Şimdi Ara

LIFEVIEW BT878

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • driveri yüklerken böyle i hata alıyorum.. en altta erişim engellendi diyor ne yaptıysam olmadı. yardım ederseniz sevinirim...

LIFEVIEW BT878

• direk yüklemeyi dene yeni donanım bulundu dan yükleme....
  • benim eski bir lifeview 98 model tv kartım vardı xp yüklü iken kullanıyordum fakat daha

sonra yeni pc aldığımda sorun cikti. sorun söyleki . donanim aygıtı bulundu diyip sürücü

yüklenirken bt848.sys ye geldiğinde pc resart atip yeniden başlatıyor ve gine donanım aygıtı

bulundu diyip sürücüyü yeniden yüklemeye geçtiğinde. gine bt848.sys de yeniden reset

atıyor.çoklu ortam video aygıtı yüklerken wdm video studio diye gördüm gibi.
    Bu neden olabilirmi?.. ekran kartı ile çakışıyormu?.. ekran kartım ati 3450 256/1gb paylaşımlı

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/511259/0C55DE05926748ADBBF3021E15F4ACF7.jpg

• erişim engelleme var antivirus veya güvenlik yazılımlarını devre dışı bırak, programı sağ tık ile farklı çalıştırıp administratorle yada yoksa normal olarak çalıştırıp kur. bu şekil dene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sembolnet

benim eski bir lifeview 98 model tv kartım vardı xp yüklü iken kullanıyordum fakat daha

sonra yeni pc aldığımda sorun cikti. sorun söyleki . donanim aygıtı bulundu diyip sürücü

yüklenirken bt848.sys ye geldiğinde pc resart atip yeniden başlatıyor ve gine donanım aygıtı

bulundu diyip sürücüyü yeniden yüklemeye geçtiğinde. gine bt848.sys de yeniden reset

atıyor.çoklu ortam video aygıtı yüklerken wdm video studio diye gördüm gibi.
    Bu neden olabilirmi?.. ekran kartı ile çakışıyormu?.. ekran kartım ati 3450 256/1gb paylaşımlı

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/511259/0C55DE05926748ADBBF3021E15F4ACF7.jpg

şu sayfadaki driverleri dene.

http://drivers.softpedia.com/progDownload/LIFEVIEW-FlyVideo-98-Deluxe-BT878-Drivers-10345-Download-144.html

http://drivers.softpedia.com/progDownload/LIFEVIEW-FlyVideo-98-Deluxe-BT878-Drivers-221-Download-142.html

sağda bulunan Softpedia Mirror (US) yada External Mirror 1

yükleyerek driver'i güncelleştir.

• dediğiniz gibi olabilir ama eset programı vardı onuda kaldırdım. öle denedim olmadi. ve adminastorde denemiştim kabul etti fakat bu sefer de windows başlangıcından tekrar resart atmaya başladı tekrar güvenli kipten donanımı kaldırmıştım windows acildi.. verdiğiniz sürücüleri akşam deneyeceğim.. ama bütün dirverleri denedim olmadı.. bu arada
  • 1- Yazilmis en iyi bt8x8 driveri budur. bunu kullan.http://btwincap.sourceforge.net/download.html
    2- En iyi tv izleme programi DScaler'dir. Ayrica DScaler'i DRIVER YUKLENMEMIS DAHI OLSA KULLANABILIRSIN.http://deinterlace.sourceforge.net/downloads.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ZyXEL XMG3927-B50A İnceleme
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DHArcadia DScaler'i kullandım görüntü net değil kesik kesik fakathttp://btwincap.sourceforge.net/download.html bu adresten btwdmdrvinstaller5.3.8.zip bu dosyayıu indirip yukledim sı,onuc aynı oda yüklerken resart attı
  • hayati54
    o linkler de lifeview sitesinden indiriyor . onları zaten denemiştim.. elimde zaten xp sürücüsü vardı..
    eski makinam amd 1700 xp 64 mb ati ekran kartında calişmişti. fakat bu amda atlon x4000 de takıp sürücülerde denedim xp de coklu ortam denetleyici sürücü yüklerken driveri bt848.sys dosyasını atarken yani resart attı makina gyine sürücü devam etti.. ya bir donanim aygıtı cakışıyor yada başka bir şey var anlayamadim acab ekran kartımı kamera mı anlayamadım.. yahut da yazilimsal sorunmu?i.
  • tv kartının slotunu değiştirip denedin mi... bazen işe yarar
  • Pc yi login ekranında administrator ile aç..
    eğer otomatik açılıyosa. bırak pc açılsın sonrasında başlat>oturumu kapat>login ekranı gelecek>iki defa CTRL+ALT+DELTE tuş kombinasyonunu uygula.
    kullanıcı adı kısmında administrator yaz enterla

