Şimdi Ara

Lifebook A514

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önceden almış olduğum Fujitsu Lifebook A 514 marka laptopum garanti süresinde bozuldu ve ön kapak çatladı. Servise gönderdim yapıldı. Ancak garantisi bittikten sonra aynı arızayı tekrar verdi ve ön kapak aynı yerden yine çatladı. Firmayla görüştüm ve inceleme için göndermemi istediler ve gönderdim. Ana kart ve ön kapak değişimi gerekli dediler ve benden bu arızanın giderilmesi için 1059 Euro servis ücreti istediler. Cihazın yenisi en fazla 3.500 lira ederken sadece arızasına hem de Euro cinsinden fahiş servis ücreti isteyen firma hakkında ne diyeceğimi bilmiyorum.Bu fiyata bu tamiratı yaptıracak olanlara da ne denir, onu da bilmiyorum.Cihazın özellikleri: i3 işlemci,500 Gb hdd,4 Gb ram, on board ekran kartı.Üstelik bundan önce iki adet aynı marka cihaz daha almıştım.Lifebook A514







  • Aynı cihazdan bende de mevcut hocam. Benimkinin de garanti kapsamında bşaka bir problem için servise verdikten sonra ekranın sol menteşesi gevşedi açılıp kapanırken bazen atıyor. İstanbulda bunu götürebileceğim fahiş fiyat çekmeyecek özel bir servis arıyorum bildiğin var mıacaba?
  • Kusura bakmayın, mesajı çok sonra gördüm. Bir bildirim görüyordum ama başka bir konudan zannettim. Ben artık ümidimi kestim o laptoptan. Facede bir elektronik grubundan biri gönderin yapayım dedi, ben de gönderdim. Cihaz çalıştı ama bu defa klavye bazı harfleri çift basmaya başladı. Klavyede önceden bir hata yoktu, üzerine sıvı vb de dökülmedi. Tamirden sonra öyle oldu. Üstelik bu cihazın hem bataryası hem de klavyesi 400-500 lira civarında. Yenisini almaya değmez. Aynı kişi bir de Ford focus double teybimi de gönderdim, dokunmatik arızası vardı. Teybi tamamen bozmuşlar, laptop da klavyeden sonra işe yaramıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.