laner sayısını 4 den 3 e indirmiş olursun.

Yok ben win - lose u bi türlü düzeltemiyorum diyorsan da çıkacak kadar iyi jungle oynayamıyorsun demektir kusura bakma.Bi hecarim alıp düzgün gankler atsan fightlarda da doğru oynasan uçarak en azndan golda kadar çıkabilmen gerekir.Evelynnin gankleri iyidir ama fightlarda ultisi dışında pek olayı yoktur , zac oynarsan E ve R si ile çok daha fazla ve toplu olarak cc (kalabalık kontrolü) uygulayabilirsin.Senin elonda cc fightlarda en değerli şeylerden biri.Eve yerine zac iyi oynarsan maçları taşıma şansın çok daha artar.Zac gankleri de kolaydır , ölmeden canı %10 bile olsa kampları temizleyebilir.Full tank gitsen de idare eder hasarı olur , pasifi çok kullanışlıdır vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HonanımDaber -- 10 Eylül 2016; 21:28:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HonanımDaber kullanıcısına yanıt
    Honan hocam maalesef her zaman pre bulamıyorum yakın arkadaşım var o da bu aralar fazla girmemeye başladı ben win lose oranına nerden bakıyorum ona gôre yükseltmeye çalışayım

Edit: Bu arada lolnexus lolking falan dogru degil bazi maclarimi gostermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11_serhat_11 -- 10 Eylül 2016; 21:31:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11_serhat_11

Honan hocam maalesef her zaman pre bulamıyorum yakın arkadaşım var o da bu aralar fazla girmemeye başladı ben win lose oranına nerden bakıyorum ona gôre yükseltmeye çalışayım

Edit: Bu arada lolnexus lolking falan dogru degil bazi maclarimi gostermiyor

Ranked maçın bitince gözüküyor , en doğru orasıdır diğer sitelerden bakmana gerek yok.

Tek başına maç attığında smurf adamları iyi gözle.Rakibi her lane e gelişinde kesen , tflerde inanılmaz işler yapan tipler olur bunların bir kısmı script bir kısmı eloboostcudur , kalanı da smurf yani ana hesabının dışında zevk için low elodakileri tokatlayan adamlardır.Bunları ekle , mümkünse skype açarak duo girin.Performansın bulunduğun silver 5 ligindeki diğer junglerlar ile aynı değilse bu tip adamlar tek gireceğine senle girer.Olay yine sende bitiyor ne yaparsan yap eve oynama cc si bol jungler oyna.

Hecarim diyeceğim ama onu doğru oynamak , doğru gankler atmak zordur.En güçlüsü ve kolayı şu an zac , kolsuz bi junglera ver E ye basılı tutup adamın üstüne uçarak gank atar , zıplamış adamın arkasına geçip R yapar.Fightlarda da bunu yapacaksın , kalanı da senin jungle bilgine bakar.Lolking filan hikaye ;

http://tr.op.gg/

bu siteyi kullan , kendi nickini yaz profiline gir sürekli renew (yenile) yap.Maçların başlamak üzereyken yükleme ekranındayken maçlarını kaydet.Live game e tıklayıp record game yaparsan maçını kaydeder , sonra izleyebilirsin.Kendi maçlarını izleyip yaptığın hatalardan ders çıkarırsan gelişimin hızlanır.Fightlarda şunu şöyle yapsaydım şöyle olurmuş dersin bi dahakine o hatayı yapmazsın.

• HonanımDaber kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkurler hocam yazdiklarinizi ss alacagim bakalim insallah sezon bitmeden en azindan gold olmak istiyorum

• imkansız diye birşey yok bak sezon 3 de ben bronz3tüm bende imkansız cıkması filan diyodum cok iyi hatırlıyorum ingilizcem iyiydi sürekli pro oyuncuların yayınlarını izlemeye başladım rankedi bıraktım normal oyunda farklı şampiyonlar deneyip mekaniklerimi geliştirdim birkaç ay sonra atmaya başladım sonuç 2haftada plat 5 e çıktım
  • yo deil pre bul 20 küsur maçta plat5den plat3e çıktım

• Öncelikle oynadığın role göre yayıncıları izle karakterin mekaniklerini ve potansiyelini kavra. Diğer olay karşındaki rakibin yeteneklerini bil (yetenek süreleri vb). Son olarak gaza gelme sabırlı ol. Bu eloda kill peşinde koşma zaten rakibin bu hatayı yapacaktır. Eğer taşıyacağını düşündüğün arkadaşın varsa duo gir yoksa girmeni önermem Win alsan bile mmr oranını fazla arttırmıyor.
    Son olarak kolay çıkmak için Mid LB - Zed, jg - Nidalee, Zac, Top - GP oynamanı öneririm. Tabi karakterler hakimsen.
  • quote:

Cok tesekkurler hocam yazdiklarinizi ss alacagim bakalim insallah sezon bitmeden en azindan gold olmak istiyorum

tek tavsiyem hedefini okadar düşük tutma
  • quote:

Gümüş 5 hesabımla sabahtan akşama kadar evelynn oynadım hepsini aldım cidden hepsini puanım 61 di gram gram lp geldi sonra 2 el kaybettim tekrar başladığım yere döndüm Ne yapayım ben bu eloyu şimdi

duo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.