admin kullanıcısında driver işlemini tekrarla sonucu yaz..
  • ataberke
    onu denedim ama olmadı dün akşam format attim makinaya yeniden xp yükledim hiç bir sürücü yüklemedim. sadece tv kartın sürüsünü yükleyeyim dedim. yine resart attı..
    ---------------------
    xXx_xXx
    sizin söyledğinizi akşam deneyeceğim..

---------------------
    hayati54
    sizinde verdiğiniz linkler lifeview sitesinden indirmeye çalişiyor linkler kırık zaten ordan bütün sürücüleri indirdim denedim olmadı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sembolnet -- 25 Aralık 2008; 9:29:49 >
  • driverla falan uğraşma.kur moretv yi izle kanalları nie uğraşıyosun :)
  • mesuthaksoy more tv bt848/878 vs. cipset bulunamadı diyip çalışmıyor... anlamadım anakartın donanımsal sorunumnumu var cözemedim..
  • registry den

HKEY_LOCAL_MACHINE\ SYSTEM\ CURRENTCONTROLSET\ SERVICES\ HWIONT

bunu sil

bunu yap düzelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ataberke

tv kartının slotunu değiştirip denedin mi... bazen işe yarar

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: DHArcadia

quote:

Orjinalden alıntı: ataberke

tv kartının slotunu değiştirip denedin mi... bazen işe yarar

+1

+1 de benden.Bir keresinde kartın vidasını sıkmamıştım.Anteni takıp çıkarırken slotundan gevşemiş chipset bulunamadı diyordu.Yerine oturrttuğumda aynı hayatı vermemişti.Buna da dikkat etmek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sembolnet

ataberke
    onu denedim ama olmadı dün akşam format attim makinaya yeniden xp yükledim hiç bir sürücü yüklemedim. sadece tv kartın sürüsünü yükleyeyim dedim. yine resart attı..
    ---------------------
    xXx_xXx
    sizin söyledğinizi akşam deneyeceğim..

---------------------
    hayati54
    sizinde verdiğiniz linkler lifeview sitesinden indirmeye çalişiyor linkler kırık zaten ordan bütün sürücüleri indirdim denedim olmadı..

evet lifewiev heralde sitesinimi ne kapamış lifewiev de sorun var fakat softpedianın sitesinde sorun yok şuan 99 kbps/sn orbit ile indiriyor.

• mesuthaksoy
    registry den

HKEY_LOCAL_MACHINE\ SYSTEM\ CURRENTCONTROLSET\ SERVICES\ HWIONT

bunu sil

bunu yap düzelir baktım..

dediğiniz klasor yok yok

---------------------------------
    hayati54
    akşam bir daha bakıcam..

slotlarına baktım cikardım başka sına taktim olmadı..
    sanırım bord dan kaynaklanıyor sanırım..

------------------------
    xXx_xXx

sizin dediğinizi yaptım olmadı..

-------------------------
    yanılmıyorsam turanlı.com.tr sitesinden bir sürücü indirmiştim nt sürücüsü fl98 olarak tanıdı iki sürücü
    bu sefer more tv caliştirdi. ama ses gelmedi. kendi programını acınca ekran dondu kaldı.. dsclar programı ile actayım dedim görüntüler yok oldu.. oda kilitlendi.. işlemciyi zorladı sanirim..
  • arkadaşlar bu 32 bit 64 bit hikayesinden olabilirmi?.. anakart 64 bit olduğundan olabilir filan diyorlar doğrumudur?...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.