Şimdi Ara

Life is Strange Episode 4 Türkçe Yaması Yayınlandı (Taner Saydam) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
5
Favori
20.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • %70 mi.. yahu bu işin sırrı dile hakim olmaktan mı geçiyor yoksa çeviriden alınan zevk ve sorumluluktan mı? helal valla
  • Arkadaşlar 2 - 3 gün işlerimin yoğunluğu nedeniyle yamaya hiç el süremeyeceğim. Başına tekrar döner dönmez yüzdesini güncellerim.
  • Talles From Borderlands Ep 2 Bi El At Hocam Be Daha Önce Ceviriyodun Yarım Kalmıstı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenGelldim

quote:

Orijinalden alıntı: ferman_g

bekliyorum dostum yamayı 4 gözle. let's playine başladım. 4ü yakalayamam artık geriden geliyorum ama 5 için senin yamanla aynı zamanlı çekerim inş. eline sağlık şimdiden.

Belki yakalarsın ep 4 u hangi parçadasin

Yeni basladim daha 1. Bolumdeyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakoe2

Talles From Borderlands Ep 2 Bi El At Hocam Be Daha Önce Ceviriyodun Yarım Kalmıstı

ep2 çevirecektim bundan önce. Ama dosyaları çok karışık kodlaşmışlar. Metinlere ulaştım ama geri gömmeyi başaramadım ondan dolayı şu an için konuşursak o oyunun çevrilmesi mümkün değil.
  • quote:

quote:

quote:

bekliyorum dostum yamayı 4 gözle. let's playine başladım. 4ü yakalayamam artık geriden geliyorum ama 5 için senin yamanla aynı zamanlı çekerim inş. eline sağlık şimdiden.

Belki yakalarsın ep 4 u hangi parçadasin

Yeni basladim daha 1. Bolumdeyim

Bana ulaşırsan sana video çekmen için tr halini atabilirim. Ayrıca nickin neden bana çok tanıdık geldi. Far Cry 4 mevzusunda bana destek / hakaret edenlerden biri olabilir misin?

• Bekleyenlere güzel bir haberim var :) Gece biraz vakit buldum çeviriyi %85 yaptım. Ortalama 600 satır kaldı çevrilecek bunun 100 satırı günlük 500 satır da son diyalog metni. Ve oyunun sonunda OOOO MMMYYY GOOOD diyeceğinizin garantisini verebilirim :) Ayrıca bir kaç ekledim video da yakında gelecek. Takipte kalın.
  • Ellerine sağlık. Oyunu bitireli 5 saat olmasına rağmen biran önce çıksa da tekrar oynasam demekten kendimi alamıyorum bir türlü. :)
  • Yama için öncelikle çok teşekkürler hocam senden ricam seriyi baştan oynamak isteyenler için komple bir paket yayınlasan su ana kadar çıkan bölümler için türkce yama paketi sana zahmet eger yaparsan cidden müthiş olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engworkel

Yama için öncelikle çok teşekkürler hocam senden ricam seriyi baştan oynamak isteyenler için komple bir paket yayınlasan su ana kadar çıkan bölümler için türkce yama paketi sana zahmet eger yaparsan cidden müthiş olur

Yayınlayacağım yama Ep1 %100 Ep2 %100 Ep3 %50 Ep4 %100 kapsayacak zaten. Ep3%50 olmasının sebebi de o yamayı tamamlamadım ve tamamlanan versiyonları sevmedim. Anca kendim tekrar çevirirsem onu %100 olarak yayınlarım.
  • quote:

Bekleyenlere güzel bir haberim var :) Gece biraz vakit buldum çeviriyi %85 yaptım. Ortalama 600 satır kaldı çevrilecek bunun 100 satırı günlük 500 satır da son diyalog metni. Ve oyunun sonunda OOOO MMMYYY GOOOD diyeceğinizin garantisini verebilirim :) Ayrıca bir kaç ekledim video da yakında gelecek. Takipte kalın.

Taner abi kaç güne biter ? Yeter artık oynamak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 28kerem28

quote:

Bekleyenlere güzel bir haberim var :) Gece biraz vakit buldum çeviriyi %85 yaptım. Ortalama 600 satır kaldı çevrilecek bunun 100 satırı günlük 500 satır da son diyalog metni. Ve oyunun sonunda OOOO MMMYYY GOOOD diyeceğinizin garantisini verebilirim :) Ayrıca bir kaç ekledim video da yakında gelecek. Takipte kalın.

Taner abi kaç güne biter ? Yeter artık oynamak istiyorum

1 hafta test dahil sürer. Diyalog hemen bitse bile günlük için 1 gün kalan diyalog için 2 gün toplam test için 2-3 gün ve paketleme için 1 gün lazım.

• Dreamfall Chapters'ı çevirmeyi düşünüyormusunuz acaba? Dosyalarını inceleme şansınız oldu mu?
  • Oyuna o kadar bağlandım ki fena sardı, tr yaması var diye tr yamalı oynadım. 4. bölümün yok galiba diye tam başlıyacaktım ingilizce de oynarım sorun degil aslında ama madem bitmek üzere bekliyim öyleyse.

Ayrıca başka hikaye oyunlarında projen olursa ve bi partnere ihtiyacın olursa yardımcı olurum. İngilizcem iyidir, çeviri yaptım bir kaç tane.

Kolay gelsin ^^
  • beyler ben 2 gb fark var diye arada episode 3 ü indirmiştim life is strangenin 2 günde bitirdim türkçe yamayla beraber 4.cüsünü de ek olarak indiririm dedim fakat 7 gbdan azını bulamadım sadece episode 4 ü yüklemek mümkün değil mi ? yani zaten 1-2-3 var episode 4e baktığım sitelerde 1-2-3 içinde eklidir yazıyor 7 gb boyut olmasının sebebi o aslında boyut o kadar dert değil 300 kb ile indiriyo adil kullanım kotasını aştığımız için düştü hız asıl dert olan yama durumu dertten kastım da şu 1-2-3 de yamalı oynamıştım 4ü indirince belgelerimden saveyi yedekleyip episode 3 ü kaldırıp 4 ü mü kurucam ? yoksa üstüne kurabilir miyim ? save dosyaları kaybolmasını istemiyorum ve türkçe yamada sıkıntı çıkar mı ? episode 3 türkçe yamasını indirdiğimde 1-2 de içinde vardı
  • Arkadaşlar oyuna ait 33DK'lık uzun bir yama tanıtım videosu çekip konuya ekledim. Videodaki ufak hataları düzelttim ama siz yinede görürseniz söylemekten çekinmeyin.
  • Reverse Side diye bir oyun var.Çevirme şansınız varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehanugus

hocam elize sağlık grupça çeviri yapanlar bile hızınıza yetişemiyor, bu arada bir şekilde erken alma şansım var mı acaba yamayı bugün başlamak istiyorum da oyuna :D

Az kaldı bir kaç gün daha sık dişini :)
  • Stark Trek'ten bile alıntı var ya :) "Bu ne boktan şeçimdi böyle" :)

Çoğunuz okumasada günlük ve afişlerde çok şey gizli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TanerSaydam -- 12 Ağustos 2015; 14:58:51 >
  • günlükleri okumak iyi oluyor, max'in kalemini beğeniyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.